VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 704
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Варна
А защо Кулагин е блокиран във фейсбук?

За изискан речник вероятно. newsm78

# 2 536
Номинирам Лора, защото не е интересна, и Насито, защото не може да говори ...
Ама като гледам повечето сте номинирали Ваня и Мира - защо не ги оставите да си покажат още от себе си и да видят как ги виждат другите хора .... дано да останат, ама надали

# 2 537
Е ясно е от анонса, че са захапали Рози и Ричи. Удобно. Хем им развалят играта, ако изкарат единия, другия става напълно безинтересен и лесна мишена. Хем не обсъждат собственото си лицемерие и фалш. Всичко си върви по сценарий Simple Smile Какво да обсъждаме ?

# 2 538
  • Пловдив
Че нали до понеделник беше в къщата? А вчера е писал, че е блокиран.

# 2 539
  • София
Вчера беше вторник. Кой знае какво е ставало през нощта.

# 2 540
Но анонсът е само за номинациите. Чудя се дали ще ги дадат стегнато - в който случай ще ги гледам, или ще са разпръснати в двата часа, което ще ми дойде множко (и по-добре утре да видя клипчето)...

Във Фб блокират поради различни причини - например, ако някой има личен профил (а не страница) и редовно рекламира бизнес от този профил, може да бъде блокиран. Друг вариант - неприлични снимки, омразна реч (примерно фашистки профил), фалшив профил (обаче не е задължително наистина да е фалшив - може много хора да го докладват - в този случай админите ще направят проверка и няма да стане нищо, ако профилът не е фалшив, обаче пак ще е блокиран за известно време).

# 2 541
Мисля, че това е съдбоносният концерт, след който Ваня напуска групата. Наистина изглежда обидена. https://www.youtube.com/watch?v=MjmM1qs8Q5s

# 2 542
Защо в такъв случай разиграваше сценки и му поставяше условия, уж щото вярвала в доброто, м? И що си даваше босо копитото Кульо да й го разтрива - нали и за него може да разкаже?
Групата мишоци още не се бяха намесили. Нали проведоха разговор с нея и изясняваха  защо още си говори с него. След този момент видяхме рязък обрат в държанието на светицата и още повече героични моменти.

# 2 543
  • София
И довечера ще има героични моменти. Този път на мушката е Ричко Мекичко Simple Smile)))

# 2 544
Мда...и според мен това е истинската прична....до се хареса на пртко и сие. Пемзата бе само предтекст. Също като условието..

Промото не мога да го чуя...че нямам колонки в момента.

# 2 545
Разбира се, да наречеш някого зъл е въпрос на  разбиране за това какво е зъл човек. За мен такъв е Северин, който уби Виктория. Кулагин е просто провокативен, и то доста, но от него се очаква именно това. В шоуто той винаги следваше такава линия и остана верен на себе си докрай. За разлика от много други участници. Стефан също не бих нарекла зъл човек. Той просто си има разбирания, които са различни от общовалидните, все пак има това право.

Ох, покрай Ричи ми се доядоха мекици Satisfied

Зли не са само убийците. Зли са хора, които нараняват душите на други хора. Психическият тормоз може да се приравни съвсем към физическия, не случайно е казано "здрав дух в здраво тяло". Виждала съм хора, осакатени, които са щастливи, защото раздават и получават радост. И други, напълно здрави физически, които са душевни инвалиди и които се пържат в собствения сос на злобата си, която мира не им дава. К. е човек, който седи и крои клопки на другите, как да ги нарани по-успешно, как да ги уязви, как да ги изманипулира. Такъв човек, щом публично не се бои да го прави към хора, които не познава, представям си какво прави с близките си, които, по една или друга причина не могат да му избягат...тормози ги до дупка, докато не си постигне каквото си е наумил. А обикновено, такива хора изпитват и удоволствие от тормоза, който налагат. Спирам, че не ми се навлиза в тази тема, не е за тук.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 16:38 от DeltaAzimut

# 2 546
Мисля, че това е съдбоносният концерт, след който Ваня напуска групата. Наистина изглежда обидена. https://www.youtube.com/watch?v=MjmM1qs8Q5s

Аз отдеве точно това гледах.
И доста други концерти около този период.
Поне се заредих в Тоники. Blush

За довечера- ще пада як рев, много ми е кеф, че Ричо ще РИве. И Роози си го заслужава. Снощи в лайфа забелязах, че не спяха заедно  в едно легло. То е така- от играчка / закачка/ - плачка.
Гласувах за Мира и Рози аз.
Ваня има още потенциал Joy Прогнозирам линч върху Ричко с щита.

# 2 547
Снощи в лайфа забелязах, че не спяха заедно  в едно легло. То е така- от изгарча / закачка/ - плачка.
Ваня има още потенциал:joy: Прогнозирам линч върху Ричко с щита.

Дадоха им задача да не спят заедно. По време на "викторината".

# 2 548
Снощи в лайфа забелязах, че не спяха заедно  в едно легло. То е така- от изгарча / закачка/ - плачка.
Ваня има още потенциал:joy: Прогнозирам линч върху Ричко с щита.

Дадоха им задача да не спят заедно. По време на "викторината".
Вярно . Аз пък големият анализатор Rage
Очаквах снощи някакви бурни сцени, но в този сезон няма открити пиянки.
В други нямаше пък лайф, иначе имахме какво да видим от Калканждиева, Тошко, Коце и Фънка.
Тото и Даниел Златков също си бяха кОпонджии.

# 2 549
Тази глутница е способна на всичко. Защо си мисля, че Ричко няма да им се даде така лесно. За мен си е пълно перде и ще даде възможност да има други моменти в които ще можем да видим останалите в целият им "блясък"

Общи условия

Активация на акаунт