VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 558
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 595
Арт деко сега да напише, че се е пошегувала и това е било провокация към гадната жълта преса. Да им видим доносника. Пю, как се ядосах

# 2 596
"Ако върнат Кулагин с култовата реплика "Липсвах ли ви, котета", гарантирам рейтинг 200% 😂😂😂😂"

Това предложение е от фб. Представям си я картинката и се смея с глас Joy Joy Joy

Якооооо Joy

Ако попитат Ваня, сигурно ще каже, че не помни. След като видях как опитно налага Кулагин, съм убедена, че случката не е била инцидент)))

Ако я попиташ...ще ти шибне един шамар Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 597
Не съм много силна, но все пак си мисля, че мога да преборя възрастна жена с влошено здраве, в случай, че ме нападне Wink

# 2 598

Ако попитат Ваня, сигурно ще каже, че не помни. След като видях как опитно налага Кулагин, съм убедена, че случката не е била инцидент)))

Ако я попиташ...ще ти шибне един шамар Stuck Out Tongue Winking Eye
Шамар не знам, но ще навре мръсна салфетка в лицето със сигурност. hahaha

# 2 599
Не съм много силна, но все пак си мисля, че мога да преборя възрастна жена с влошено здраве, в случай, че ме нападне Wink

Много зависи. Ако жената те изненада може и да се вцепениш и да не реагираш веднага. Също така зависи от бързината, яростта и целеустремеността на жената. Има някои жени, които ги гледаш уж бавнички, но вадят неподозирана сила, яростта и гневът ги мобилизират.

# 2 600
Еее, ма тя само стъкляна Simple Smile
Всъщност "стъкляна" е много сладка думичка Simple Smile Има ли я наистина или Ваня в бързината я измисли?

# 2 601
  • Испания
Този път дори не се е налагало да си измислят жълтурите. Просто са преписали. И не за първи път.

# 2 602
Не съм ви чела днес, но видяхте ли ХотАрената какво са публикували? Май и те четат Бг Мама-та. Grinning
http://hotarena.net/vania-kostova-oshamarila-tretoklasnik-vav-vl … adnalo-na-zemiata

Не са само те, Брадва също: http://bradva.bg/bg/article/article-151670#.W8dgNdczbDc

# 2 603
  • Ню Йорк
Познавам поне десетина двойки, които нямат и никога не са искали да имат деца. Чудесни хора са, не знаех че трябва да бъдат заклеймени като "детемразци".
А познавам стотици майки, които имат деца и не ги понасят, въпреки че твърдят че едва ли не живеят заради тях.
В случая на Стефан му прави чест, че е честен и откровен по въпроса. Та не виждам на какво се дъжли тази вълна от възмущение.

# 2 604
Познавам поне десетина двойки, които нямат и никога не са искали да имат деца. Чудесни хора са, не знаех че трябва да бъдат заклеймени като "детемразци".
А познавам стотици майки, които имат деца и не ги понасят, въпреки че твърдят че едва ли не живеят заради тях.
В случая на Стефан му прави чест, че е честен и откровен по въпроса. Та не виждам на какво се дъжли тази вълна от възмущение.

Какво им е чудесното точно? Че живеят, за да ядат и да с****? До кой етап точно на развитието си трябва да си спрял, за да мразиш деца. Това е присъщо само на децата, да не понасят други деца, по причини дължащи се на възрастта. Щом възрастен мрази деца, то ще да е с остра степен на егоизъм и инфантилизъм - което се наблюдава при Стефан и без да беше споменал, че е детемразец, споменаването просто допълва пъзела.

Пък и реши, вездесъщата, че майките не си понасяли децата ... ами щом са оживяли, са ги понасяли достатъчно, за да пренебрегнат себе си в продължение на години, за да създадат нов живот.

# 2 605
Имам отговор от СЕМ - пише, че по принцип наблюдават зорко предаването. Аз им писах за конкретно нещо (но няма да напиша какво, тайна е - сигурно има и други жалби, нека продуцентите да не научават предварително от какво точно се жалват хората).
Скрит текст:

# 2 606
  • Варна
Има ли още годишни, форумски номинации? Наденичката ще грабне няколко приза. 😁😁

# 2 607

Какво им е чудесното точно? Че живеят, за да ядат и да с****? До кой етап точно на развитието си трябва да си спрял, за да мразиш деца. Това е присъщо само на децата, да не понасят други деца, по причини дължащи се на възрастта. Щом възрастен мрази деца, то ще да е с остра степен на егоизъм и инфантилизъм - което се наблюдава при Стефан и без да беше споменал, че е детемразец, споменаването просто допълва пъзела.

Пък и реши, вездесъщата, че майките не си понасяли децата ... ами щом са оживяли, са ги понасяли достатъчно, за да пренебрегнат себе си в продължение на години, за да създадат нов живот.
Май не правиш разлика между "не искам" и "мразя"....

# 2 608
Имам отговор от СЕМ - пише, че по принцип наблюдават зорко предаването. Аз им писах за конкретно нещо (но няма да напиша какво, тайна е - сигурно има и други жалби, нека продуцентите да не научават предварително от какво точно се жалват хората).
Скрит текст:

Сподели моля те, къде им писа точно, през сайта им или по друг някакъв начин. И аз имам, какво да им кажа.

# 2 609
Скрит текст:

Сподели моля те, къде им писа точно, през сайта им или по друг някакъв начин. И аз имам, какво да споделя.
Писах тук: http://www.cem.bg/jalbi.php
Видях линка в една от предишните теми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт