VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 403
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Подозирам, че Стефчо първо е писал на Мира, но тя не се е вързала и оттам тази злоба към нея 🤔😊
Joy
Може да е писал на десетки дами /вклч. и на Мира/, но само Гала е захапала... Родило му се бебче, но той нали не обича деца, е направил всичко възможно да се спаси... гадта... Imp

# 2 656
  • София
Много е тъпа РозмариН.
Ми то кой не е в тази къща. Положението е трагично и критично.  Laughing

# 2 657
И сред тая пасмина вие кой искате да е победител?
Кой е най-малкото зло?

Лора

# 2 658
Рози е гегой . Според нея. не мога да повярвам , че Фредерик ще приеме геГойството и.

# 2 659
Според мен Рози изобщо не е тъпа. Само се прави на глуповата и наивна. Има си някаква стратегия и си я следва.

# 2 660
Рози го прави, защото това било само една игра. Тя не осъзнава, че тя е играчката в тази игра.

# 2 661
  • София
Рози е гегой . Според нея. не мога да повярвам , че Фредерик ще приеме геГойството и.
А дали има Фредерик изобщо. Тя спокойно може да си го е измислила.

# 2 662
  • Испания
И сутринта тъпанарката Гала, защитавайки пчеларя, каза, че са от 13 години заедно, а дъщеря му скоро ще навърши 13 години. Да тръгне после пак да обяснява, че е най-прекрасният баща, който е виждала, и че не се е навряла в семейството му. По това време и тя е била омъжена.

Гнусна работа!

# 2 663
Много е тъпа РозмариН.

Карузо, карузо? Smiley

# 2 664
А дали има Фредерик изобщо. Тя спокойно може да си го е измислила.
ФГедеГик едва ли има такива вежди - в Joy ити, гайнатови кат Ричовите Animal Speak No Evil

# 2 665
  • Испания
Много е тъпа РозмариН.

И мнооооооооооого далече от Библията.

# 2 666
Ама и ББ е гадняр, пречи й да се развява многопластово. Joy

# 2 667
  • Испания
Ама и ББ е гадняр, пречи й да се развява многопластово. Joy

Тъкачка многомашинничка е тя. Съща Найда Манчева!

Скрит текст:

# 2 668
  • София
Не мога да го преброя, той е в рекламния блок.  Laughing

# 2 669
И сутринта тъпанарката Гала, защитавайки пчеларя, каза, че са от 13 години заедно, а дъщеря му скоро ще навърши 13 години. Да тръгне после пак да обяснява, че е най-прекрасният баща, който е виждала, и че не се е навряла в семейството му. По това време и тя е била омъжена.

Гнусна работа!
Те са били заедно когато жена му е била бременна. Уникален мъж си е взела, нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт