VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 122
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 045
Как се личи, че Кулагин не е вече вътре. Скука на макс. Лесната жертва Рози на пангара понеже Ричи е с имунитет. Yawn.

# 3 046
Анкетата е зададена коректно.

# 3 047
  • София
С Кулагин поне всички бяха под напрежение и някак по-живи ми изглеждаха. Сега са се отпуснали, мързи ги да гледат, скандалите даже са им едни такива никакви, а сега и номинации отказват. Занимават се с двете Р-та, само за да не умрат от скука. 

Ох, трябва наистина да им го върнат поне за един ден, да ги раздвижи тез котарачета.

# 3 048
Аз искам да излезе Стефан. По простата причина, че не трябваше и да влиза. С тея вътрешни хора на Нова Тв, какво доверие да има зрителя, че не са нагласени нещата?
И честно казано следващите сезони предпочитам да участват обикновенни хора. Писна ми от тея " ВИП", видяхме вече колко са "Вип" всички.

# 3 049
  • Варна
Не ми се връзва бе хора. Как тази мацка

https://www.eastwestmodels.de/women/889-rozmari-tischer/

изобщо общува с Ричко, да не говорим за другите неща, които направи с него.
След Калугин, тя ми стана фаворит, но с изявлението й, че обича да я попипват (в частност ричкУ) ме загуби. Да закриват заседанието предсрочно без любим лидер с най -положителен рейтинг.

# 3 050
Откакто Кули е навън не мис е гледа и не съм, само ви чета. Не съм му върла фенка, но липсва. Сещам се за думите на Виан, за него, как се бил подготвил много за играта, излезе, че толкова се е подготвил добре, че самият Бб даже не беше подготвен за това. И все пак, да ви имам и психолозите, Бб!

# 3 051
Почти ги изгледах днес и аз Simple Smile

Писателят бил много скудоДумен, бе. Може ли чак такова нещо. Едно изречение по-дълго от 2 думи не каза, че и тях едва подреди.

Разсипаха го Ричко днес, чак ми дожаля за него. От една страна, сам си е виновен, от друга - всички "споделяме" какво ли не за себе си и за другите, което не бихме искали да се разчува, от трета - ББ голям мръсник!

Рози много странна наистина, може би все пак има трудности с езика и затова бавно загрява, а може и вярно да е над нещата и да не й пука. Обаче нашите свахи бдят и не позволяват такива неща. Разсипаха се всички да я убеждават колко я е засегнал, обидил, изложил и дъра-бъра Ричко.

Мира харесвам. Може да е флегма, сръдла, ревла, превземка, но май не е лош човек. Номинациите й бяха много достойни. Номинира, когото искаше, каза си каквото искаше, без да влиза в режим на грубости и обиди.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 23:44 от птица

# 3 052
  • Испания
Ако пчелата-майка има и грам мозък, ще направи всичко възможно да изкарат благоверния ѝ, защото кой знае какво още ще натвори.

# 3 053
  • София
Много ще замоля Вип, Биг и какъвто и ще да е брадър да се гръмне ритуално. А всички велики випчета да разрушат къщата до основи, да плеснат с ръце, да се прегърнат - и кой от къде е. И повече никога, ама никога да не ни причиняват тази агония!

# 3 054
Че е скучно, скучно е. Но пък хубавото е, че темата се чете бързо - преди се изписваха по 50-60 страници на ден, сега е доста по-скромно, дори успявам да ви изчета. Simple Smile

# 3 055
Откакто Кули е навън не мис е гледа и не съм, само ви чета. Не съм му върла фенка, но липсва. Сещам се за думите на Виан, за него, как се бил подготвил много за играта, излезе, че толкова се е подготвил добре, че самият Бб даже не беше подготвен за това. И все пак, да ви имам и психолозите, Бб!

Да, така добре се беше подготвил, че след няколко чашки му се отключи циклофренията, удари Папи и го изхвърлиха с освирквания като мръсен парцал. Подготовка та дрънка 😂😂😀

# 3 056
Не  мога да повярвам, че Петко беше наказан за НЕноминация с  лишаване от фитнес на съквартирантите . Такъв прецедент в Къщата няма. Помните ли как рИва Тити , а и той не се размина с номинации. А ТИТИ е фигура.Обществена.  Къде е Пецан, къде е Тити.
ББ,  направо от лизачество ще причините на петко мокра екзема по топките . Внимавайте , бе.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 00:22 от tays

# 3 057
  • София
Мира ми хареса, че номинира Ваня, прояви смелост.
К. не го изхвърлиха заради Папи, а защото Светая Ваня го удари и така явно беше "честно". Папито само се опита да се направи на мъж, но и на него не му стискаше да направи нищо повече от това да реве като прегракнала мечка.

# 3 058
Ти пък, мечка Joy Подскачаше като писклив комар насреща му.

# 3 059
Петко да не е спонсор на ВБ? Заради него лишиха Ричето и Стефанаки от фитнес, знаят, че той не ги харесва. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт