VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 948
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 960
Не намирам никаква ирония в това "аз съм жалък" повторено n-пъти.
Ама никаква.
Е, точно де. Сопата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 961
Когато Стефко е напуснал жена си, заради Гала, тя е била родила относително скоро. Както пише и по статиите - двамата са заедно от 13 години, а дъщеря му е на 13 години.

И Галка колко нескопосано се опита да го защити като поясни, че за детето уж се били разбрали Ако стане - стане. Само дето ако пичът е взел мерки да не стане просто няма как да стане. Много лъжат и двамата - лика прилика са си. Визирам лъжата, че се запознал с Гала съвсем случайно и неволно. Но както казах ми се струва, зе хитрушата така го измислила за да не стане ясно, че реално тя го е потърсила. Та човекът лъже заради нея по-скоро. А на нея да лъже и идва отръки щото си и е природно заложено. Не смее горката да си признае, че толкова е хлътнала по него, че ще се навие на всеки негов ултиматум само и само да е с нея

# 3 962
 Най-после видях и аз промото. Нора е дявол, защото им дава провокативни мисии. Явно Папито изпълнява точно такава и затова се скара с Петко. Дано да не е поредната нагласена глупост, която да завърши с опрощение за всички. Няма да гледам, но ще преглеждам темата от време на време - в случай, че стане нещо интересно... Но след като мисията е на запис и нямаме извънредна ситуация, очевидно не е станало нищо кой-знае колко интересно...

# 3 963

Изобщо не ми се гледа това недоразумение Нора. Останалите в къщата са достатъчно противни и изобщо няма нужда от това чудо на генетиката.
....на генетиката и медицината.

# 3 964
Не намирам никаква ирония в това "аз съм жалък" повторено n-пъти.
Ама никаква.
Точно! Това си грозна и некачествена сатира. Трябва да си пълен идиот, за да не се обидиш, Не мисля, че нормално човешко същество ще преглътне такова обида отправена в национален ефир, нека да не се правим на широко скроени на чужд гръб, хеле пък нашите випове вътре, чиито его не се събира на едно легло с тях.

# 3 965
  • София
То и за да дразниш, трябва да има с какво...тя е толкова куха, че дрънка.С какво тогава да дразни?!   Smiley
Поне има дотолкова акъл, че да си трайка, докато много други, кухи точно колкото нея, вече се изложиха непоправимо.  Laughing

# 3 966
Песента на Румънеца и Енчев за Пацо е перфектна и не съдържа нито една пряка обида. Това е сатира.
А Папито просто бълва (или по-правилно - повръща) дребнава злоба.

# 3 967
  • Оптимист по принуда
Изсмукаха си я от маслините тая мисия. Mask

# 3 968
Е, той Ричо от ирония не разбира, та затова - със сопата Blush
Наказаха го за голямата му уста пред Стефан . И със сигурност ще премине през катарзис и ще вземе някои поуки. Иначе щеше да се хили самодоволно , както досега.
И аз бих била афектирана , не знам. В тази изолация и един с друг само, кой знае колко по-различно кънтят емоциите.
Всички , които са били в Къщата , това споделят - че там чувствителността е доста по-изострена.

А те кои са, че да „наказват”? Случилото се между Ричи и Роузи си е между тях, кой е Папи Транс, че да раздава присъди?

# 3 969
На всичко отгоре Ричи не е жалък, просто е млад и не дотам умен. Ох, дълга тема е, но в кратце - Има време за всичко. Аз като в оня виц с изводите - Шефе, значи ти си педераст. Ама, така си е. Ще мине време и всичко ще си дойде на мястото. Дано.

# 3 970
Има ли промо за довечера?

# 3 971
Най-после видях и аз промото. Нора е дявол, защото им дава провокативни мисии. Явно Папито изпълнява точно такава и затова се скара с Петко. Дано да не е поредната нагласена глупост, която да завърши с опрощение за всички. Няма да гледам, но ще преглеждам темата от време на време - в случай, че стане нещо интересно... Но след като мисията е на запис и нямаме извънредна ситуация, очевидно не е станало нищо кой-знае колко интересно...

То и извънредната ситуация я гледахме на запис, с 3-4 дена закъснение, смятай какво трябва да се случи, за да има нещо наистина прясно. Като минимум някой да хвърли през стената японец, одраскан с Локо София, друг начин не виждам, да не гледаме мисии от преди 5 дена.

# 3 972
Ричо е много грешен. И си го заслужи. Според мен. Поредица от гнусни тактики. Първо я забърка Розка в стратегии, после я номинира, че е мързел/ не му беше пуснала още/, после я прецопа , после реши да се похвали /забрави плана, ей..мъжле бе, мъжле/, после уж отрече, после рИва с глас да си признава тя греховете. И накрая , накрая беше най-гнусно- обяви, че тя също е виновна , не му е подходяща- била по-голяма, той имал други планове, ейй, ляльоооо...Rage Та те така тЕ.
Моля се да измислят извънредни елиминации в понеделник и това уродливо по дух създание да си тръгва " с ДВЕСТА Joy- по ССФ/.
Гнус ме  е да го гледам дори.

# 3 973
Само заради тези "извънредни" ситуации още не съм пуснала смс за Рози (не за друго, ами защото е номинирана заедно с ония двамата). Току виж отменят гласуването и ми дадат левчето за съмнителна благотворителност.

# 3 974
Ричко просто се опита да си прокара своя стратегия в къщата, но не му достига акълец, че и доблест на горкия и това с разреваването го досъсипа. Животът в  къщата на ББ не е залък за всяка уста, още по-малко на някакъв смешко с претенции без грам покритие. На мен в момента ако трябва да съм честна фаворит ми е Петко - държи се най-нормално от всички други, вчера обърна внимание на Рози, че според него който  е обвързан, не се опипва и масажира и не спи в едно легло с други хора, пък после да се изненадва от разни споделяния и да твърди, че не били верни. Щото и аз не чух от нея тя Ричко харесва ли го или не.

Общи условия

Активация на акаунт