VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 673
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 725

Пелли , ти си ми любимка. Не зная на колко години си , но си много спонтанна . Heart

ДаН развиваш някакъв култ към Пели Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye
НапраО . Нали за снахи се оглеждам.
И черпя мъдрост за свекървенско поведение от Випките- я от Ваня , я от някоя друга. Да видя как се "дресират "  снахи.

Гледах промото- Петко май ще разрита коалицията с Божа, някакви пак реплики имаше.
Да идва понеделник , да видим какви стратегии Брадъръте измислил, за да прогони Рози.

Помните ли М. Ангелова какъв черен пиар и бяха спретнали. Та тя отговори със стих на Р. Ралин- "Г*за си с рози накичи
На*арното да не личи"
Ех , липсват ми такива играчи

# 4 726
ама разбира се, че ще се изпишат простотии по жълтите медии

# 4 727
В началото на шоуто не хресвах Кулагин. Мислех го за поредния жаден за слава никой. Постепенно разбрахме, че има малко повече мозък от средностатистическите ВИП-чета. В хода на предаване показа, че може да ги върти на малкия си пръст. Изкараха го зорлем и пак ги върти на шиш, НОВА телевизия и продуцентите, сън не спят какво може да каже той в общественото пространство.
Добро утро, котарачета.

Може ли, мило пандишпанче да ми даде линк към официалния му профил в инстаграм, че ми излизат едни фейкове. Тенкю. Heart

# 4 728
И за мен е интересен как ще се държи след шоуто. Дано достойно и провокативно, ако е възможно такова комбо Simple Smile Отсъствието от изяви е донякъде показателно Simple Smile ако сте любители на конспирации

# 4 729
На 31 съм Grinning
Снаха не искам да ставам,ше се борА за Кулагин Grinning Grinning Grinning

# 4 730
Може ли, мило пандишпанче да ми даде линк към официалния му профил в инстаграм, че ми излизат едни фейкове. Тенкю. Heart
не ми позволява да сложа линк 🤔
ето този е
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 10:08 от elle.n

# 4 731
# 4 732
На 31 съм Grinning
Снаха не искам да ставам,ше се борА за Кулагин Grinning Grinning Grinning
То имаше и боркини за Ричко , ама напоследък никоя не го ще Joy

Според мен Кулагин няма как да откаже участие, той обича. Нещо друго ще да е станало.
Ще се разбере , де.
Пелли, еми ко да кажа , изпуснАх те . Joy
Ще ми е интересно обаче да прецопа Кульото наше момиче, ще си го вкараме в темата и ще си пишем за гримилаци и контурляци. НЕма лошо. И без това още не си зная подтона.

# 4 733
И аз мисля, че Кулагин няма да го изтипосат скоро в никое предаване, за да не им изложи великия формат. Жалко, защото го изцедиха до край, а сега не му дават думата. Подло постъпват.

Пели, верно ли си на 31? Можех да се закълна, че си 19-20. 😁

# 4 734
Кулагин не е отказал участие. Участниците нямат право да дават тв интервю другаде, освен при сателита Гала. Ако върнете лентата назад, ще се сетите, че никой от съквартирантите не е говорил на друго място. Няма велика конспирация, а просто такъв е договорът.

# 4 735
М. Ангелова я вкараха сред някакви коментатори в някакъв политически трилър. Не и намериха време при Гала.
Тази година пък съвсем не ги канят там, което е много обидно за нас, които следим предаването.
ПиснА ми от брошкаджийкката Патраш, да ме "светка" какво става. Искам да го чуя от "извора".

# 4 736
Кулагин не е отказал участие. Участниците нямат право да дават тв интервю другаде, освен при сателита Гала.
Тази година и при Гала не ходят, отчитат се с кратко интервю след излизането от къщата.

# 4 737
Нали Маги Сидерова взе интервюто от Кулагин,к'во станА?!

# 4 738

Не знам кой набута на младите клишето, че уважението се заслужава. Не, не се заслужава. Уважение се дължи по дифолт към всекиго, от първата среща. След това нещата се наместват и човек решава за себе си дали да продължи да уважава, или не. Дар на цивилизацията е да се уважаваме едни други.

"По дифолт" не се дължи нищо, и не ти дължат нищо. Все тая - Ваня влезе уважавана. И ще излезе като плужек. Дори и тя няма да се уважава сама. Т.е. наместиха се нещата.
О, напротив. Ваня няма обективно мнение за себе си и държанието си, и отношението си към хората около себе си. Тя паталогично се изживява като жертва и то не само в къщата. На нея всички са й виновни - и колегите й , и приятелите й , и сегашното й обкръжение.... Ще излезе с чувството и изявление, че е нападана, недооценена, че видиш ли, тя е толкова хрисима и богоугодна, но другите са сатани. Ваня е с диагноза и на свобода - лоша комбинация. Качила се е от години на пиедестала, на който я поставя сцената и очаква всички да й пълзят заради това. Но тя не е най- талантливата. Има много певци, на които не може да стъпи и на малкия пръст.

# 4 739
Защо не гостуват при Гала или в някое друго предаване по Нова?

Общи условия

Активация на акаунт