Звездни компромати- 384 част

• 88 755
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Дамата от клепчута на рапъра е далеч от клесата на Мелания,но да имат бегла прилика.

# 436
Е, за Преслава и аз съм в шах защото точно това е човек, който има проблеми с килограмите и определено е склонна към напълняване. Спомнете си каква Преслава беше преди, или пък като видиш майка й и сестра й. Ми те ръцете й тогава бяха по-едри от краката й в момента.То си е ген, тип фигура и т.н. И дори и да е вярно, че е станала фиданка благодарение на нещо бяло и прахообразно, съмнявам се да е чак толкова безмозъчна, че да го прави и по време на бремеността.....
Въобще не е била толкова дебела Преслава, просто имаше огромен бюст, който създаваше такова впечатление.
Според мен разликата е не повече от 20 кг.
Според мен просто е минала на гладуващите режими на манекенките и има воля да го спазва. Или работи стриктно с диетолог.
Да не мислите, че всички перфектни дами в Холивуд са с такъв ген? Това е всекидневна и упорита работа, не им е лесно.

# 437
Не се сърди, завиждам ти. Живееш в някакъв идеален свят в който няма демографска криза, всички институции са перфектни, а Преслава не е наркоманка.

# 438
  • До морето
Аха и един мърмот завива шоколада в станиол...

Чисто дебела си беше Преслава, знаем се от 100 години, и после към 2015-та си беше абсолютно анорексична. Кока ли е, фитнес ли е, глад ли е- не съм й светила. Казвам само, че е от хората, които имат проблеми с килограмите и са склонни към качване.
Колкото до Холивуд - и да се скъсват от тренировки и режими, тия дето са си едрички, за малко да се отпуснат и се връщат към първоначалния си вид - Агилера, Бритни, Кардашияните, Риана, Бейонсе - малко ли са тия дето през 6 месеца прескачат през 3 размера. А една кука като Камерън Диаз примерно или Рийз Уидърспуун просто са си слаби и това е. Колкото и да е нечестно - факт! Има такива дето просто са си слаби и трябва хептен свински да живеят и да не се мърдат, за да им се развали фигурата, има и такива дето постигат всичко с много пот и труд и ако малко се отпуснат се връщат в изходна позиция.

# 439
Не се сърди, завиждам ти. Живееш в някакъв идеален свят в който няма демографска криза, всички институции са перфектни, а Преслава не е наркоманка.
Въобще не я знам дали е наркоманка, говоря за жените като нея, които са били пухкави и после стават кльощави с цената на много усилия.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 19:17 от Не се сърди, човече

# 440
С повечко зеленчуци, достатъчно протеини и мазнини и изключване на бързите въглехидрати, дори лежащо бременните удържат положението с килограмите (последното от личен опит). А какво остава за тези, които продължават да спортуват под някаква форма. Ама започнеш ли да подаваш бързи въглехидрати, няма спиране.

Преслава може да в била дебела, но от години е слаба и доста време поддържаше слабите килограми. Отделно спортуваше цяла бременност, съдейки по снимките, които пускаше.

Сега прочетох, че Салма Блеър е диагностицирана с множествена склероза. Стана ми мъчно. Харесвам я.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 15:40 от wild poppy

# 441
  • София
Ева Лонгория със сладкия Сантиаго https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/44705910_101567114 … e&oe=5C4F2B05

# 442
Камерън Диас и Рийз Уидърспуун са си с идеалното тегло, нито кльощи, нито дебели. Затова и го поддържат лесно. Лек режим с редки прегрешения и редовни тренировки, уж не е трудно, ама си иска свободно време.

# 443
# 444
# 445
  • Sofia
Много несъразмерна на екрана,не се ли вижда каква карикатура е?!

# 446
  • I want it all and I want it now.
Десито не ми харесва .

# 447
  • Пловдив
Николета с липсващ крак вседствие обработката на снимката Grinning Не ги ли гледат тия снимки преди да ги публикуват?!
https://www.instagram.com/p/BpMvn1_nUHn/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

# 448

Хубава перука ама защо всички трябва да са еднакви?

# 449
  • софия
Николета с липсващ крак вседствие обработката на снимката Grinning Не ги ли гледат тия снимки преди да ги публикуват?!
https://www.instagram.com/p/BpMvn1_nUHn/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova
Има крак, напред е издаден ама има доста странна извивка или по-скоро липса на такава.

Общи условия

Активация на акаунт