"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Страхотна изненада, че са превели епизода. Изгледах го и освен да се излага Ефкан с приятелите си, друго не успя да направи.

# 376

Сумру на снимката с маратонки, а в епизода с токчета Simple Smile

# 377

Така е Ани, Сумру няма кой да я бие „по искреност и благоприличие”, но дано си намери майстора.  Всъщност нея само Борхан може да я стегне.
Сега се сещам за жалбата подадена от Азра към Сумру. Така както си я отвлякоха кой знае колко дни ще я държат, та няма да може да оттегли жалбата си, а съм сигурна, че Сумру ще го изтълкува като нежелание от нейна страна да го направи....и ще напълни главата на Мерт с още повече глупости.
И тук върви максимата: бягай лошо, че идва полошо. Как пък не им писна от лошотия, затънаха в помия от лъжи и продължават и Азми и Сумру.
Хюлия започвам и в нейните искренни намерения да се съмнявам. Хареса и ортачеството със Сумру, почувства се важна и значима откакто стансха съдружнички.

# 378
Добър вечер  Hug
Благодаря за преведения епизод, страхотна изненада, ще го гледам при първа възможност
Днес не ни пуснах фраг  newsm78 май май ще ни оставят с един фраг до неделя #Crazy
И аз забелязах маратонките на Сумру на снимките  Joy но после във филма не обърнах внимание, явно на жената са й били неудобни токчетата и половината сцени ги е заснела с маратонки  Joy

# 379
Някой знае ли колко серии е филма

# 380
Някой знае ли колко серии е филма
Сериалът сега се снима. В неделя ще излъчат 15 серия. Рейтингите са високи и ако така продължава, по всяка вероятност ще има и втори сезон, това ми каза бащата на Алина, видяхме се в Истанбул.

# 381
Добро утро  Hug
честит ноември и Честит ден на народните будители  bg

Надявам се днес да ни пуснат втория фрагман..... Praynig

Цвети имала си голям късмет....ама би бил по-голям, ако беше срещнала Алина и Алп - пожелавам ти го  Peace

Хубав и усмихнат ден  Hug

# 382
# 383
                        Добър ден !
     Честит !-ви ноември-Ден на будителите!
      Новите снимки:

# 384
Добро утро! Честит Ден на народните будители!
Благодаря за качения фраг и новите снимки. Въртят ми се някакви мисли в главата. Мисля, че Кадир "ще се притече на помощ", за да се доближи до Дженк и затова Азра ще бъде спасена. Аз си мислих, че ще има екшън с отвличането на Азра, а то какво стана... Но Азра изглежда ще разбере, че Месут и Кемал са се карали преди смъртта на Кемал...

# 385
  • София
Привет, мили момичета!
ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Поздравявам и прекрасните наши момичета, които пишат в темата и работят с децата и внуците ни, които са съвременните будители - Дъгичка, Боби, Гости и ако има още за, които не зная, хиляди поздрави и за тях. Прекрасен празник е и да си спомним за всички, които съхраниха  българския дух и продължиха да разпръскват светлината на познанието. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 386
# 387
# 388
Добър ден  Hug
Честит празник и по-специално на учителите, ако има сред нас  bouquet bouquet bouquet
Благодаря за фрагмана , вече се бях притеснила, че ще го пропуснат  Joy да ви кажа още в предната серия си помислих, че Кадир ще го играе спасител, за да може да спечели доверието на Дженк. Поне няма да е дълго отвлечена Азра. И сцените с езерото ще са в неделя. Виждам Азра, Дженк и Мерт, но едва ли ще са само тримата  newsm78
Вторият фрагман определено изглежда по - оптимистично и ме развълнува  Heart Eyes

# 389

Изглежда освен Мерт, Азра и Дженк, на пикника ще е и Али. Внука на Хюсние. Ако Хюсние умре, може детето да го вземат в имението, знам ли... Но това много не ми се вярва да се случи...

Общи условия

Активация на акаунт