"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Джансу когато разговаря с Кадир, изобщо не е както се представи на видеото....Глупачка....Защо си мисли, че ако Дженк е с нея, но обича друга ще бъде щастлива....Иска го като трофей, а не от любов....
Че кога е виждала истинска любов Джансуто в живота си? От майка си ли да я види?
Сега и Кадир ще я използва за целите си. От слабохарактерните излизат най-големите психопати.
Комплексите за малоценност са най-големия двигател на злото.

# 601
Азра си спомни къде е къщата където е Джансу.....

Джансу когато разговаря с Кадир, изобщо не е както се представи на видеото....Глупачка....Защо си мисли, че ако Дженк е с нея, но обича друга ще бъде щастлива....Иска го като трофей, а не от любов....
Че кога е виждала истинска любов Джансуто в живота си? От майка си ли да я види?
Сега и Кадир ще я използва за целите си. От слабохарактерните излизат най-големите психопати.
Комплексите за малоценност са най-големия двигател на злото.

++ newsm10 newsm10

# 602
Сумру направи родната си дъщеря психопатка.....

# 603
Пистолета да не би да е играчка, че Кадир се подсмихна.....

# 604
Сумру направи родната си дъщеря психопатка.....
Абсолютно. И сега вместо да си вземе поука и като майка да й помогне да се справи с проблемите си, ще продължава да заплашва и изнудва Азра.

Джансу си е направо за психото.

# 605
Кадир се обади на следващата глупачка.....Мелис.....
Човека действа по план.....

# 606
Дано двете кокошки Сумру и Серап да не оженят Дженк за Джансу и да му провалят живота.....

# 607
Остава сега и Джейда да психяса и да побърка и Арда и картинката ще бъде пълна с побъркани от ревност патки.....

# 608
Остава сега и Джейда да психяса и да побърка и Арда и картинката ще бъде пълна с побъркани от ревност патки.....
Напълно възможно е. Тя Джейда си е зрънце, още не съм забравила каква  лигла беше в началото на сериала под влияние на наркотиците. Пък и нали имаше едни предварителни сценарии за някакъв нещастен случай с нея, за който Арда ще се чувства виновен...

# 609
Баба Хюсние се е парализирала заради глупостите на дъщеря си - дъщерята разказва, че се влюбила, уж той обичал сина й...след това я било срам да се върне.....
Да, бе толкова я е било срам, че е изоставила детето си при болната си майка.....

# 610
Ще ми бъде мъчно, ако родната му майка  насади Дженк на пачи яйца и му провали живота.....
Дали някога Серап няма да съжалява за сегашните си постъпки......Ама тя е куха лейка, така, че пак друг ще е виновен....

# 611
Дженк май се усети за писмото и го търси в сервиза може би.....
Може Джансу да е казала нещо, което пише в писмото..... Thinking

# 612
10 регистрирани потребители са на линия а пишем само аз и Дъгичка
Накрая ще ми изтрият всички повтарящи се и потретящи постове....

# 613
Ани, предплагам че на Серап ще й дойде акъла, но по трудния начин.Може би някой ден точно на Азра ще трябва да разчита.
С всяка следваща серия образът й става все по-неприятен. Става все-по безчувствена и егоистична, а самочувствието и самоувереността й растат. В същото време е сляпа за нещата, които се случват пред очите й. Не си взема никаква поука от грешките си, а Фериде е учудващо толерантна към всичките й простотии и липса на човечност.
В началото на епизода ме порази отношението й към Мерт и въпроса кога най-после ще се отърват от това дете, защото не можела да отговаря и за него. Като че ли нещо е направила.

# 614
Съжалявам! И аз гледам филма, но докато гледам обикновено не пиша в темата. Само ще кажа, че крайно съм побесняла от откачените действия на Джансу и Кадир. Тоест от плана на Кадир и начина по който Джансу го изпълнява. Малко ми беше нереално, но Дженк и Азра ѝ повярваха. Джансу твърде преувеличи със задачата си. А Сумру от край време ме изнервя.

Общи условия

Активация на акаунт