Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 795
  • 819
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Прави сте всъщност. Laughing Sunglasses

# 91
Силно се надявам връщането на Хриса да е само в сферата на нашите предположения.Много се радвам,че Лили я победи,макар да ме изненада бесарабката.
   Ензим,благодаря за темата!

# 92
  • Вестерос
Готин кадър. Лили е с хубава форма, хич не е тромава..

И така, интересно. Отпадна Хриса, но още се мисли,че Катрала е издала,че ще остане тази седмица, с коментара си  Rolling Eyes Grinning

# 93
  • Другата България
Tiffany А, каква ти е драмата? Защо продължаваш да коментираш това, след като никой друг не го прави, Катрала също, аз се извиних и смятам, че за в бъдеще няма да има такива недоразумения?
Не го правиш за първи път, ако нещо конкретно имаш към мен или друг, карай направо, какви са тези подмятания от нищото, не мога да разбера.

# 94
  • Вестерос
Преди три страници си коментирала, сега го чета,не цитирах заради дългия ти пост.
За драма не може да става дума.
Както сама отбеляза, коментираме си каквото си искаме по темата. Не нарушавам правата.

Още една готина снимка, която ме усмихна

# 95
  • Другата България
Така е, писала съм към Катрала, стоя зад думите си, какво мисля си е мой проблем и не смятам да занимавам останалите с него повече. Но ти правиш някакви иронични подмятания ни в клин, ни в ръкав, които е явно, че са насочени към мен, пък честно казано, с теб не помня да съм коментирала каквото и да било, освен "предполагаемото" ти напускане на темата и "обидата ти" от нещо казано от не помня вече кой. Коментирай си, не ми пречиш, но е малко...как да кажа, на мен поне ми е смешно винаги когато някой в опитите си да оригиналничи някак олеква. И да, не нарушаваш ничии "права" Wink, това поне е сигурно. Приключвам по тази тема, защото не ми е приятно да го коментирам повече, ти го прави щом те влече.

За предложението на Хриса за фермер-може и да ни изненада и да не е "тате", не бих се учудила, тя е непридвидима. По-смешна ми беше реакцията на Милена-както и предположих, първа се хвърли на врата на Лили, след като си шушуникаше с Хриса преди дуела.  Mr. Green

# 96
  • Вестерос
Мери, въобще не ме вълнува кое ти е смешно и кое не, нито дали съм олекнала в твои или други очи. Исках да напиша нещо, което забелязах, четейки няколко страници и го направих.
И да правила, не права, като се пише от телефон понякога така се получава.

Аз също залагам на Калоян или Симеон. Сашо вече се "дуелира" за фермер и не очаквам него да посочат гномчетата (много се смях на това определение за ИиА).

# 97
    Тази сутрин "Преди обед" гледах интервюто с Христина. Изглеждаше по-различна - по-спокойна и уравновесена. Не знам дали само аз забелязах, но тя е прекалено много обвързана с родителите, което няма лошо, но все пак съществуват и други хора освен родителите й. Сподели, че в момента е влюбена и има връзка. Може би Христина щеше да победи Лили, ако беше си съблякла това яке при играта държане с лост с тежести.

Дори снощи се учудих, че Христина има приятели.

Лили на снимките изглежда много красива, но в предаването не е толкова красива.

А за Александър - също незабелязвам, че изобщо присъства във Фермата.

# 98
  • Другата България
Аз не разбрах за това интервю - било е на запис ли?

# 99
  • London
Мъжа за който е говорила ми се струва, че ще се окаже чича ви Ивайло.

# 100
По-скоро Христина шушукаше на Милена и се опитваше да я привлече на нейна страна. Милена си заяви позицията още преди дуела като я нарече "зло".

# 101
Да не беше в студиото, беше на запис.

# 102
    Когато са снимали предаването сигурно е било юли или август месец. Интервютата на отпадналите участници ги взимат във времето, когато се излъчва предаването.

На това интервю от тази сутрин, Христина изглеждаше качила някой килограм.

# 103
  • Другата България
По-скоро Христина шушукаше на Милена и се опитваше да я привлече на нейна страна. Милена си заяви позицията още преди дуела като я нарече "зло".
Аз помня шушукането на Милена и Христина на чешмата, когато Милена ѝ обясняваше как "няма да седне на нейната пейка, щото имало кой да ѝ подсказва", демек Ивайло. Та не знам какво зло е Grinning.
Да не беше в студиото, беше на запис.
hahaha Тия съвсем ни взеха за балъци. Първо гафа с промото за предаването, после интервю на запис...на мен лично ми е обидно това отношение като към зрител. Ясни са нещата, радостта на хорицата ще е краткотрайна.

# 104
  • London
   Когато са снимали предаването сигурно е било юли или август месец. Интервютата на отпадналите участници ги взимат във времето, когато се излъчва предаването.

На това интервю от тази сутрин, Христина изглеждаше качила някой килограм.

Грешка, от участник знам, че се взимат в реално време и е минал поне месец откакто си отпаднал и е доста странно дори да участваш в такова интервю.Nerd

Тоест май искаме да кажем едно и също нещо.... , но аз се заблудих. Поправи ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт