Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 421
  • 819
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ще се коли животно. НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Само кочът Бонд да не пипат. Кой ще ароматизира обора и ще осмърдява душичките на ратаите ако на него посегнат. Sob

И сега без лиготии вече. Както някой предложи ако правилно оползотворят месото от едно от бозайничетата, които имат вътре ще може да им стигне за дълго време, а не само за глезотия на бързо на чеверме да врътнат и за една вечер да изядат и забравят. Едно време дядо ми и баба ми едно прасенце само са си вземали да гледат и две агънца, тези три животинки стигаха за цяла година, нуждите на две къщи от месо задоволяваха. Просто всичко се ползваше, кожата и костите дори, нищо не се хвърляше, всичко, което в повече идваше си имаше начин да се консервира, да се изсуши и т.н.

# 376
  • София
Ще се коли животно. НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Само кочът Бонд да не пипат. Кой ще ароматизира обора и ще осмърдява душичките на ратаите ако на него посегнат. Sob

Кой е луд да яде дърт пръч?  Joy

# 377
Колко кила месо има в едно яре? По колко месо ще има на човек, като те, видиш ли, смятали да го ядат не знам си на колко пъти. Ако имат по сто грама на човек, по-добре наистина без него. А какво им пречи да си колят повече животни? Таман ще имат по-малко грижи в обора.

# 378
  • София
Колко кила месо има в едно яре? По колко месо ще има на човек, като те, видиш ли, смятали да го ядат не знам си на колко пъти. Ако имат по сто грама на човек, по-добре наистина без него. А какво им пречи да си колят повече животни? Таман ще имат по-малко грижи в обора.

Зависи от ярето.

# 379
Тези във фермата по колко килограма са? По 20 - 30? Или повече? Нямат малки.

# 380
Мили дами, липсва Ви погледа на Митко пред обора :"всичко това е храна" Mask направо ме уби с вопъла си, че му е омръзнало да яде шушулки.
Но гледайки Дидо и Митко един до друг, видях нагледно ползата от умереното хранене, айде да не е вегетарианство. И не е само до възрастта и разликата от 16 години. Видът на Дидо е здрав, а поглеждайки Митко виждам холестерол, високо кръвно и .....казват, че килцата намаляват либидото. Ама Митето  май обича джипа си, а от жена му го е страх Mask така,че това не му е проблем.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 23:14 от Tary

# 381
Хуморът на Митко много ми харесва Wink
И на Роман, но на моменти ме дразни как се драка с Калоян

# 382
Прав си е Митко, точно храна са животните в обора.
А за външен вид, холестерол, високо кръвно... не е виновно месото.

Някакви предположения за втори дуелист? Радка, Алекс? Една от двете, по-вероятно Радка според мен.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 23:45 от Ензим

# 383
Ваня взе правилното решение от стратегическа гледна точка. Ще изгони пряк конкурент чрез женски дуел и праща контузената Росица на почти сигурна гибел. От човешка гледна точка е малко коравосърдечно, но към стратегия е изпипано.

# 384
Скрит текст:
Локация на Фермата 2018
42°24'55.3"N 23°10'51.5"E
https://prnt.sc/l7a1eh
https://prnt.sc/l7a8hh

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 23:58 от kirkor

# 385
  • London
Днес почти не успях да гледам, нещо изпуснах ли интересно?

# 386
  • Sofia
Ми, не Mr. Green
Радка,Алекс и Лили ходиха на маникюр  pletka

# 387
Скрит текст:
Локация на Фермата 2018
42°24'55.3"N 23°10'51.5"E
https://prnt.sc/l7a1eh
https://prnt.sc/l7a8hh

В случай, че някой иска да изпрати парапланерист.  tooth

# 388
  • Калгари, Канада
Много ми се иска Роси да победи в дуела (срещу Радка ще е мисля).   

Ще ми се да гледам Милена и Роси в дуел на по-късен етап,  но и сега да я дръпне лошо няма. Само дето ми се иска Роси да редеше игрите.

# 389
Ваня взе правилното решение от стратегическа гледна точка. Ще изгони пряк конкурент чрез женски дуел и праща контузената Росица на почти сигурна гибел. От човешка гледна точка е малко коравосърдечно, но към стратегия е изпипано.

Не съм гледала така предните предавания. По-напред питах, може ли на дуел мъж срещу жена. Казахте, че може. Тогава, защо са все женски дуелите и принципът е да отстрани пряка конкуренция. Нали после с мъжете следва да се състезава?
Хехе, то близо бе, до Горна Диканя, ей ся ще пусна един дрон. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт