Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 452
  • 819
  •   1
Отговори
# 405
Аз ще взема страна на дуела, само ако втори дуелист е Алекс. Ще "викам" за нея, разбира се. Която и да избере Роси от другите три, все едно ми е, няма да ме вълнува коя ще победи.
Мисля, че Алекс е в добра физическа форма, спортува все пак, волейболистка е. Пък е и интелигентно момиче, добре би си подредила игрите, мисля.

# 406
Росица дано да избере Радка и да я праща вече да си ходи.

# 407
Все си мусля, че Роси няма да извика Алекс.Контузена е и това ще и създава трудности.
Би трябвало да извика Радка.Видя я че на дуел е зле и може би въпреки контузията си ще успее да я победи.
Радка като чуе че ще е женски дуел и напълни гащите от страх.Толкова и личи.

# 408
Ивайло ми беше много смешен като обясняваше как Роман и Жоро нищо не правели и се потривали, докато самият той се моткаше безцелно и обикаляше около масата.
Друго смехотворно изказване точно от неговата уста беше как жената трябвало да бъде крехка и нежна. Интересно тогава какво именно харесва в Христина.

# 409
  • София-в сърцата на моите деца
Ако на Ваня годеникът й е същият льохман ще го разбера, но ако не е , да бяга с 200 км от таз  мързелива мома-нито дом ще му подреди , нито ще му сготви...за децата ..не знам!

# 410
Хър Мяуджести, тя Хриси каза, че имала нежна и ранима душа, бе. Явно е от онези раними жени, които като плачат, не гледат къде удрят с лопатата.

# 411
  • Другата България
Толкова много пишете, че си признавам, че не изчитам всичко. Но казвате на 90% това, което мисля и аз. Познах за Нури-то, че ще е ратайче, Росито не я уцелих, но не се изненадах, още повече след като Ваня чистосърдечно си призна, че я смята за най-голямата ѝ конкуренция сред жените и затова я праща на дуел. Не съм и изненадана от коментарите, че хората навън не я харесват - толкова "драпа" за тия пари, че загуби всичко човешко, което е имала. От какво не спирам да се изумявам обаче - от реакцията на Милена. Тази жена с тия орлови нокти ми става все по-странна, значи след като стана ясен изборът на Ваня, какво каза тя - "ще е интересно Роси с куция крак и аз с болните ръце...", или нещо от сорта....WTF? Тая жена какво си мисли? Какви са тези оправдания, от една седмица слушам за болните ѝ ръце, тя на какво разчита - на милост и състрадание и да си докрета до финала? По цял ден свива цигари и нищо не прави, и е изтръпнала от ужас Росица да не я избере. Направо се моля това да се случи, и на нея ѝ е време да се поизпоти малко.
За Ивайло сте казали всичко, няма да повтарям и аз. Както е тръгнало жените да се самоизтребват този скоро няма да излезе от предаването, и още ще му търпим мрънканиците и тегавинята. А ако върнат и "щерката" съвсем ще я вапцаме.
Съжалявам за загубата на Роман, явно е мъжко момче. Ама грозна гледка беше снощи с наполовина свлечен панталон и половината му цепка навън. Sick

# 412
Аз пък му се зарадвах...на гледката на Роман Simple Smile)

# 413
Важното е, че си е измайсторил телефон. Е, забавно беше с телефона, де.

# 414
Хахах, да, голям майтап беше с телефона и с мелодийката на Нокиа, изсвирена на гъдулка Simple Smile)))

# 415
Чск се чудя Милена от какво я болят  ръцете.
Роман ми става все по симпатичен.
Общо взето при мъжете каста е добър.Без Ивайло.
От останалите който и да спечели ще съм доволна.

# 416
От свиване на цигари, от кво да я болят.
А победител за сезона - прогнозирам, че ще е Гошко, от самото начало. Пък ще видим.

# 417
  • София
МериАн, и аз точно същото си мислех за Милена. Ама тя Роси не беше там, че да я чуе и не виждам как това мрънкане ще сработи.

# 418
Милена вчера ми се мярна с нов маникюр. Дали наистина й остава време да си пили и лакира ноктите там? Все си мислех, че е с гел-лак.
Въпреки че, има възможност, ако си с гел-лак и няма как да го махнеш, само да пилиш и да мажеш отгоре с обикновен лак.

# 419
  • Другата България
МериАн, и аз точно същото си мислех за Милена. Ама тя Роси не беше там, че да я чуе и не виждам как това мрънкане ще сработи.
Нали? Ами то бива,бива, ама тя това го играе преди всеки дуел. И с това мляко такова удобно извинение е да не я пратят и ратай-нямало кой да кваси,  newsm78, то щото голямата философия. Тя сама се провъзгласи за млекарка и сега се чувства защитена и неприкосновена, откъде накъде? Нито в обора, нито на арената, само на масата и около масата!
Болят я ръцете от работата с млякото, тя друго не върши.
Милена вчера ми се мярна с нов маникюр. Дали наистина й остава време да си пили и лакира ноктите там?
Да, с нов маникюр беше. И защо да не ѝ остава време, тя както казах нищо не прави, време бол за маникюр. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт