Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 396
  • 819
  •   1
Отговори
# 450
Възможно е Милена да има някаква форма на артрит, който да се е засилил от доенето. Но на мен не ми се стори, че се оплаква, а просто го спомена под формата на майтап. Предишния път Ивайло беше този, които спомена, че са я болели ръцете и заради това Христина я пожалила и не я избрала за дуела. Но самата Милена, поне от това, което излъчват, не е седнала да охка и да се оплаква дълго от болежките си.

# 451
Ами ще изчакам повече да  фермери да се изкажат дали Милена работи, засега не виждам лошо отношение към нея. Писах 'диагноза' защото не ми дойде друга дума, а имам смътен спомен, че при  някаква битка, тя спомена за ръцете си и опосумчето потвърди, или той го каза..нещо съм запомнила, защото и аз имам болки по стави и сухожилия. Защо е влязла тя си знае и да е за пари лошо ли е? Все някой трябва да е участник, аз пък на всички им се възхищавам, че са имали куража да ходят по кастинги и да променят живота си за няколко месеца. Един е влязъл за рейтинг, друг за хонорар, повечето за парите и за приключението.
Във фермата едва ли има напълно здрав човек освен тези под 30-те, ако остане само здрави да влизат...няма да има формат.
Добреее, разкъсвайте Милена , оставям ви я .Mask

# 452
  • Стара Загора
Според мен наградата "маникюр" беше възможно най-неподходящата за това място! Има много други неща , които биха били полезни за участниците.

# 453
Тази награда беше почти наказание. Да ти направят хубав маникюр, който после за нула време да съсипеш, докато варосваш стените на къщата.

# 454
  • София
А забелязахте ли колко е беден речникът на Лили когато обясняваше на Алекс за маникюра? Само повтаряше "Абе супер е!" и "Страхотно е!", ама на въпросите на Алекс "Ама как да се подготвя, какво се прави?" отговаряше със "Аз много обичам!" и разни такива.

Ох, как искам Лили да излезе...

# 455
На Лилито разбираемо, че и е беден речника. На украйнски може и повече да каже.

# 456
  • На морето!
Преди Фермата се чудих как Караньотов издържа Аня Пенчева, сега разбирам,  че са се намерили. Чудесна двойка- ленива,  сърдита, целият свят им е длъжен, предимно заради това, че не могат да оценят по достойнство величието им. Дано роднинит и съседите им са достатъчно дзен, за да ги понесат в битов план.

# 457
Тя Лили, че е с беден речник, с беден е и донякъде е обяснимо защо. Но пък Алекс толкова ли пада от луната, че да не знае как се прави маникюр? Ще речеш, че сама не си оформя ноктите вкъщи.
Освен да е очаквала да е нещо много по-различно от маникюрът, който се прави в домашни условия или просто да се прави на интересна, за да покаже, как изобщо не е тип "кифла".

# 458
Караньтов как реши, че Христина пожали Милена заради болките в ръцете при положение, че тя сама си каза, че избира Лили, понеже я има за по-слаб противник и така си увеличава шанса да се върне във Фермата.

# 459
Преди Фермата се чудих как Караньотов издържа Аня Пенчева, сега разбирам,  че са се намерили. Чудесна двойка- ленива,  сърдита, целият свят им е длъжен, предимно заради това, че не могат да оценят по достойнство величието им. Дано роднинит и съседите им са достатъчно дзен, за да ги понесат в битов план.
A аз си спомням, и май вече го писах, как Караньотов умоляваше Аня да излезе доброволно от къщата на VIP Брадър (един от първите сезони, може и баш първия да беше), за да не се излага повече и да запази имиджа си на дама. Joy Тя тогава се държеше като истерична лелка и също беше тегаво да я гледа човек. И к'во стана сега? - смениха си шапките. Satisfied

Хър, и според мен Алекс малко преигра с това, че не знаела как се подготвя за маникюр. Не виждам нищо странно, че не е ходила досега. Аз отидох за пръв и предполагам последен път на 33-4-5, защото ми подариха ваучер и нямам никакво желание да ходя повече. Както се казва - взех си 5-тях пари и това беше. Ама не съм се чудила "как да се подготвям".

Милена не знам дали работи или не, но е много практична и креативна... или има богат опит със селската работа.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 16:26 от pip4i

# 460
Ей така, за да накара Милена да се чувства виновна, че не я е подкрепяла. Вижда я, че изпада в колебания какво, защо и дали е постъпила правилно и че я мъчи съвестта и още повече налива масло в огъня. Типичен манипулатор.

Мда, имам и аз спомени от някакъв брадър с Аня и как Ивайло я накара да се чувства още по-зле.
Тя поне за разлика от него, до последно го подкрепя и го нарича "благороден", вместо да се прави на много умна.

# 461
Преди Фермата се чудих как Караньотов издържа Аня Пенчева, сега разбирам,  че са се намерили. Чудесна двойка- ленива,  сърдита, целият свят им е длъжен, предимно заради това, че не могат да оценят по достойнство величието им. Дано роднинит и съседите им са достатъчно дзен, за да ги понесат в битов план.
A аз си спомням, и май вече го писах, как Караньотов умоляваше Аня да излезе доброволно от къщата на VIP Брадър (един от първите сезони, може и баш първия да беше), за да не се излага повече и да запази имиджа си на дама. Joy Тя тогава се държеше като истерична лелка и също беше тегаво да я гледа човек. И к'во стана сега? - смениха си шапките. Satisfied

Хър, и според мен Алекс малко преигра с това, че не знаела как се подготвя за маникюр. Не виждам нищо странно, че не е ходила досега. Аз отидох за пръв и предполагам последен път на 33-4-5, защото ми подариха ваучер и нямам никакво желание да ходя повече. Както се казва - взех си 5-тях пари и това беше. Ама не съм се чудила "как да се подготвям".

Милена не знам дали работи или не, но е много практична и креативна... или има богат опит със селската работа.
Ми да прати Пенчева един парапланер, да развее плакат с надпис" Дърт пръч, прибирай се веднага, достатъчно се орезилихме"

# 462
Ей това е, като не гледам брадъри, освен оня с Кичка и Ритон, сега не знам какво е правила, как се е излагала Аня.
А за мъжа ѝ, тегавия, не бях чувала, във фермата го видях за първи път.
Ама аз съм толкова смотана, че и Владо Николов не знаех кой е, докато не влезе във фермата.

# 463
Дъвчем ги ние, ама добре са си хората. В сравнение с футболистчето и любовните драми през миналия сезон, сегашните са  направо супер. Дори и Ваня не ме дразни толкова.  Алек много вдигна летвата.  Пък и работят хората. Не им липсват кошници. Нито мрънкачи, но без тях пък ще е скука. 😏

# 464
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз точно след онзи ВБ реших, че Ивайло е пич, а то какво се оказа...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт