Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 394
  • 819
  •   1
Отговори
# 465
  • Асеновград
Аз точно след онзи ВБ реших, че Ивайло е пич, а то какво се оказа...  Confused

И аз така , още в началото много ми харесваше , докато не започна с оная шантавата Христина да се залисва.
Също непрекъснато мърмори и мрънка....

# 466
  • Другата България
Точно на Дарина я оприличавам Милена.

# 467
Аз пък не съм съгласна с това ,че Росица трябва да се жали заради контузията. Щом е вътре във Фермата ,тя е пълноправен играч с всички произтичащи плюсове и минуси от това. Ако проблемът и беше толкова голям, трябваше да е вън. Мисля, че имаше сезон ,в който участник се озова в болница и беше до там. Тя по този начин и до финал може да си изкара, вече 2 седмици я пазят,стига и толкова.
Факт е ,че Милена не я дават да работи много много , ама според мен тя все в кухнята се върти, да сготви ,а може и в градината. Никой до сега не съм видяла да го дават там.
И друго аз ли съм изпуснала, но досега една оценка на изпълнените задачи и брой кошници не съм видяла.Кога до дават? Аз нещо петъците все ги пропускам.

# 468
  • Другата България
Градината не е ли задължение на ратаите?

# 469
Мислили сте си, че Ивайло е пич, защото Аня очевидно много го обича и му прави добра реклама. Много е важно човекът до теб в каква светлина ще те представи пред хората, особено ако е име. Ето, той тогава в прав текст й казал, че се излага ( нищо че тия неща би трябвало да се обсъждат предварително и се знае във ВБ какво те чака). А тя в интервю съвсем скоро, се изказа особено ласкаво за участието му във фермата. Макар че това не пречи като се върне да му начука канчето. На жените ни е присъщо подобно лицемерие - да се запази имиджа пред хората, пък вкъщи ще се оправят.

# 470
Мери , ми не знам. То и съдовете уж са тяхно, пък редовно дават някой да мие на мивката. Вчера Милена , ама айде тя може съдовете от млякото да си мие.

# 471
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Градината не е ли задължение на ратаите?
Да, на ратаите е и този, който готви /най-често Росица/ им поръчва какво да му наберат.  Peace

# 472
Аз защо си мисля че най често готви Роси.
Милена наистина се занимава с млякоти , но това не е кой знае какво.А и те доста мляко консумират така че не остава кой знае колко за направата на продукти
А и видяхме че Симо бие маслото.
Колко е нужно да свариш и подквасиш млякото.
Нищо по тежко не съм видяла да прави Милена, освен и тя като Ивайло да дава акъл.

# 473
  • London
А забелязахте ли колко е беден речникът на Лили когато обясняваше на Алекс за маникюра? Само повтаряше "Абе супер е!" и "Страхотно е!", ама на въпросите на Алекс "Ама как да се подготвя, какво се прави?" отговаряше със "Аз много обичам!" и разни такива.

Ох, как искам Лили да излезе...

Ти владееш ли чужд език на нивото на Лили, защото Лили реално е расла другаде и нейният водещ език очевидно е руски или украински, а може и двата да знае. Та аз не бих се подигравала точно на тези неща.

# 474
  • София
А забелязахте ли колко е беден речникът на Лили когато обясняваше на Алекс за маникюра? Само повтаряше "Абе супер е!" и "Страхотно е!", ама на въпросите на Алекс "Ама как да се подготвя, какво се прави?" отговаряше със "Аз много обичам!" и разни такива.

Ох, как искам Лили да излезе...

Ти владееш ли чужд език на нивото на Лили, защото Лили реално е расла другаде и нейният водещ език очевидно е руски или украински, а може и двата да знае. Та аз не бих се подигравала точно на тези неща.

Права си, в случая ме дразни явно неспособността да се отговори конкретно, а не абстрактно, както тя прави.

Иначе владея други два езика, които не са в същата езикова група на майчиния ми, да. Не са перфектни, но съм живяла в чужбина също и съм се справяла без проблем, не го приемам за някакво геройство. Все пак в наши дни всеки знае поне един чужд език.

# 475
  • Вестерос
Познавам доста млади, не само стари, които знаят доста слабо един чужд език.
Лили се справя страхотно с българския.

# 476
Аз мисля,че Роси ще избере Лили. А цяла седмица Ваня какво работи? Освен че говори постоянно с Ивайло и вчера почисти малко греди не я забелязах другаде. Миналата седмица Александра постоянно беше при животните, миеше съдовете, помагаше за готвенето.

# 477
Не помня за Нора, май беше само тя, да. Ама наистина не съм сигурна.
Аз пък съм за Александра. Дано спечели момичето.

И аз съм за нея!
С какво са по-добри мъжете от Александра? В чисто човешки план всеки има добри и лоши страни. Много пъти симпатиите са на субективен принцип, а не защото някой прави нещо по-добре. Мъжете не са по-добри от жените. Ако няма жена в кухнята, съвсем ще я втасат. Но ако ги питаш жена не е достойна да спечели, защото мъжката работа е по-важна и сложна. Обаче сядат по три пъти на ден на масата и чакат да им сервират  Crossing Arms Хората в България продължават да са сексисти. Скоро няма да им мине.
Така е. Българският зрител никога няма да оцени женския труд във фермата. По презумпция мъжете се считат за по-достойни защото вършат по-тежката физическа работа и затова всяка година печелят този формат. И тази година няма да е изключение. Жена никога няма да е победител в това предаване.

# 478
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А цяла седмица Ваня какво работи? Освен че говори постоянно с Ивайло и вчера почисти малко греди не я забелязах другаде.
А, сакън! Как ще работи Ваня, ти пък! Тя е  фермер все пак, шеф, не лукова глава. Laughing

# 479
Страшна простотия е това с молебена за дъжд. Добре поне, че не включиха и Роман. Щеше да е гавра.

Общи условия

Активация на акаунт