Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 396
  • 819
  •   1
Отговори
# 420
Ваня взе правилното решение от стратегическа гледна точка. Ще изгони пряк конкурент чрез женски дуел и праща контузената Росица на почти сигурна гибел. От човешка гледна точка е малко коравосърдечно, но към стратегия е изпипано.

Не съм гледала така предните предавания. По-напред питах, може ли на дуел мъж срещу жена. Казахте, че може. Тогава, защо са все женски дуелите и принципът е да отстрани пряка конкуренция. Нали после с мъжете следва да се състезава?
Хехе, то близо бе, до Горна Диканя, ей ся ще пусна един дрон. Simple Smile
Идеята жените да правят женски дуели и мъжете да правят мъжки дуели е защото на финала има място само за две жени и двама мъже. Като гонят човек от своя пол си увеличават шанса те да са един от тези двама. Няма смисъл една жена да прави мъжки дуел примерно защото това по никакъв начин не й увеличава шанса да е една от последните две жени във фермата.

# 421

Ваня е кошмарен фермер просто, както някой каза по-напред- спортът много, много ѝ е взел, това е резултат според мен, на напъните на група амбициозни треньори да направят от някой по-посредствен спортист шампион. Напълно е обезличена, лишена е от способността да взима решения, но е научена да изпълнява и носи отговорността за чуждите, няма никаква самоинициатива, но ако ѝ наредят става и действа. Затова ходи като хахава и не знае какво да захване, просто не е свикнала да бъде организатор, а изпълнител.

Аз бях.
Принципно може да е посредствен човек. За да направят от нея шампион следва да има физически дадености, за нейния спорт е например-дълги крака. Късокрак човек рядко бяха бързо. Да не кажа, че е абсурдно. Та-изпървом е природата да и е дала крака. Впоследствие, с наложен режим-физически и хранителен, да постигнат върхова форма и да има късмета да няма по-дългокрака от нея, която да я мине с един милимундер на финиша.
Затова и казах, че чак пък толкова да има заслуги-има, да изпълнява на тренерите програмата. И да е обучена как се рита по кокалчета, как се обръщат интриги и кой кой е във федерацията.
От такъв типаж фермер не става, сори.
 Благодаря за разясненията, не знаех, че следва да останат само две жени и двама мъжа.

# 422
Не знам дали е задължително на финал да останат две жени и двама мъже. Ами ако не останат две жени дотогава?

# 423
  • Другата България
И аз се чудех същото. Thinking

# 424
В първи сезон Нора не беше ли единствената жена на финала?  Thinking

# 425
Не знам. Така или иначе нямам фаворит сред жените. Дори Алекс. Изглежда притежава качества, които харесвам у хората, симпатична и интелигентна е, но има нещо, което ме отблъсква, без да мога да определя категорично какво.

# 426
  • Другата България
Не помня за Нора, май беше само тя, да. Ама наистина не съм сигурна.
Аз пък съм за Александра. Дано спечели момичето.

# 427
  • София
Не помня за Нора, май беше само тя, да. Ама наистина не съм сигурна.
Аз пък съм за Александра. Дано спечели момичето.

И аз съм за нея!
С какво са по-добри мъжете от Александра? В чисто човешки план всеки има добри и лоши страни. Много пъти симпатиите са на субективен принцип, а не защото някой прави нещо по-добре. Мъжете не са по-добри от жените. Ако няма жена в кухнята, съвсем ще я втасат. Но ако ги питаш жена не е достойна да спечели, защото мъжката работа е по-важна и сложна. Обаче сядат по три пъти на ден на масата и чакат да им сервират  Crossing Arms Хората в България продължават да са сексисти. Скоро няма да им мине.

# 428
  • Вестерос
В първи сезон имаше само 3-ма на финала- Райно, Нора и Симо Мандрата.
Във втори помня на финала, че бяха Силвия и Стоян след дуели, а Финци и мама Галя след гласуване.
Мин.година бяха Калоян и Валерия след гласуване, Яни след дуел и Вила след дуел срещу Алек, защото бяха останали те.

# 429
  • Асеновград
Тази Ваня все повече не мога да е понасям.....ужас . Ако го нямаше ,,чичо -дядко,, непрекъснато да е наставлявя , не знам как щеше да се оправи. Силно се надявам Роси да победи и след това да е изхвърли от играта.Дано Роси избере Радка , време е, и тя да си заминава.
Милена също ми е не приятна....
Харесвам Дидо , Роси , Роман и Алекс.

# 430
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ваня е кошмарен фермер просто
Абсолютно!  Peace За мен е и най-глупавият участник до момента във всички ферми. Щом толкова сериозно се бори за победа, би трябвало да е изгледала предните сезони и да е наясно какви и кои хора се харесват на публиката и да играе по съвсем друг начин играта. Тя не понечи да научи каквото и да било, дори не виждам нещо да й е интересно, любопитно... Не мога да повярвам, че го казвам, но Радилена беше по-добър фермер от нея.
Надявам се Роси да дръпне Радилена на дуел и да остави Ваня без приятелка.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 13:18 от Reinа

# 431
  • Другата България
Надявам се Роси да дръпне Росица на дуел и да остави Ваня без приятелка.
Laughing Радилена, тоест? Flutter Hug
А аз Милена, обясних вече защо. Радка поне върши нещо.

# 432
  • Разпиляна във въображението
Гласувах за Лили Simple Smile

# 433
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, да. Мерси, Мери, поправих се!  Hug Нещо още спя.  Blush
Да, нямам против да е и Милена, но ако избере Радилена, има голям процент вероятност Роси да се върне и стратегията на Ваня да се окаже ялова.  Laughing

# 434
  • Другата България
Така е, и аз искам Росица да се върне и да натрие  носа на Ваня. Ама пък не може Милена все да минава между капките с този смешен аргумент за болните си ръце, като те болят ръцете напусни и си ги лекувай. Crossing Arms
Но досега май от жените дуелистки се  е връщала предимно тази, която реди точките. Явно наистина това си е предимство.

Общи условия

Активация на акаунт