Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 342
  • 819
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
 Grinning Благодаря. Значи на симпатии го е ударила. Аз да не би пак нещо за ръцете.... Sunglasses

# 601
  • тук и там
За Алекс каза че и е симпатична.За Милена май каза че допринасяла със нещо за фермата,  че  била на подходящото място и била полезна .

# 602
  • Другата България
Аха, допринасяла с нещо, като че ли другите не допринасят. Пак за прословутото мляко сигурно става въпрос, такова удобно извинение е освен това с ръцете, хем да не си ратай, хем да не си дуелист.

# 603
  • София
Да,редактирах си поста,Алекс й беше симпатична и пак този "принос",като че се стягат да живеят в тази ферма,а не са участници в игра с награда някакви пари. Simple Smile

# 604

Навивам мъжо ако има Фермата фемили да участваме-аз ще готвя,ще гледам градината,той ще майстори.
Хахахаха, и аз същото казах на моя (без частта с готвенето, де). Great minds think alike, са казали хората Grinning

# 605
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да,разбира се,можеше Ваня да прати Алекс или Милена.
Изобщо си мисля,че ние никога няма да видим жена-победител.Винаги всеки сезон се започва с 'фермата има нужда от мъжка ръка" и се стига до 6 жени на кръст още първия месец.Жалко ,че не се появи един силен женски каст и с тази практика да се спре.
Можеше, разбира се, обаче явно Ваня се страхува най-много от Росица и й падна сгоден случай да се опита да я разкара.
И аз не мисля, че с такъв женски каст ще има някога победител жена. Като че ли нарочно избират такива жени, които да не отбират от никаква работа, дори и от готвене.  Rolling Eyes

# 606
  • София
Ако редакторите на опосумите четат тук - специално искам да ги помоля да спрат с тази малоумна мелодрама с овцата. Всяка Коледа в страната се колят хиляди прасета. Всяка година на Гергьовден и Великден се колят хиляди овце и агнета. Не съм видяла някой да реве. Голям зор за една овца, то не бяха драматични гласове зад кадър, то не бе драматични призиви на Дидо и дълбокомислени изводи.  Crossing Arms

# 607
  • Варна
Глупак. Иво.

# 608
Защо излиза този?

# 609
  • Видин
Браво.. Евала, няма да се излага на дуел.

П.п Дано само не върнат Христина сега..

# 610
На Радка чак ѝ капна сопола от тъга по Иво. Sob

# 611
Еми изложи се достатъчно. Накъде повече.
Айде стига му толкова. Ни на дуел го видяхме, ни като ратай ни като фермер.
И договора явно му свърши.
Айде стига са ревали

# 612
  • Видин

Заради кариерата на синът си.

# 613
Айде бе. Да не би пак заради таз кариера да е влязъл?

# 614
Добре се, няма ли поне един тука, който да не хейти Караньотов?

Общи условия

Активация на акаунт