Лакове за нокти - 125

• 53 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Честито бебче и от мен! Да бъде винаги здрава, да носи само радости и усмивки на всички около себе си, да има късмет и успехи във всичко!
За първи път се осмелявам и аз да покажа снимка, просто все още не мога да се науча да правя хубави снимки от близо 😊

# 241
  • Варна
Получих си лаковете от Коледната колекция на OPI и съм щастлива. Поръчах  Tinker, Thinker, Winker? , Berry fairy fun и Dreams need Clara-fication. Вчера ги пробвах набързо на по един пръст без основа, за да видя нанасянето. Притесняваше ме кремът, дали няма да стане на четки. Напротив- леко, гладко нанасяне, на два пласта е перфектен.
Холограмният ме грабна най-много, много фини частици, хубава дъга, в пъти по-добър от DS Coronation, към който май повече няма да посегна. Тук сложих два пласта от Dreams need Clara-fication и един Tinker, thinker, winker. За база ползвах Nail envy за сухи и разслояващи се нокти, която бяхме обсъждали по-рано с Agent. Дано и тя ми подейства добре.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 12:26 от Blue Turquoise

# 242
Едно много любимо Orly - Miss Conduct:

# 243
  • Варна
Това Орли и Peaseblossom a fairy, А England на Надя са “Уау”! 💕

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 15:46 от Blue Turquoise

# 244
  • Varna, Bulgaria
Честито бебе на Пурпулетка! Да ти е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва     и дано да не ви създава много грижи!
На мен и двете ми деца са скорпиончета, дори баткото днес има рожден ден и довечера ще ми надуят главата една камара дечковци😆🎂
Ей така се спретнаха по случай празника с коледно червено:

Lana.. имам един лак на Rimmel, на живо ми се струва, че е много близо до показания от теб цвят. Телефона ми изсветлява снимките.

# 245
И аз харесах холограмния Коледен Опи в Сефора, но не го купих. Лакове не съм купувала от година и половина, но този може и да взема. Харесах и други, но си имам подобни.

# 246
boyana_v, много благодаря, ще го потърся

Прясно от днес:

Скрит текст:

# 247
Вече са налични:

# 248
  • Varna, Bulgaria

Ужас! Исках да видя новия Gem of the month, ами ако свършат до 1-ви... 😛

# 249
Lemy, страхотен цвят, имам подобен на Avon, един от любимите ми Wink
boyana_v, твоят също е много, много хубав!

# 250
Уау, Денси! Респект! Ако не си купувам лакове година и половина сама ще си издигна паметник. 😁

# 251
Хаахах и аз, и аз! Това звучи като мъчение Sweat Smile

# 252
  • София
Уау, Денси! Респект! Ако не си купувам лакове година и половина сама ще си издигна паметник. 😁
Ха ха ха, присъединявам се

# 253
Да оплюя едно Essie:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много съм разочарована от трайността му - едва втори ден му е и вече е с оголени ръбове. До този момент лаковете на Essie винаги са ми държали по 4-5 дни. Този го купих от магазин за паралелен внос, не знам дали не е поостарял, но като консистениция си е ок.
Денси, поклон пред стоицизма ти! Simple Smile

# 254
Честита рожба, Пурполетка! Да папка, да спинка, да се усмихва и да расте много- много щастлива! Аз съм обкръжена от скорпита и просто зная как да им влезна под кожата. Затова и смело заявявам, че колкото проклети да са понякога, трижди по- благи са, когато човек знае кога кое копче да натисне.

В лаково отношение при мен е пълна скука, особено на фона на красотите, които една връз друга се прескачате да показвате.

Дори нов лака не съм си купувала от...юли, сега го "изчислих", стига паметта да не ми играе номера. Изостанала работа. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт