На море в Турция - тема 55

• 67 666
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Хахах 😀 като знам какви хотели избира, българите не се срещат много там 😀

# 76
  • София
Аз не разбрах Селектум изцяло реновация ли ще правят или ще строят допълнителна сграда?

Ще вземат и реновират съседния хотел - някой май писа как се казва, а настоящия ще е бъде с концепция само за възрастни.

Благодаря, разбрах. Новият ще е Selectum Dreams и ще е насочен към семейства с деца. Някакви мнения за сегашния хотел? Май не изглежда много озеленен или бъркам?

# 77
Нямам спомен някой в темата да е писал за сегашния.
Но е висок клас хотел и принципно отзивите са добри.

# 78
Роже сега го е страх да каже хотела да не се напълни с българи 😂

Joy

Щом Роже направи сефтето с резервациите, трябва да ни е на късмет. На всички пожелавам да резервират хотелите, които искат, на цени, каквито ги устройват!

# 79
  • София
Първо да се извиня на всички онези, които ми писаха на месинджър, на емейл и на лични затова, че не съм им отговорил. Но предпочетох вместо десетина пъти поотделно да го напиша веднъж тук Simple Smile
Още повече, че въпросите са почти еднакви: Кой, откъде, кога, за колко Grinning
Но да карам подред от сутринта.
В 7 направих резервацията на хотела и в 8,30 BsrnX / Халим/ ми подсказа много навреме

Бате билети за 2019 са ок..
Виж линка..
Ако нещте Бг. Карта пиши ми.. Simple Smile

https://www.turna.com/ucak-bileti/istanbul-antalya-ayt-havaliman … -21/2019-06-28/2a
Благодаря ти Peace Всеки ден по два пъти-сутрин и следобед проверявам Пегасус. Но тази сутрин първо резервирах хотела, все си виках абе те още няма да са ги пуснали, после ще проверя.
И ти като писа, че има влязох в сайта им и наистина бяха вече пуснати. Сигурно вчера следобед или късно снощи са го направили. До вчера на обед нямаха летни цени.
Обаче цените за началото на юни / до 10ти/ ме ужасиха- 400 Тл за еднопосочен полет досега не бях срещал в Пегасус / то по-добре да си летя с Тюркиш Joy Ужасни цени #Crazy По това време ще е Рамазана и може би затова...
Всъщност имаше една пролука 4 юни падаше на 108 лири.
Набързо платих два билета за отиване и връщане, но датите наложиха промяна на резервацията на хотела.
Самолетните билети Истанбул- Анталия- Истанбул: 4-15 юни ми излязоха 413 лири + 600 неизползвани точки от Пегасус, които имах от предишни полети. От картата ми бяха свалени точно 115 лева, тоест малко под 60€.
Полетите като времена са от Истанбул сутринта в 10.50 и на връщане от Анталия в 21,45.
Скрит текст:

хахаха, Мона Лиза напълно е права. Много се чудих дали да напиша хотела, ама няма как да го скрия от Вас. Нали сме тук постоянно заедно и нямаме тайни Simple Smile
Тъй като цените тази година са наистина много високи и то към момента, реших да резервираме хотел, който няма лукса на Суено, но пък за сметка на това има огромна територия, много красива и озеленена.
С много басейни, и супер плажна ивица.
До вчера следобед дори и не мислих, че ще резервирам точно него, но като разгледах много клипове в ю туб и прочетох отзивите за него от последните няколко месеца съмненията ми отпаднаха.
Става въпрос за Камелия Сиде. Резервирах супериор стая в клубната част, а не във Фулия или Селин, защото и двата хотела не ме впечатлиха като интериор, а клубната част много ми хареса. Стаите са реновирани 2018 год и са в триетажните сгради в клубната част.
Резервацията я направих през ирландската онлайн туристическа платформа Travel Republic / част от Емирейтс груп/
След като резервирах полетите, обаче се наложи да сменя датите и за да не губя време го направих направо през съпорта им. Оказаха се изключително отзивчиви и само след два телефонни разговора промениха резервацията за 4-15 юни, а не за 2- 15.
Така платих 11 нощувки, но тъй като ще пристигнем на обед в хотела, а последния ден ще тръгнем вечерта късно / около 18,30 от хотела/ е реално 12 цели дни.
11 нощувки в супериор стая ми излязоха - 1188€. Платих депозит 10€, пълното плащане трябва да го направя до 21 май Simple Smile За сведение за същата стая и същите дати от сайта на хотела  искат 1832€ Simple Smile
Скрит текст:

След като платих самолетните билети и хотела, бе време и за трансфера.
Отново резервирах трансфер летище Анталия-хотел- летище Анталия през английската фирма за трансфери в цяла Европа Holiday Taxis.
Използвах код за намаление и двата трансфера за двама души ми излязоха 29€.
Скрит текст:

Или общо 12 дни за полет+ хотел+ трансфер ми излязоха 1276€ или 2 495лева Grinning
Доволен съм от тази цена Simple Smile
Очаквам с интерес офертите за хотела на българските агенции, за да разбера с колко много съм се минал с тази резервация. Grinning
И в момента тази цена е по-ниска от цените за самолет и автобуси  7 нощувки за 2018 година на бълг. агенции Simple Smile

# 80
  • София, България
Роже, шапка ти свалям, ти си туристически бог!
Да се застраховам като ти кажа, че в Камелиите традиционно си има българи, няма да е защото си ни казал. JoyJoyJoy
Тези цени са направо страхотни.

# 81
  • София
Хайде, честито! Със здраве да си я ползвате резервацийката! Браво на теб! Поглеждах и към Сиде, но тъй като по всяка вероятност ще пътуваме с кола, малко далеч ми се вижда. Не че Анталия и Белек са близо... Още ще го мисля...

# 82
  • have faith and be patient ..
То сиде до анталия, по магистралата не се усеща пътя им честно казано

# 83
Роже, изненада ме с Камелия 😀
не бих предположила, честно.
Слънчева и незабравима почивка ви пожелавам!

# 84
Отново супер полезен пост на Роже! Възхищавам му се!

# 85
Да направя сефтето в темата за резервации за лятото на 2019год.
Вече имаме резервация: Анталия - 13 дни през юни.
Надявам се Пегасус по-скоро да пуснат летните разписания, за да мога да купя и самолетните билети Grinning
Но пък хотелът бе на такава неустоима цена, че просто нямаше за кога да чакам Grinning

Първо: Благодаря и аз за новата Тема!

Роже, сподели, ако може за кой хотел става въпрос?
Всъщност, защо трябва да чакаш Пегасус? Тюрк Хава Йолларъ вече имат на разположение летните разписания.
Един примерен вариант за юни 2019 година.
Истанбул-Анталия-Истанбул, като дати: 7 юни- тръгване и 20 юни-връщане, за двама души в момента струва само 624 турски лири, или в бг лева: горе-долу 190 лева за двете посоки за 2-ма души!
Приятна почивка от сега Airplane

# 86
Да направя сефтето в темата за резервации за лятото на 2019год.
Вече имаме резервация: Анталия - 13 дни през юни.
Надявам се Пегасус по-скоро да пуснат летните разписания, за да мога да купя и самолетните билети Grinning
Но пък хотелът бе на такава неустоима цена, че просто нямаше за кога да чакам Grinning

Първо: Благодаря и аз за новата Тема!

Роже, сподели, ако може за кой хотел става въпрос?
Всъщност, защо трябва да чакаш Пегасус? Тюрк Хава Йолларъ вече имат на разположение летните разписания.
Един примерен вариант за юни 2019 година.
Истанбул-Анталия-Истанбул, като дати: 7 юни- тръгване и 20 юни-връщане, за двама души в момента струва само 624 турски лири, или в бг лева: горе-долу 190 лева за двете посоки за 2-ма души!
Приятна почивка от сега Airplane

Мдаааа, ти си готов и с билети и с всичко! Супер!
Yum

# 87
Роже, изненада ме с Камелия 😀
не бих предположила, честно.
Слънчева и незабравима почивка ви пожелавам!

И аз съм от изненаданите имайки в предвид в хотелите които почива Рожен. Не мисля че клубната част е по добрия вариант от другите два. Точно в тях искаха да ни настанят. Но всеки си знае.

# 88
Първо да се извиня на всички онези, които ми писаха на месинджър, на емейл и на лични затова, че не съм им отговорил. Но предпочетох вместо десетина пъти поотделно да го напиша веднъж тук Simple Smile
Още повече, че въпросите са почти еднакви: Кой, откъде, кога, за колко Grinning
Но да карам подред от сутринта.
В 7 направих резервацията на хотела и в 8,30 BsrnX / Халим/ ми подсказа много навреме

Бате билети за 2019 са ок..
Виж линка..
Ако нещте Бг. Карта пиши ми.. Simple Smile

https://www.turna.com/ucak-bileti/istanbul-antalya-ayt-havaliman … -21/2019-06-28/2a
Благодаря ти Peace Всеки ден по два пъти-сутрин и следобед проверявам Пегасус. Но тази сутрин първо резервирах хотела, все си виках абе те още няма да са ги пуснали, после ще проверя.
И ти като писа, че има влязох в сайта им и наистина бяха вече пуснати. Сигурно вчера следобед или късно снощи са го направили. До вчера на обед нямаха летни цени.
Обаче цените за началото на юни / до 10ти/ ме ужасиха- 400 Тл за еднопосочен полет досега не бях срещал в Пегасус / то по-добре да си летя с Тюркиш Joy Ужасни цени #Crazy По това време ще е Рамазана и може би затова...
Всъщност имаше една пролука 4 юни падаше на 108 лири.
Набързо платих два билета за отиване и връщане, но датите наложиха промяна на резервацията на хотела.
Самолетните билети Истанбул- Анталия- Истанбул: 4-15 юни ми излязоха 413 лири + 600 неизползвани точки от Пегасус, които имах от предишни полети. От картата ми бяха свалени точно 115 лева, тоест малко под 60€.
Полетите като времена са от Истанбул сутринта в 10.50 и на връщане от Анталия в 21,45.
Скрит текст:

хахаха, Мона Лиза напълно е права. Много се чудих дали да напиша хотела, ама няма как да го скрия от Вас. Нали сме тук постоянно заедно и нямаме тайни Simple Smile
Тъй като цените тази година са наистина много високи и то към момента, реших да резервираме хотел, който няма лукса на Суено, но пък за сметка на това има огромна територия, много красива и озеленена.
С много басейни, и супер плажна ивица.
До вчера следобед дори и не мислих, че ще резервирам точно него, но като разгледах много клипове в ю туб и прочетох отзивите за него от последните няколко месеца съмненията ми отпаднаха.
Става въпрос за Камелия Сиде. Резервирах супериор стая в клубната част, а не във Фулия или Селин, защото и двата хотела не ме впечатлиха като интериор, а клубната част много ми хареса. Стаите са реновирани 2018 год и са в триетажните сгради в клубната част.
Резервацията я направих през ирландската онлайн туристическа платформа Travel Republic / част от Емирейтс груп/
След като резервирах полетите, обаче се наложи да сменя датите и за да не губя време го направих направо през съпорта им. Оказаха се изключително отзивчиви и само след два телефонни разговора промениха резервацията за 4-15 юни, а не за 2- 15.
Така платих 11 нощувки, но тъй като ще пристигнем на обед в хотела, а последния ден ще тръгнем вечерта късно / около 18,30 от хотела/ е реално 12 цели дни.
11 нощувки в супериор стая ми излязоха - 1188€. Платих депозит 10€, пълното плащане трябва да го направя до 21 май Simple Smile За сведение за същата стая и същите дати от сайта на хотела  искат 1832€ Simple Smile
Скрит текст:

След като платих самолетните билети и хотела, бе време и за трансфера.
Отново резервирах трансфер летище Анталия-хотел- летище Анталия през английската фирма за трансфери в цяла Европа Holiday Taxis.
Използвах код за намаление и двата трансфера за двама души ми излязоха 29€.
Скрит текст:

Или общо 12 дни за полет+ хотел+ трансфер ми излязоха 1276€ или 2 495лева Grinning
Доволен съм от тази цена Simple Smile
Очаквам с интерес офертите за хотела на българските агенции, за да разбера с колко много съм се минал с тази резервация. Grinning
И в момента тази цена е по-ниска от цените за самолет и автобуси  7 нощувки за 2018 година на бълг. агенции Simple Smile

Погледнах  цените  в  Travel Republic сравнение  с  миналата  през  sunshine.co.uk-Crystal Tat Beach Golf Resort and Spa  тази  662 миналата  381£!!!!!

# 89
  • София
Йордан най-добре е разбрал резервацията ми Peace
Мисля, че като почнете да резервирате ще разберете каква е разликата между тази и миналата година в цените. Ужасяваща за бюджета Ви! Simple Smile
Ние си имаме определен бюджет за пътуванията ни през цялата година, защото Анталия е само едно от тях и което е най-малко като бюджет. Не мисля, че почивката ни там трябва да струва колкото пътуванията  ни до далечни дестинации.
Това което търсим при избора ни на хотел са няколко неща.
Първото да е в хотели с големи територии, да има вносен алкохол, да е нов хотела или скоро реновиран, да има много басейни и хубав плаж.
Камелия не е върха на сладоледа, но има всичко това.
Мими съжалявам, че са Ви предложили фамилни стаи на първия етаж в клубната част, аз също не бих се съгласил. Ако бяха хубави щях да резервирам фамилна, а не супериорна стая. Разликата в цената е много малка. Но ние сме двама души и такава стая не ни е необходима.
Зная къде са слабите точки на настаняването и затова зная как, от кого и какво да поискам при пристигането ни. Нито един туристически агент няма да може да поиска така както аз, когато се настанявам Simple Smile Затова и не ползвам такива.
Всички отзиви тук във форума за хотела са изпълнени със суперлативи и всички, които сте почивали там сте супер доволни, като изключим Вашия проблем при настаняването, което мен не ме притеснява и мога да го избегна.
Не мисля, че Камелия е  лош комплекс, а пък цената която платих за него е просто БЕЗ ПАРИ.
Така че мога да преглътна някои неудобства Simple Smile
Благодаря на всички, които сте писали за хотела тук във форума, защото и това натежа на везните за избора ни Hug

Общи условия

Активация на акаунт