На море в Турция - тема 55

• 67 535
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Аз имам скромен опит в почивките в Турция, но не съм срещала руснак да се оплаква от алкохола 😆

# 662
  • София
Аз имам скромен опит в почивките в Турция, но не съм срещала руснак да се оплаква от алкохола 😆

Напротив, повечето от отзивите в руските сайтове за почивки в Турция са пълни с почти същите оплаквания на руснаците: лош /разбирай разреден алкохол/ и еднообразна храна Peace

# 663
Роже, сигурно е така - мойто беше шега.

# 664
  • Някъде в Европа...
Марги, много благодаря за обширната информация. Прочетох и аз доста за хотела, изгледах и много клипчета. Твоето описание съвпада напълно с прочетеното от мен. Наистина е много зелено, много екзотично, с фонтани, с украса в керамика и син цвят. Обстановката е типично ориенталска. Стаите ги гледах и в сайта на хотела, и в руски сайтове - наистина са малки (гледам фамилна), реновирани са тези, които се водят супериор, обстановката е османски стил ако мога така да се изразя. В сайта на хотела не видях да има разлика между тези в Парк и тези тези в Клуб. Аквапаркът наистина е много голям. Морето е с камъчета в началото на водата и руснаците пишат, че бързо ставало дълбоко. Благодаря за съвета да разбера по-внимателно за ресторант на плажа по обед! От това, което прочетох по руските сайтове - има ресторант на плажа, който може да се ползва и вечер и било много романтично да вечеряш под звука на вълните Smiley. Сериозно се замислих за този хотел...Много ми хареса, екзотично, типично ориенталско - единствено малко не ми харесват стаите, виж ако бяха като на Алибей Соргун Wink и това, че морето става бързо дълбоко. (но пък има и платформа)
NaniG, както ти е казала и Марги - това е друг Алибей. Той е много хубав, според отзиви, с хубави стаи, по ориенталски натюфени, според снимките, но подразбрах, че е доста скъп. Аз първо него бях загледала, но бързо-бързо "ми попариха" желанията Smiley

Ох, ми като не им харесва алкохола и храната на руснаците, да не ходят на почивка в Турция, няма да им се разсърдим!:smiles:

# 665

Някаква шега ли е с този хабер??

# 666
Говорихме си днес с една приятелка на любима тема - почивки в Турция. И двете стигнахме до заключението, че тази година вместо да надграждаме хотелите, в които сме били, ще търсим по-икономични варианти, че с тия цени...  Преди да видя офертите си правих планове за почивка в Белек със самолет, след като ги видях се готвя за почивка в Алания с автобус. Wink
На нас двете ни остана само да повъздишаме за хубавите хотели, които със сигурност ще останат недостижими следващата година. Та в този ред на мисли, кои са Вашите ТОП 5 хотела, за които тайно се надявате, че ще пуснат супер, мега, хипер голямо намаление и ще можете да си ги позволите?

Ето ги моите
Gloria Golf Resort в Белек
Voyage Belek
Gural Premier Tekirova
Sueno Deluxe Belek
Rixos Premium Belek
За последния хотел много се чудих кой от всички да избера. До сега не съм имала мераци към Rixos Premium Belek, ама заради The Land of Legends, вече и той ми е в списъка Simple Smile

Хайде, вие сте наред. Кои хотели искате да посетите, но не ви достигат 2-3 стотачки? Wink
(Ако трябва да съм честна при цените за сезон 2019, на мен не ми достигат 2-3 хилядарки.)

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 20:25 от Мaрги

# 667
Марги, последните ти три съвпадат при мен, бих добавила още три :

Delphin Be grand
Calista Luxury
Ela quality

Е, за сега ще си останат само на списък 😄

# 668
.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 08:32 от Iza_

# 669
Не е шега, прочетох го и останах в недоумение - хем недоволни, хем пълнят хотелите. Моите изисквания изглежда са снижени, но лично останах очарована от не толкова класен турски хотел. Представям си какво е в по-скъпите хотели.
И аз чакам мега супер намаление, но май ще остана с чакането 😟

# 670
Марги,Ванилия и моите топ 5  се препокриват с вашите.Преди 10 год.бях в Риксос Белек и изключително много ми хареса,скоро гледах снимки от него и ми се стори толкова различен,че ми се ходи😀
Gural Premier Tekirova
Sueno Deluxe Belek
Rixos Premium Belek
Delphin Be Grand
Calista Luxury

# 671
Майтапа на страна, мен не ме очудва оплакването на руснаците, те принципно са си супер недоволни, критични и взискателни.
И като доста платежоспособни туристи е нормално да имат претенции.

# 672
  • Пловдив
Моите хотели , мечта са-
1.SELECTUM LUXURY RESORT 5*
2.RIXOS HOTEL PREMIUM - 5*
3.Calista Luxury
4.NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*
5.Barut Acanthus & Cennet

# 673
  • София
Марги, много интересно предложение Peace Браво!! Така ще може всеки да открие някой хотел, който е забравил или пък въобще не е знаел! Както аз въобще не знаех за NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*, който Славейче е написала, и който наистина ме впечатли Peace
Аз имам само една мечта, останалите четири са реалност, цените им са поносими и няма да надхвърлим бюджета от миналата година.
Единствената ми мечта в Турция се нарича:
1. Maxx Royal Kemer Resort, но пък няма да дам 10 000лв. за една седмица в никакъв случай. За тези пари ще направя околосветско пътешествие Peace
Останалите четири, за които си мислех преди да направя резервациите са добре познати.
2. Delphin Be Grand - резервирах го  вече за НГ - 5 нощувки
3. Суено Белек- винаги на дневен ред и само мисълта, че за трети пореден път трябва да сме там, без да сме видели още толкова много други хотели ме спира да го резервирам отново, макар че не се знае, докато все още съм само на депозити за лятото с другите хотели
4. Granada Luxury Belek - след като е нов, от 2016 и има приставката  Luxury значи е моя тип хотел. Не ми пречат многото иранци и араби в него, има много други екстри, които ми доставят удоволствие . Затова и го резервирах, засега само съм платил депозит, утре кой знае може и напълно да го платя и да спра с размислите и страстите за лятото hahaha 7 нощувки или пълни 8 дни чак към 21 вечерта на 8-я ден ще се прехвърлим на 7км. по на запад засега ни струват 2050лв., утре ако ги сваля на 1500 плащам цялата резервация
5. The Land of Legends - втората част на лятната ни почивка ако остане №4 Simple Smile Вече съм резервирал съседния до парка хотел и последните три от 11-те дни в Белек ще бъдат в него. Това че няма да спим там не ми е болка за умиране. 100-те метра разстояние ще ги преживея Simple Smile 4 нощувки, 3 дни - 360лв.
Общо за 11 нощувки, 12 пълни дни в Granada Luxury Belek и  The Land of Legends Белек : 2400лв.  #Crazy newsm78 кой каза че е скъпо Grinning
ПС. С нетърпение отивам да разглеждам NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*. Благодаря, Славейче Hug
Само после да не  се окаже, че последните станаха първи Joy Joy Joy

# 674
Роже, в Травел Републик Нирвана Лагун ,беше на много добра цена!

Maxx Royal Kemer и този в Белек,Regnum Karya в Белек  са ми в топ 5 на мечтаните, но едвали някога осъществими почивки в Анталия!😆
В Land of Lagends ходихме това лято за 1 ден и много ни хареса! А да почиваш в него със сигурност ще  е супер!

Общи условия

Активация на акаунт