Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 840
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, кои от вас другата седмица са на фетална морфология и БХС?
На мен тази сряда в 11с и 4 дни ми казаха,че се вижда вече ностна костица,което било супер. Но нещо съм се филмирала преди фетална. Типично за мен се 😁.

# 136
  • Бургас
Аз съм на 22ри .... макар, че на прегледа този вторник ми измериха и нухалната гънка и носната костица видяха. Мен с друго ме притесни докторката. Виждало се уголемено жълтъчно мехурче. Само по себе си не било притеснително, но в комбинация с други фактори сочело аномалии разни. Каза, че другите фактори липсвали при мен, но си беше достатъчно да ми изкара акъла.

# 137
Имам един може би малко глупав въпрос но ще питам.. Понеже съм в 9г.с.и имам недостатъчност на прогестерон и вследствие на това се е отлепил плодния сак се притеснявам ако увладеем ситуацията вземам Утрогестан и 3 дни предимно лежане понатам живот и здраве бебчо като се роди възможно ли е на него да му има нещо? Sad

# 138
Имам един може би малко глупав въпрос но ще питам.. Понеже съм в 9г.с.и имам недостатъчност на прогестерон и вследствие на това се е отлепил плодния сак се притеснявам ако увладеем ситуацията вземам Утрогестан и 3 дни предимно лежане понатам живот и здраве бебчо като се роди възможно ли е на него да му има нещо? Sad
Нищо няма да му има. Аз слагам вагинално Утрогестан от 7ма седмица, сега съм края на 11та. Почивай си и не го мисли. Обикновено отлепянето при подходяща терапия и почивка се оправя

# 139
  • Бургас
Бебето е 46.8 мм живо и здраво ... мноооого активно не можа да му измери пулса защото все се местеше от маркера на доплера.
Наистина до онзи ден поставях кринон гел ... дали е заради него ... отивам да чета за жълтъчни мехурчета и  прогестерон.

# 140
  • София
Не

# 141
Здравейте,момичета. Лина, пий си утрогестана и пази леглото. Притесненията ти за възможни проблеми с бебо вследствие на утрогестана са неоснователни! Фокусирай се върху почивката си и стриктно спазвай назначените лекарства.
Monamour, аз съм на ФМ след около две седмици, когато ще съм 12 г.с +. Няма да крия, че и на мен ми е притеснено. Гледам да съм спокойна, но не ми се получава винаги.
Solace, тази докторка наистина те е психясала.Щом няма основание за притеснение какво ти пълни главата с глупости, колкото да се тревожиш сега, а нямаш нужда от такива емоции. Много ме хваща яд понякога като се изцепват така. Всичко ще е наред, скъпа! Горе главата!
Аз в момента чакам моя доктор, май е в операция, че доста време вече го чакам. Стискайте палци!😍

# 142
Солейл, стиснати палци от мен.

# 143
  • Бургас
Аз в момента чакам моя доктор, май е в операция, че доста време вече го чакам. Стискайте палци!😍

Успех!

# 144
Здравейтеее, първата седмица на Ноември трябва да ходя на ФМ. Моля ви за мнения къде да се ориентирам?

# 145
Момичета, много силно стискате палци, ей!😍 Благодаря за положителната енергия!Както каза докторът днес с усмивка „ я, виж как се е очовечило..” Всичко е точно. Отговоря на 10г.с +2 дни, пулсът му беше 182, смяхме се понеже нали.преди време се бях филмирала, че е нисък, та сега викам на док „е, тоя път, май сме извън горната норма” . Ама много мило ми стана като го видях бебо. Викам на мъжа ми,че ми прилича на мъж. Той пък се смее и вика, че много прилича на момиче. Посмяхме се. Поуспокоих се. Сега другия Четвъртък се записвам и на ЖК. И така...бременните вълнения край нямат!❤ Целувки, сладурки и много позитивни мисли!

# 146
  • Лондон
Лина,спазвай стриктно терапията на лекаря и всичко ще е наред,от прогестерона на бебето нищо няма да му стане,даже напротив-прогестерона ще "залепи" плацентата,там където има проблем.Аз имам същия проблем преди 2 години  ( само дето бебето беше почти паднало,държеше се едва ли не на косъм) и сега имам малък калпазанин в нас .Така че-мисли по-позитивно.Лежи,почивай и следвай инструкциите на лекаря
Аз съм на ФМ понеделник рано сутрин и започнах малко да се вълнувам.

# 147
На мен преди ми казаха, по -точно "предположиха" около 12-та седмица. После се оказа грешно това предположение. Joy Аз вече се бях настроила и като ми казаха: А, и нали знаеш, че е момче? Аз направо подскочих.
Преди 16-та седмица си е гадаене. То нали все пак знам, че за всички нас няма значение и е важно да е здраво само бебето. Обаче е неприятно като се настроиш на една вълна, а после се окаже точно обратното.

# 148
На моя бебок в 9та седмица пулсът му беше 165, тази седмица в 11та му беше 125.. Но вторият преглед беше на някакъв мега стар ехограф и бебето не спря да шава. Надявам се на феталната всичко да е наред, че съм се притеснила за пулса..

# 149
На моя бебок в 9та седмица пулсът му беше 165, тази седмица в 11та му беше 125.. Но вторият преглед беше на някакъв мега стар ехограф и бебето не спря да шава. Надявам се на феталната всичко да е наред, че съм се притеснила за пулса..
Monamour, мисля, че с напредването на седмиците е нормално пулсът да спада, в смисъл да не е в такива високи стойности. Спокойно, сигурна съм, че всичко е наред.
На мен взе да ми писва да се тревожа, то си е изморително все да си под напрежение. А като помисля, че още нито БХС съм пускала, нито ФМ съм правила...ама сега искам малко да ми почине болният мозък, без тревоги! 😇😁

Общи условия

Активация на акаунт