Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 833
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм с Булстрад. Поемат да, срещу копие от резултатите от изследванията, амбулаторен лист и фактура на твое име с касова бележка.
За килограмите съм края на 11 седмица, 0 качени кг.
Лошо ми е през повечето време, та няма как да ям редовно, а и не съм с голям апетит по принцип.

# 121
Аз съм с Булстрад. Поемат да, срещу копие от резултатите от изследванията, амбулаторен лист и фактура на твое име с касова бележка.
За килограмите съм края на 11 седмица, 0 качени кг.
Лошо ми е през повечето време, та няма как да ям редовно, а и не съм с голям апетит по принцип.

Monamour, понеже сме и при един док, а знам че ти скоро ще си на ФМ, може ли да те помоля да ми кажеш как протичат нещата, като мине прегледа. ☺️

# 122
Привет, групичка Simple Smile
Днес направо се преработих. Малко по-късно тръгнах на работа, та реших гардероби да редя. Лоша идея. Направо ми става лошо. Имам чувството, че и 10 гардероба да имам пак ще ги напълня и няма да имам какво да нося Simple Smile
Сега да ви издам какво ми се случи на работа. Предавам си аз урока и един мой ученик взе да говори. Аз си го знам Гошко, че е приказлив и не го свърта. Направих му забележка, при което едно момиченце се обръща към него и му се кара "Я, млъкни ! Госпожата СЕГА изобщо не бива да се ядосва !''. Втрещих се. Нищо не казах. От къде им идва на тея деца ? Да не би да са разбрали? Направо съм шашната. Новината я знае само едно дете от училището, защото е на моя приятелка. Знам ли....

# 123
  • Лондон
Притеснява се, може би, защото ако качва главоломно и по-нататък не е нормално.. Не казвам, че сега 2кг са много, но на мен лично не ми се струват нормални наддаванията от типа +25кг... разбира се, до метаболизъм е, но все пак.. Имам позната, която тежеше 47кг в момента, тъкмо влезе в 9месец и е 76кг защото яде постоянно и всякакви боклуци, от които реално бебчо няма нужда.
Според моята АГ е нормално първия триместър да се наддадат до 1,5-2кг и след това на месец по 1-1,5..
За протокола аз съм 8+5, засега не съм качила нищо🌸
Ако качваш главоломно,значи има защо Grinning Тази твоя позната ,дето ги е качила тея килца,не ги е качила от въздуха,а от често похапване.Твоята АГ е напълно права.Не бива да се хапва за двама

# 124
Притеснява се, може би, защото ако качва главоломно и по-нататък не е нормално.. Не казвам, че сега 2кг са много, но на мен лично не ми се струват нормални наддаванията от типа +25кг... разбира се, до метаболизъм е, но все пак.. Имам позната, която тежеше 47кг в момента, тъкмо влезе в 9месец и е 76кг защото яде постоянно и всякакви боклуци, от които реално бебчо няма нужда.
Според моята АГ е нормално първия триместър да се наддадат до 1,5-2кг и след това на месец по 1-1,5..
За протокола аз съм 8+5, засега не съм качила нищо🌸
Ако качваш главоломно,значи има защо Grinning Тази твоя позната ,дето ги е качила тея килца,не ги е качила от въздуха,а от често похапване.Твоята АГ е напълно права.Не бива да се хапва за двама
Не винаги е така за жалост. Имало е случаи съм яла по веднъж на ден докато носих дъщеря ми. Качих около 40. Последните месеци трупах по 300 грама на ден от въздуха. Който не го е минал се чуди.

# 125
Как е бейби? 😀

# 126
Тук май пропуснах да се отчета 😁
Повечето от тук са във фейса и затова реших, че няма смисъл да досаждам навсякъде 😁
Добре е, много даже, расте, маха с ръчички и хубавее 😁❤️

# 127
Аз не смея да се включа още във фейса. Все си мисля, че някой може да види.

# 128
Аз не смея да се включа още във фейса. Все си мисля, че някой може да види.

Никой не вижда, не се тревожи, всички сме там. Аз съм там от седмици, а нашите научиха едва днес (имат фейс и те) 😂 щяха да са ме разконспирирали вече 😁

# 129
При мен вече доста хора знаят. И главно колегите ми, защото ми се наложи да си взема болничен от 6г.с. и те разбраха тъй като една сутрин просто си тръгнах с много силни болки, а след няколко дни олтидох да си занеса болничния. 😁 Ама дано да си ми е здравичко, нищо, че знаят от началото . 🙏

# 130
И мен ме е страх да се включа във фейсбук, пък и нали си пишем тук. Еднакво лесно ми е.

# 131
Здравейте и от мен Sunglasses
На 38 г.  съм, 3та бременност - имам детенце на 3,5 г и миналата година имах спонтанен аборт в 8гс. Термина ми е на 3.05. В 12 гс съм все още -2кг... Гадеше ми се до 10седмица и аз го контрирах с храна Relaxed

# 132
Привет и от мен в новата темичка. Ако искате добавете ми до името първа бременност - 21 години Simple Smile

# 133
Cvete222 ще допълня данните!
Момичета не се тревожете за фб групата, никой не вижда. Не се вижда от приятелите ни, тайна е и само ние си се знаем. И там и тук си коментираме, така че както решите! 💓 🌺

# 134
Момичета, мисля, че някоя от вас имаше допълнително здравно осигуряване.
Искам да питам знаете ли дали се покрива ФМ от него?
Моята е на Булстрат и се чудя..,

Момичета, присъединила съм се към една група във ФБ, но дали е правилната -,, Майски Бебета 2019-мами с термин Май 2019''?
Нашата е друга, пиши ми на лично как да те намеря във фейсбук и ще те добавя.

И аз съм се присъединила в тази група като си мислех,че е същата. Моля добавете ме. 😄

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 12:41 от SmileGK

Общи условия

Активация на акаунт