Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 358
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
А как съава записването в болницата? И спокойно, организма на жената е направен така, че да издържи на болката. И най-страхливите  раждат. Ще мине и това. 😁
Здравей G. kehaiova , вярвам,че ще мине 😄
Относно записването в болница, аз понеже живея в чужбина и тука при установена бременност ,АГ ти дава направление и колкото се може по скоро си избираш болница в която искаш да раждаш и се записваш . Нещо като ЖК в България ,но не точно... не ходя всеки месец на прегледи или някакви консултации... Един вид си подсигуряваш място на раждане 🙂

# 76
Аа ясно, в чужбина може би е по-различно от тук. Ох аз едвам издържам не съм била на преглед от почти месец в края на месеца съм чак. Най-малката болка и веднага филма е готов. 😁

# 77
Като казахте, вие какво мислите за раждането? Как ще разждате? Въпреки, че умирам от страх съм по за нормалното.С доста нискък праг на болка съм, пък ще видим. 😁 Про мисълта за кръв ми се завива свят. Дори от зимането на кръв, мнпго съм страхлива. 😁

Хахаха като видя игла и умирам от страх, не ми се мисли за раждането 🤣 , но живи и здрави предпочитам да родя нормално и аз.
Абсолютно същата съм аз. 😂 Другата седмица ще ми взимат кръв и ми треперят гащите. 😁😂

Имам зловеща спукана вена, но всичко е точно 🤣

# 78
Някой от момичетата говореха за пъпки....
Забравих да отбележа,че лицето ми е в ужасно състояние...то пъпки ,то чудо... мажа се със специфични продукти за такива неща и нищо 😫 кожата ми на допир е много странна,никога не е била такава.... и от всичкото на горе и съм погрозняла 😳

# 79
Филмирам се заради предишният миссед. Понеже тогава 2 седмици го носих мъртво. Затова е и филмът.
Поуспокоих се сега, особено като го видях колко много шава и маха с ръчички 😍😁.

# 80
  • Където морето целува небето...
Кожата на лицето ми е като шкурка в момента. По принцип е мазна, а сега сухо, та чак стърже. Никога не съм купувала продукти за суха кожа. Препоръчайте с какво да я хидратирам малко.

# 81
Аз не съм много сигурна тук за раждането, но май лекаря който води ЖК издава някакво направление преди термина и когато имаш болки и е време за раждане, отиваш в болницата с направлението. Ама не съм сигурна дали точно е така. А и има значение дали си с избор на екип или просто отиваш по спешност с болки.

# 82
  • Бургас
И аз в отбора с ужасна пъпчива кожа. И това не е само на лицето. Деколтето ми пострада най-много, макар че навсякъде си е ужас. А челото ми е отврат ... шефа по това ме позна, че съм бременна. Жена му се била /каза го със снизходителен тон/ променяла по същият начин.

# 83
Кожата на лицето ми е като шкурка в момента. По принцип е мазна, а сега сухо, та чак стърже. Никога не съм купувала продукти за суха кожа. Препоръчайте с какво да я хидратирам малко.

Има в аптеката ампули с хиалуронова киселина (не знам дали може да се купуват на бройка) и терапията е една седмица, кожата става доста хидратирана и еластична след хиалуроновата терапия (не се инжектират, нанасят се като серум 😁). Другото, което знам, че е хубаво и помага, но е малко по-скъпо е новия booster на Виши, казва се Виши Booster 89, аз съм много доволна от него. Успех 😋

# 84
За пъпките, оня ден отидох в аптеката и поисках да ми дадът нещо, което може да се ползва и от бременни, а аптекарката каза, че не мога да слагам нищо, никакви лекарства. Да съм била изчакала да отминат, като са от бременноста, да ама така не става не знам какво да слагам вече, нещо което няма да ми навреди. Кожата ми е станала страшно чувствителна и обрината.

# 85
За пъпките, оня ден отидох в аптеката и поисках да ми дадът нещо, което може да се ползва и от бременни, а аптекарката каза, че не мога да слагам нищо, никакви лекарства. Да съм била изчакала да отминат, като са от бременноста, да ама така не става не знам какво да слагам вече, нещо което няма да ми навреди. Кожата ми е станала страшно чувствителна и обрината.

Преди да забременея имах проблем с пъпките, помогна ми детски крем с цинков оксид мога да ти снимам кутийката да я видиш, но от самата бременност ми се изчисти лицето много. И другото което използвах е на La Roche-Posay Effeclar гел за измиване на лицето, почиства добре от мъртъв себум. Не са лекарства и могат да се използват по време на бременност.

# 86
Идея нямам и аз,ще следя какво ще предложат запознатите по въпроса,че положението при мен е същото. А продуктите против пъпки още повече изсушават 😏

# 87

Преди да забременея имах проблем с пъпките, помогна ми детски крем с цинков оксид мога да ти снимам кутийката да я видиш, но от самата бременност ми се изчисти лицето много. И другото което използвах е на La Roche-Posay Effeclar гел за измиване на лицето, почиства добре от мъртъв себум. Не са лекарства и могат да се използват по време на бременност.
Да ще бъде чудесно, поне да опитам. Иначе наистина кокосовото масло, което слагам сега е възможно да запушва порите. Слагам и меден вазелин понякога. Заапочнах и корема да мажа с кокосово масло.

# 88
И моя съвет е да не се настройвате  за раждане!Предната ми бременност до 32 г.с ходих на курсове, четох книги, статии, дишане, училище за бременни с фикс идеята че ще раждам нормално.В 32 г.с на феталната морфология ми откриха проблем(мой, не на бебето), който е свързан със сърдечната дейност и нормалното раждане отпадна...Не исках да повярвам, но двама кардиолози, 4 -ма гинеколози ме написаха предписание, че нормалното раждане би могло да  бъде опасно при мен и бебето.Плаках до 37 г.с и в 38+6 г с ми направиха планово секцио, за щастие като по учебник.Спинална упойка, гушнат детето веднага, страхотен екип и отношение.След два дни все едно не бях оперирана, а детето го гледах и оправят сама  веднага щом ми изведоха от реанимация.Две мои приятелки  същата година имаха много лоши нормалния раждания, които до ден днешен поправят щети. Тогава си казах, че просто така е трябвало да стане и е било  за добро за мен и бебето:)

# 89
На мен ми е много далечен този въпрос. До тогава могат да се случат толкова много неща, които да определят начина на раждане и да няма място за обсъждане. Така че ще се доверя на лекарите и ще разчитам на тяхната преценка. Всичко се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт