Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Добре ли е да си направя коламаска на корема, след като забременея?
Кога най-рано разбрахте за пола на бебето?
Какво мислите за раждането? Как ще ражда жената?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Добре ли е да си направя коламаска на корема, след като забременея?
-
Кога най-рано разбрахте за пола на бебето?
-
Какво мислите за раждането? Как ще ражда жената?
Мненията за начина на раждане са разнообразни. Някои предпочитат нормално раждане, докато други се насочват към цезарово сечение поради медицински причини или предпочитания. Важно е да се консултирате с вашия лекар, който може да ви предостави информация и съвети, съобразени със спецификата на вашата бременност и вашето здравословно състояние.
-
Как да се справя с грипоподобни симптоми по време на бременност?
-
Как да избера подходяща болница и лекар за женска консултация?
Разбирам те, защото имах едно гадно преживяване през 2017 .Сега постоянно тичам в тоалетната да проверявам за кръв.
Иначе нямам други признаци да съм настинала, но знае ли човек, с всички болни около мен... Преди малко пак мерих - 36.8 . Звъннах на док, че ми беше притеснено, каза до 37.2 нищо, само витамин С и чайове, ако вдигна повече - отивам на лекар / спешно да ме прегледат, да ми пуснат изследвания и после ще го мислим. Много се депресирах и притесних двойно
ям през 2-3 часа, а ако се опитам да задържа ми става лошо, иде ми да захапя масата
сладко да не видя, става ми гадно, а преди това торти, шоколади...сега кисели краставички. Цялата съм се обринала, качила съм 2 кила за 2-3 седмици, ако я карам така до края ще стана малко слонче
леко бременеене на всички!