Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 860
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
На моя бебок в 9та седмица пулсът му беше 165, тази седмица в 11та му беше 125.. Но вторият преглед беше на някакъв мега стар ехограф и бебето не спря да шава. Надявам се на феталната всичко да е наред, че съм се притеснила за пулса..
Monamour, мисля, че с напредването на седмиците е нормално пулсът да спада, в смисъл да не е в такива високи стойности. Спокойно, сигурна съм, че всичко е наред.
На мен взе да ми писва да се тревожа, то си е изморително все да си под напрежение. А като помисля, че още нито БХС съм пускала, нито ФМ съм правила...ама сега искам малко да ми почине болният мозък, без тревоги! 😇😁

Не се тревожете излишно.  С тревоги успях да превърна първата си бременност в ад. Ако бебето е първо е нормално да си малко по-уплашен, но няма смисъл. Другото, което ми каза моя лекар беше да не чета излишно. Наистина затрупването с прекалено много информация понякога е грешно.
Не знам как ще ви прозвучи, но след аборта реших да се тревожа по- малко. Благодарих на Бог, че вече имам дете. Ако не беше малката може би щях да го преживея по-тежко. Дали ще имам второ времето ще покаже. Единственото за което се моля е ако има някакъв проблем или нещо лошо да се случва да стане колкото може по-рано. И този опит на мъжа ми му е последен и той го знае.

# 151
Аз съм на ФМ във вторник. Нямам търпение вече да видя пак бебчо, дано всичко е наред. Тогава ще съм 12г.с+1

# 152
Аз съм с сряда. Трябва да съм 12с и 5 дни. Странно нещо е как психиката се променя и човек се привързва безрезервно към същество, което още не е държал в ръцете си ,но го държи в сърцето. Снощи сънувах бебето, беше много специфични сън, просто го гледах, беше съвършено и все едно вътрешен глас ми казваше,че всичко ще е наред.
Та такива ми ти шантави работи. Дано с всички ни всичко да е наред.

# 153
Аз съм с сряда. Трябва да съм 12с и 5 дни. Странно нещо е как психиката се променя и човек се привързва безрезервно към същество, което още не е държал в ръцете си ,но го държи в сърцето. Снощи сънувах бебето, беше много специфични сън, просто го гледах, беше съвършено и все едно вътрешен глас ми казваше,че всичко ще е наред.
Та такива ми ти шантави работи. Дано с всички ни всичко да е наред.
Монамур, прави ми впечатление, че си чувствителен човек. Не греша , нали ? Съвсем приятелски те съветвам да се отпуснеш, да не мислиш за нищо лошо . Просто минах през този път и осъзнах, че това което си причиняваме сами направо може да ни разбие психиката. Бременността не е цветя и рози , то е ясно. Но не е хубаво да търсим под вола теле Simple Smile  Вярвам,че ще си прекрасна мама на едно здраво розово бебе !

# 154
Благодаря момичета 😘.

# 155
Даа, амурчето ни е много чувствително, правилно е разбрала Лолита. 😊 На колко години беше, monamour?  Доста се припознавам в емоциите ти особено преди 7 г, не че сега съм много променена всъщност! 
Lolita, добра житейска философия си избрала, много е хубаво, когато човек умее сам да се самосъхранява и да се развива. Аз се старая, но ми е трудно, въпрос на психика!😍

# 156
На 29 съм , след няколко месеца 30. Може би след миссед-а тази година някакси се промених. Иначе съм даже непукист, но уви..
Чудя се кога да кажа на приятелки и роднини, мисля да изчакам до 5ти месец. Вие кога смятате?
При мен знае само майка ми.

# 157
  • Където морето целува небето...
Мен ме надушват и като ме питат не отричам. Ако не беше повръщането и да ми е толкова зле, че да съм си в нас, сигурно почти на никой нямаше да кажа.

# 158
На 29 съм , след няколко месеца 30. Може би след миссед-а тази година някакси се промених. Иначе съм даже непукист, но уви..
Чудя се кога да кажа на приятелки и роднини, мисля да изчакам до 5ти месец. Вие кога смятате?
Сладурка, прекрасна възраст за майчинство! Това с миседа има значение и аз го казвам от личен опит макар че беше съвсем в началото ми дойде като гръм от ясно небе! За казването аз съм казала на родителите ни и на сестрата на мъжа ми и на моята, а също и на шефовете. Скоро и колегите ще разберат понеже отсъствието ми на работа взе да става хронично! Мисля, че е въпрос на лично усещане! Както го чувстваш, така!Аз бих споделила на хора, които знам, че ми мислят доброто и ще се зарадват! 😍

# 159

Аз също мислех да не споделям, но уви. Гаденето издава много. По принцип съм човек, който постоянно е нанякъде и се занимава с нещо, а сега стоя вкъщи и почти не общувам с никого, че наистина искам да си почина 😁 Дори не излизам с мъжа ми и приятели, ама то това заради гаденето и се забелязва.. та не крия вече.

# 160
Като си спомням как като споделих на една от близките ми приятелки за това,че съм преживяла миссед. Тя реагира с репликата- е как така при вас е станало от 1вия път,а при нас не става...
От тогава ми се промени нагласата за казването. За съжаление в такива ситуации хората си показват истинските лица.

# 161
Аз казах само на родителите си, но за колеги и приятели мисля да мине 3 месец и ФМ. Искам към 4-5 месец, но много ще ми личи и да се крие не е уместно според мен.

Монамур, не е реагирала добре твоята приятелка, дори не си е направила труда да ти съчувства. Аз и за по-малко съм отписвала "приятелки" - когато виждам, че не се радват за мен и т.н.

Предпочитам малко хора да има около мен, но истински.

# 162
От 2 г. Правя опити за дете ..... първата година се получи,но за съжаление в 5 г.с аборт ,както и да е ето,че сега пак съм,дано този път до края... та мисълта ми бе провокирана от приятелката на монамур... Няма да забравя никога ,два месеца след аборта отивам при един много известен специалист в тази област с нагласата ,че нещо не е Ок и трябва да се види дали имам по сериозно проблеми относно забременяването . Влизам си аз и си казвам така и така ,вече бях бременна това сигурно значи ,че съм здрава и щом един път Съм забременяла сигурно пак ще .... и въпросният доктор ме погледна и ми каза ....да бе ,да 😲 ама повече от година не е станало... Така обидно ми стана ,казах си колкото и да го хвалят ,че е добър или вообще не го знам добър ли е ,аз няма да стъпя повече тук. Разни хора ,разни идеални... За това съм казала само на най-близките ми,които знам ,че ще ми се зарадват и няма да ми мислят злото!

# 163
От 2 г. Правя опити за дете ..... първата година се получи,но за съжаление в 5 г.с аборт ,както и да е ето,че сега пак съм,дано този път до края... та мисълта ми бе провокирана от приятелката на монамур... Няма да забравя никога ,два месеца след аборта отивам при един много известен специалист в тази област с нагласата ,че нещо не е Ок и трябва да се види дали имам по сериозно проблеми относно забременяването . Влизам си аз и си казвам така и така ,вече бях бременна това сигурно значи ,че съм здрава и щом един път Съм забременяла сигурно пак ще .... и въпросният доктор ме погледна и ми каза ....да бе ,да 😲 ама повече от година не е станало... Така обидно ми стана ,казах си колкото и да го хвалят ,че е добър или вообще не го знам добър ли е ,аз няма да стъпя повече тук. Разни хора ,разни идеални... За това съм казала само на най-близките ми,които знам ,че ще ми се зарадват и няма да ми мислят злото!
Убеждавам се, че на някои хора сърцата им са обвити в л... с извинение! И още повече казано от доктор....Къде остана човечността, емпатията? Ами тази псевдо приятелка на monamour, вместо да изрази подкрепа , тя видиш ли чак завидяла, че при тях не станало от първия път...че то ако беше концерт пожелание! Много завист и липса на елементарна човещина доминират в наши дни понякога се плаша!

# 164
Всеки път си казвам,вече няма какво да ме изненада ,нагледах се на всичко,нооо....Положението е плашещо! Та ако трябваше да слушам въпросния специалист ,трябваше да мина през 99 манипулации,защото видиш ли аз имам много проблеми...! Да ме прощават лекуващите ,но това си е чиста и проста търговия! Нали ще ми вземе парите, пука му какво ми е на мен!

Общи условия

Активация на акаунт