Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 30 018
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Съни, а мойте розови гащи за които писах още в началото на седмицата? Stuck Out Tongue Winking Eye

Супер новини Solace! Сложих ти stork-boy на първа страничка! Ти си първа Relaxed

Ойй пропуснала съм, извинявай! Утре от компа ще ги добавя! 💓

# 361
Честити ви гащи , момичета !!!
Радвам се, че сте добре Simple Smile Наистина е вярно,че втората бременност е малко по-така. Знаеш какво те чака. Първият път беше голям филм. Аз пък се възхищавам на ентусиастки с малки деца. До преди няколко месеца изтръпвах при мисълта за бебе Simple Smile Лека вечер Simple Smile

# 362
Момичета, в коя седмица ви казаха пола? На 4Д ли ви гледаха, че го видяха?

# 363
Иванов и на 4Д гледа 😂, не се надявай, казва го към 15та.

# 364
Иванов и на 4Д гледа 😂, не се надявай, казва го към 15та.

Наччииии😂 аз ще го изтормозя да ми каже нещо. На другите как им казват пък (скръствам ръце и тропам с крак) 😂

# 365
Реално по-добре е когато са 100% сигурни. До 14та седмица много си приличат.

# 366
При мен го гледаха и правеха замерванията на 3D. После пуснаха 4D само да го видим "по-реално" и за снимки, но аз лично предпочитам да си гледам бебето на 3D - на другите ми изглежда като извънземно в розово Joy

За пола ми показаха една бяла чертичка (може би някаква кост?! ) и ми обясниха,  че когато е на горе най- вероятно е момче, на долу - момиче. Като вероятност ми дадоха 80%. Не им се виждат още половите органи, но досега тези 80% излизат вярни (при приятели и моята първа бременност).

# 367
Абе каквото такова, и на двете ще се радвам ❤️

# 368
Ох и на мен ми е много любопитно, разбира се каквото и да е ще се радвам, но пусто любопитство. 😁

# 369
Много зависи и от положението на бебчето по време на прегледа. Ако е по-видимо Диди може и да ти кажат (аз мисля, че е момченце вашето) . Иначе любопитството е голяма работа. На мен ми казаха в 11г.с с каката, доктора каза 80% момиче, но ти си настоявай ако има предположение да ти го каже Grinning

# 370
Момичета, на 1вата фетална морфология броят ли пръстите на краката и ръцете? Че при мен не ги броя и ся го умувам.

# 371
Здрвейте!Вчера пуснах кръв и урина и на резултатите ми притеснителното което видях белтък в урината 7.00 до вторник вагинално утрогестан и от него ми се получи и по бельото и болки в кръста, има ли повод за притиснение,след малко ще ходя и при доки но да чуя и други мнения.

# 372
Много зависи и от положението на бебчето по време на прегледа. Ако е по-видимо Диди може и да ти кажат (аз мисля, че е момченце вашето) . Иначе любопитството е голяма работа. На мен ми казаха в 11г.с с каката, доктора каза 80% момиче, но ти си настоявай ако има предположение да ти го каже Grinning

Залагаш ли😁😁  аз си залагам на женско. Днес една приятелка ми каза, че ако било разкрачено е момче, а ако се крие момиче 😂поредната дивотия, но пък моето беше разкрачено 😁

# 373
Хаха залагам дааа Joy
И аз знам, че девойките се крият Grinning
Monamour спокойно, със сигурност си има всички пръсти. Дори док да е пропуснал да ти каже всичко гледат.

# 374
  • Лондон
На мен пък ефин доктор ми каза,че момченцата обикновено се крият.Така се и оказа.Сина ми се кри до 7мия месец

Общи условия

Активация на акаунт