Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 30 017
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Браво и момиченце и момченце живо и здраво да е. Дано ти мине по бързо.

# 391
Tanq6, сигурно си много притеснена. Дано нещата се разминат по възможно най-лекия начин. Hug
Някой беше питал за протеините в храненето - наблегнете на бобовите - леща, боб, нахут и тн. Те са много полезни и имат протеини, не само въглехидрати. А и въглехидратите им са от бавно разградимите, та още един +

Иначе , да, както каза MARY90 - постепенно ще отшуми всичко. И наистина второто тримесечие е най-лекото.Чакам го, като топъл хляб го чакам. За третото тримесечие няма да говорим, че да не се стреснат бременните за първи път. FlushedExpressionless На една приятелка все така й виках: Сега от 4 до края на 7-ия месец е много добре.
А тя: Да, бе, то всеки така ми казва, ама никой не казва какво става след 7-ия месец.

За мой ужас съм качила 0,700 кг. Бях решила, че до края на третия месец няма нищо да качвам, но тази седмица просто се освиних. То не бяха пици, то не бяха закуски, то не беше чудо. Знам, че изглежда супер смешна цифричка, даже килограм няма, но то така се започва. Капка по капка вир става. А в момента така си мечтая за една кашкавалка с айранче от близката баничарница. Ммммм, много хубави ги правят. Добре, че съм повече мързелива, от колкото гладна.

# 392
Честито момиченце, Таня! И бързо да се оправяш

# 393
Здравейте Мами! За или против постригването по време на бременност.

# 394
Аз се и подстригвам и боядисвам😊, не съм против!

# 395
Завиждам ти мен боя не ме лови Sad

# 396

Чувала съм, че ще му отрежеш  пишката Yum

# 397
  • Лондон
Защо да сме против? Дай научно обяснение Grinning

# 398
И аз се подстригвах и при първата и при сегашната бременност. Боядисването го поразредих малко и избягвах да го правя в първия триместър.

# 399
Подстригвах си се по време на първата бременност. Пишката му е въз голяма. Пу, пу. Ще го гонят мадамите. Шляпа му се по баджаците. Joy Подстригвайте се, няма да ходите като вещици я. Вече за боята не знам. Аз никога не съм се боядисвала и не мога да дам мнение.

Чувала съм, че ще му отрежеш  пишката Yum

# 400
Аз съм за подстригването и нямам търпение да отида другата седмица на фризьор ,че косата ми е пораснала и едвам я търпя вече 😄

# 401
  • Където морето целува небето...
Боядисвам се и тази седмица мисля да направя едно късо каре, че ми е много дълга и капе. Няма да ходим като вещици. Разбирам за боята, има такива, които са вредни, но в подстригването няма никаква логика. Това са бабешки глупости от преди 150 години, когато така или иначе са ходили с плитките до под дупето.

# 402
  • София
Аз се бях навила да си направя едно студено къдрене, но пък забременях и няма да хване къдрина. Ще почакам докато родя, но се чудя междувременно дали да не се подстрижа, пък после наново да пускам коса.

# 403
Не мога да се сетя дали се подстригвах предишната бременност, но тази определено ще ми се наложи. Мисля да изчакам само да не повръщам толкова. Четох и из форума много доста майки са се постригвали и децата са им живи и здрави, тъй че смело се стрижи.
Да ви се оплача от вчера съм със зацапване, което още продължава. Направо се побърквам. В края на 8мата седмица съм и съм с тромбофилия. Ходих на лекар каза, че всичко изглежда наред с бебо, но ми изписа хормони и но-шпа, щом всичко е наред защо кървя не е ясно. Много съм притеснена. А на всичкото отгоре и продължавам да повръщам.

# 404
И аз имах същото цапане в 8ма седмица. Продължи около 4-5 дни. Пия Утрогестан. Също не ми казаха от какво е. Понякога така ставало. Нямало обяснение. Сега съм 9+1.утре съм на преглед. Дано всичко е точно. Кураж.

Не мога да се сетя дали се подстригвах предишната бременност, но тази определено ще ми се наложи. Мисля да изчакам само да не повръщам толкова. Четох и из форума много доста майки са се постригвали и децата са им живи и здрави, тъй че смело се стрижи.
Да ви се оплача от вчера съм със зацапване, което още продължава. Направо се побърквам. В края на 8мата седмица съм и съм с тромбофилия. Ходих на лекар каза, че всичко изглежда наред с бебо, но ми изписа хормони и но-шпа, щом всичко е наред защо кървя не е ясно. Много съм притеснена. А на всичкото отгоре и продължавам да повръщам.

Общи условия

Активация на акаунт