Отговори
# 195
Щото сакън да не изкритикуваме Банков, егати.

Мина краткото промо - Мазов реве.

# 196
  • Кърджали
А аз предпочитам утре да видя първо какво ще се случи. Ако Банков целенасочено си я поиска - ами, поредната му глупава постъпка. То неговите в този сезон с лопата да ги ринеш. Но за мен основно виновника в ситуацията ще си е Албена.
Бях изпуснала началото. Сега си пуснах серията.Тони ме издразни яко. Което продължава да не оправдава Албена.

# 197
Ами така е този сезон,в миналият вие не давахте дума да се каже за Марио !

# 198
Москита, по-напред имаше такова мнение, че той се възползвал от нея, затова го споменах.

В случая ние не знаем със сигурност, че Банков е наясно с роднинските и любовни връзки на Албена.
А и да е, пак вина не виждам в него.
Не е джентълменска постъпка, но чак пък виновен за шипченските изяви на Албена не е.

Владов съвсем целенасочено и в трезво състояние ужажва семейна жена даже пред съпруга й.
Аз разлика виждам огромна.

А Банков може да си го критикувате колкото искате, просто има хора, които не са съгласни и това е. 

# 199
Ами така е този сезон,в миналият вие не давахте дума да се каже за Марио !

И как е в този сезон ? Спуснете  някакви директиви , според които да се включват всички .
Ако някой е нервен , да си направи отделна тема , в която Банков няма да бъде критикуван .
До сега не виждам една причина да го харесвам /говоря за Банков/ .

# 200
  • Кърджали
Не започвайте пак, моля Ви...

# 201
Това ми напомни на случая с Романова и Калин, където тя отнесе пешкира, а той се измъкна ни лук ял, ни мирисал...

Сега Албена ще се дърпа и бяга, а злия Банков ще я притисне в ъгъла и тя няма къде да ходи 😆

# 202
Много насериозно приемате нещата Wink
Форумът го използвам за разтоварване,а не да водя битки.
Моето мнение за актьор или персонаж независимо кой,си е мое ,изобщо не ме интересува кой мисли различно,всеки има право на това.А че всички си имаме пристрастия и това е ясно Wink
Изобщо не ги виждам Банков и Албена ,дори и за една вечер !

# 203
Е кой е казал, че е зъл?
Добре, тази вечер беше страхотно, че той подаде ръка на Кая, помогна й и не реши да прави секс с нея, нали? И всички му казахме браво.
Ако утре седне и си поговори с Албена и се опита да я утеши и откаже да прави секс с нея, въпреки че нищо не го спира, както не го спираше и днес, нямаше ли пак да кажете - евала, пич си, страхотна постъпка?
Е, като прави секс, няма да е виновен за нищо, ама няма и да е пич.

Амбър, твое право е да го приемаш за разтоварване, наше право да го приемаме насериозно, примерно. Simple Smile

# 204
  • Берлин
Офтопик!!!,умирам от смях-по някой от каналите на бтв върви филм с Бандерас. Та в масовката се изявяваше Ковачев (не помня името на артиста)-юноша бледен и много смешен

Изобщо не мисля,че Банков знае в какви шипки се е оплела Албена. И не виждам никакви драми,вини и тн, както и някаква специална връзка между Тони (когото изобщо не харесвам) и поредната свалка,опс ..щерка Захариева. Недоволството обаче в този филм все се лекува с алкохол и секс. Разговори не се случват. И всичките закърпени и нелепи истории този сезон са без коментар,но пък бездарието на сценаристите прелива от пусто в празно и най-логичните там геометрични фигури (Мазови,шипкови и тн)

# 205
  • София
Велислав Павлов се казва този юноша бледен и много смешен. За Вас смешен, за други прекрасен актьор.

# 206
Мина краткото промо - Мазов плачеше в съблекалнята(май)

# 207
Москита, съгласна съм.
Както казах може да не е хубава постъпка от негова страна, но е прекалено да говорим за вина и отговорност според мен.

Когато един обвързан човек изневерява, вината и отговорността са си негови, няма как друг да е отговорен за неговите действия.
Без значение дали става дума за Банков, Мазови, Тасеви, Зорница и Марио или който и да е друг.
Отговорност е на обвързания да постави граници и да посочи кое е допустимо и кое не.
Ако той сам ги прекрачва, дори и без да се стигне до фактическа изневяра, другият не е виновен.

Преди няколко епизода коментирах подобно и за Лора. Владов очевидно й се умилква, а тя му дава постоянко поле за изява, а трябваше да го стопира.
Обясни му първия път нещата покрай балета, но въпреки това нещата ескалираха и тя вместо да прекрати всичко още в зародиш, непрестанно му размята романтични погледи.

Мазов и аз го видях, явно ще страда за Лорчето няколко епизода.

# 208
  • тук, на мястото си
Кая Беше почнала да се  влюбва  в Банков и след тази вечер тотално е потънала. Не ми е ясно как ще я обърнат към Христо. Ако пък нещо стане между  Банков и Войнова, трябва ли да очакваме бой между жените.

# 209
  • Ню Йорк
Пак типично по индийски: Лора дори не изслуша Мазов  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт