Отговори
# 210
  • Там,където се събуждам щастлива.
И утре ще се окаже, че Банков и Албена нищо няма да правят! Wink Тогава остава Христо да се утеши с нея, след като види Кая да излиза от апартамента на Жени,

# 211
И утре ще се окаже, че Банков и Албена нищо няма да правят! Wink Тогава остава Христо да се утеши с нея, след като види Кая да излиза от апартамента на Жени,

Даа, нищо чудно след пиячката да се разделят по живо, по здраво 😆

Ама Христо не го давам на Шипката, моля ви се!

# 212
А аз не разбрах защо Банков ползва апартамента на Жени?
Той нямаше ли си негово жилище ?

# 213
А аз не разбрах защо Банков ползва апартамента на Жени?
Той нямаше ли си негово жилище ?

Имаше, но нещо не искаше да спи там (от мъка по Ева) и Евгения му предложи да спи в нейното, докато тя е в Лондон

# 214
  • Разпиляна във въображението
Снощи ми стана смешно Киро Скалата като посочи болницата и каза, че щял да провеси Мазов май от шестия етаж Simple Smile Ама бива ли такива глупости, когато е видно, че е на два етажа.
Банков е погребал жена си и все още няма и месец минал. Приемам, че не го интересува нищо и никой и от операциите и оперативките отива да се натряска някъде. Затова не знае коя е Албена, на кого е гадже и на кого дъщеря. Скандалите в болницата около присъствието на Тони са го подминали и нищо не е разбрал. Отделно кой е той да откаже предлагащ му се секс, когато дамата има желание. А и това си е напред в йерархията - от мед. сестра до доктор.

# 215
  • София
Пак типично по индийски: Лора дори не изслуша Мазов  ooooh!
Защото слуша само Влади.
Но поне научихме малкото име на Владов. Simple Smile

# 216
Сега мина по-дълго промо, но е горе-долу същото като след епизода.
Мазов и Кръстева говорят в кафето, Лора и Владов се целуват - но не схванах дали е нова целувка или е тази от склада.

# 217
Хареса ми Банков - постъпката и играта му. Продържавам да мисля, че и той и Кая са увлечени един в друг.

Киро Скалата голям „симпатяга“  този човек. Много естествено и убедително играе  батка.

Лора не ми се коментира. Много глупава е тази женица и няма никакви изгледи да поумнее. Очаквам намесата на мама Гочева. Тези двамата с елеметарни неща не могат да се оправят и винаги им е необходима помощ отвън.

Не харесвам Владов. Има вид на бито куче. Никакъв живец няма в този човек. Само, когато клюкарства се съживява.

Шипката все повече ми опротивява. Много взе да се отваря. Не мога да коментирам свалката на Бена с Банков, ако разбира се е с него. Мисля, че с него ще си полегне.

# 218
Зорница и Марио Simple Smile :

# 219

Само заради това още   следя сериала 👌

# 220
Мен Владов ме кефи, ама трябваше да му измислят нещо по-свестно от Лора...

# 221
Аз също смятам, че на Владов му трябва някоя друга жена. Хубав мъж е, Лора с нейната склонност към драми и мърморене, ще почне и на него да се цупи след време, да недоволства, да мрънка.

# 222
  • ту тук, ту там
Откъде идва прозвището "Шипката" на Албена? 😁

# 223
Откъде идва прозвущето "Шипката" на Албена? 😁
При първото й влизане в операционната Албена се ошашка и започна да си реди някаква скоропоговорка за шипки, оттам тръгна.

# 224
  • ту тук, ту там
Пропуснала съм го, но аз миналия сезон почти не съм го гледала. Много благодаря за отговора! 😊

Общи условия

Активация на акаунт