Отговори
# 465
  • София
Зорница сама реши да прави аборт. Можеше и сама да си отгледа детето. Марио да не скача много.

# 466
Ванилия, кюретажа може да доведе до увреждания, които да попречат на бъдещи забременявания.

Ама нали в случая на нея й закъснява?
Не са казали, че опитва n-брой години и не може да забременее. То до вчера даже Марио не искаше и да чуе за дете.

Като минала оттам и говорейки с доста момичета (тук има много обширна и полезна тема), се забелязва дори по-лесно и бързо забременяване.
Всеки лекар преди и след кюретаж предупреждава за възможните усложнения и обяснява при какви ситуаци, да се потърси лекарска помощ. Не случайно се правят контролни прегледи и се следи състоянието на пациентката.

Ако се случат усложнения, то е логично веднага да се проявят, а не година по-късно с липса на цикъл... странно ми е това.

И следва лекарят, извършил манипулацията да носи отговорност, а не бащата, който дори и не подозира какво става.

Ще я изкарат сега, че като едно време с куките са я чистили...

# 467
  • София
Ами ако на нея просто си и закъснява, знаете,е се случва понякога, а се окаже, че Марио има проблем?

# 468
  • Разпиляна във въображението
Зорница сама реши да прави аборт. Можеше и сама да си отгледа детето. Марио да не скача много.

А можеше Банков да каже, че не е вдовец от самото начало. Но Зорница си понесе последствията. Марио защитава жена си, особено ако Банков се навърта около нея. Вече видяхме физиономиите на Марио и Зорница в болницата и куфара й. Ковачев най-малко ще търпи онзи в този момент.

# 469
Зорница има проблем, защото на сценаристите им е нужно да има.

# 470
Ванилия, аз всъщност не знам дали основният проблем е липсата на цикъл или ще установят нещо друго, заради което Марио да каже че кюретажа е виновен.

# 471
Ами ако на нея просто си и закъснява, знаете,е се случва понякога, а се окаже, че Марио има проблем?
В промото става ясно, че Зорница има проблем и е приета в болницата.

# 472
  • ту тук, ту там
По-скоро ако някой намекне отново, че Кая продава секс, Кирилова ще се опита да я защити и така ще я издаде. ✌

# 473
На мен ми се видяха спокойни и щастливи в сцената с куфара?

# 474
  • София
Ясно, не съм гледала промото.

# 475
Ванилия, на мен ми се струват спокойни, но и угрижени малко. Те са бойци, това няма да ги събори, сигурна съм. Но беше време и Марио да се поядоса малко Grinning

# 476
  • Там,където се събуждам щастлива.
По-скоро ако някой намекне отново, че Кая продава секс, Кирилова ще се опита да я защити и така ще я издаде. ✌

Да, може и това да е!

# 477
Значи тия хора от екипа, с претенциите за най-успешния медицински сериал и каквото друго беше там, на успяват да скалъпят една правдоподобна история без пропуски.

Сашко и Биляна и Наталия и Калин се депресираха, че не забременяват от първия месец.
Сега ъпгрейдват и Марио и Зорница ще се окажат с проблем, дори без да са опитвали целенасочено да имат бебе.
Останалите пък хал хабер си нямат от сексуална култура и забременяват от въздуха без да искат?!?

Толкова ли не могат да измислят една нормална история?

# 478
  • София
Просто толкова си могат.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт