Отговори
# 450
  • София
Ей, тия сценаристите са толкова предвидими значи  Confused
Дано само не измислят, че Зорница не може да има деца. Лора втори номер. Вече имахме такъв случай, макар и не следствие на аборт. Писна ми вече от излишни житейски драми.  Close
Марио е в правото си да се сърди на Банков, трябва му отдушник. Макар че тогава Зорница действа първосигнално и дори не сподели с Банков какво бе намислила. Може би той щеше да я разубеди или не, няма как да знаем пред вече свършен факт. Но тя това сама си го нави, жертва себе си заради него. После съжаляваше, но късно...
Оф, скапана ситуация. Sad

# 451
  • София
Брутални сте. От Банков забременя само Зорница, хората се обичаха по това време. Лошо стечение на обстоятелствата, че не останаха заедно.
Жалко, че Зорница има проблеми "но селския бик" е прекалено.

# 452
Ванилия, нека да видим каква ще бъде диагнозата.
Дяволо, така е, но и тя никога не е обвинявала Банков. Взе си решение и си пое последствията.
За Марио обаче още от Тони и Мона знаем,че когато някой, когото обича, страда, му пада пердето и стоварва гнева си към другия.

# 453
  • София
Кая вероятно ще се пробва и Банков няма да я ще, защото я харесва.

Аха. Тук залагам всичко, че Банков няма да е първият и. Или ще е Христо или някой случаен извън болницата. Именно защото всички си мислят, че ще е Банков няма да е той, тя може да го понатисне, но той ще се отдръпне. А Кирилова каква ли каша е забъркала, да не би да е споделила с докторите, че Кая е девствена или че си търси секс за една нощ. Което и от двете да е ще е върховна тъпотия. В тази болница зрели хора има ли изобщо?  Confused

# 454
Ванилия, кюретажа може да доведе до увреждания, които да попречат на бъдещи забременявания.

# 455
Ванилия, кюретажа може да доведе до увреждания, които да попречат на бъдещи забременявания.
Останала съм с впечатление , че това даже много често се случва .

# 456
  • София

Ахъм и аз така съм чувал. :/ Тя Галя не я ли предупреди навремето? Защото доколкото си спомням именно тя извърши процедурата и това бе голяма тайна. Но пък от друга страна тук може да е обратното. В смисъл сега повечето от нас очакват най-лошото и да ни изненадат приятно, като се окаже, че не е фатално (дано). Ще видим...

# 457
  • Там,където се събуждам щастлива.
Засмях се на това:
“ За протокола. Никола Мутафов е чудесен актьор! На неговото чувство за хумор трудно може да се устои Simple Smile Гледам, че тая вечер се държал грубо с Кайчето, ама с Неда се държи прекрасно! И както виждате, преди снимки правим йога Wink

# 458
Когато се прави кюртаж, се кюретира лигавицата и това може да доведе до изтъняването й и след това яйцеклетката не може да се захване за стената.
Обаче липсата на цикъл не мога да си обясня.

# 459
Доколкото си спомням Зорница имаше преглед при Галя 5 сезон и тогава нямаше никакви проблеми, даже Галя я убеди, че от физиологична гледна точка може да забрави, че някога е правила аборт. Сега ми е интересно какъв проблем може да има? Thinking

# 460
  • София
Сега са си го измислили сценаристите проблема.

# 461
Да, така е, те какво ли не измислиха, на Владов малкото му име смениха за 6 сезона, пък това ли няма да променят Joy

# 462
  • Там,където се събуждам щастлива.
Кирилова сигурно ще подшушне на Христо да се мобилизира за Кая и тя ще разбере! Ася Не ми се вижда като човек, който клюкари или има лоши намерения. По-скоро Кая вижда всичко в черно и има болезнено ниско мнение за себе си.

# 463
  • Кърджали
А дали има възможност Пенев или Врабчев /то все тая/ да е подочул разговора и да са го включили в словесния тормоз. Въпреки че щяха да го покажат в кадър, ама то не се знае знае ли се.
Някак си не вярвам Кирилова да тръгне да го казва на някого.

# 464
Зорница може и някоя кистичка да има, обикновено при такива неща липсва кръвотечение... Или някакви други образуания и сраствания от аборта, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт