Отговори
# 585
  • Пловдив
В този сезон нищо с никого не се случва. Всичко е някава смесица от случайни случки и събития, днес станали, утре забравени.

# 586
И Зорница и Марио щяха да се женят на 12-ти. Кой 12-ти обаче и коя година не се знае Grinning
То затова делото на Христо не идва. Първо трябва да дойде 12-ти да се оженят и на другия ден да е делото Joy

# 587
За мен също е непонятно историята на Кая да е централна и тези на Банков и Христо едва ли не са й придатък последните не знам колко серии. За мен актрисата не е достатъчно убедителна, а и образът й е малко недостоверен. Може би й й липсва опит, но като са взели толкова звезди, да ги показват повече
Не малко , образът и е направо   лошо скалъпен . От една страна  дават момиче , което е живяло в разбито семейство доста трудно и повече от скромно , има проблеми със здравето на майка си , работи , опитва се да учи и т.н./дълга и тъжна история/ . Същевременно се държи  доста неадекватно  , нагла е  с почти всички , повишава им тон /да не употребявам по-изразителни термини/ , а с човека , който най-много и помага  е надменна .
Не мога да преценя дали актрисата е добра  при този образ , но до тук не ми харесва .

Предлагам да сме мъдри като Ванилия Joy

.....Взаимствано от друга тема - м@йната им на тези, които не харесват Банков, да пишат каквото искат 😂
М@йната им на тези, които не харесват моите любимци , да пишат каквото искат - темата е за всички  и никой не е длъжен да се обяснява за предпочитанията си Hands Plus1

# 588
Дона, ти как си представяш напечената ситуация, в която санитаря да хвърли метлата и да грабне скалпела? За мен това граничи с фантастиката, но може и така да стане.
Писах преди време, че наказанието за лекарска грешка у нас е от 3 месеца до 2 години, т.е срокът на изтичане на наказението е ясен и осъденият заема длъжността си.
Какво е замислено не мога да гадая, пък и Карагьозов води дело за онениняване, след като има дело, при което е доказана лекарската грешка и има решение на съда.

# 589
Ели-фен, както съм писала репликата е взаимствана от друго място, не съм аз първоавтор Wink

# 590
Дона, ти как си представяш напечената ситуация, в която санитаря да хвърли метлата и да грабне скалпела? За мен това граничи с фантастиката, но може и така да стане.

Така, както анестезиологът Банков поиска да оперира в критичен момент, признавайки, че другата му специалност е хирургия.
Както казах - тъпо е, но да се приключва най-после с това криене.

# 591
Мелани, това със срока, което казваш е интересно, не съм наясно с тези неща.

Но ако го определят за виновен, би следвало да носи наказателна отговорност за убийство - непредумишлено, по непредпазливост или не знам и аз точно.
Та отнемането на правата ще му е малък проблем.
Така си разсъждавам просто, не знам как точно стоят нещата. Все пак не сме чули май  реално да има осъден лекар.

# 592
То затова делото на Христо не идва. Първо трябва да дойде 12-ти да се оженят и на другия ден да е делото Joy
12-ти си изглежда като съвсем обикновен ден, но избора на 13-ти за дело само по себе си показва предстоящи сериозни премеждия. Очаквам много драматизъм и чак в последния момент на косъм да се обърне делото в "правилната" посока.

# 593
По отношение на времето мен друго ме озадачи. В началото на тази седмица някой каза в епизода, че е минал по-малко от месец от смъртта на Ева. Снощи Захариев каза - няма и два месеца, откакто жена ти почина.
Е през три епизода време е, вярно, че сме им свикнали, ама съвсем през просото карат.

# 594
Ванилия, Христо е осъден и има срок за изтърпяване на наказанието - лишаване от права. Лекар не може да бъде лишен от права преди дело и съд. Съдът постановява, че е виновен и наказанието е "лишаване от права". Не е осден за убийство. Не е осъден на затвор. Тези дела са различни.
Сега Христо "излежава" присъдата си - няма право да работи, ката лекар за някякъв период от време, като срокът е ясен. Съшевременно с понасяне на присъдата той води дело за оневиняване т.е., че грешно съдът го е осъдил с "лишаване от права". На това дело ще се явява на 13, но кой 13 не става ясно.

Има осъдени лекари. Тази седмица беше делото на племенникът на Антонина Стоянова съпруга на Петър Стоянов. Той е АГ и го съдят вече 9-та година

Моски, те до 8 месеца за нищо го нямат.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 19:04 от *Melanie*

# 595
Не знам колко месеца са минали, но Ина си е все с едва забележимо коремче

# 596
Мелани, мерси!

Аз не знам защо останах с впечатлението, че окончателното решение тепърва предстои - този петък 13-ти който споменаха.
А досега само е излязло заключението на вещите лица и вече не база техния доклад и други там показания и експертизи, съдът ще вземе решение. И че докато трае този процес Христо е отстранен от работа, а не че изтърпява наказание лишение от права.
Но явно не разбрала както трябва.

# 597
  • Luxemburg
Споделете моля ви кога и как др.Войнова е разбрала, че д-р Захариев ѝ е баща. Явно съм пропуснала развръзката.

# 598
Споделете моля ви кога и как др.Войнова е разбрала, че д-р Захариев ѝ е баща. Явно съм пропуснала развръзката.

При трансплантацията на Тони. Захариев говори с майката на донора, след това и Албена се видя с нея и в разговора й тя го нарече баща ви.

# 599
Не знам колко месеца са минали, но Ина си е все с едва забележимо коремче
.
Тя е от онези късметлийки, на които и в 9тия месец едва им личи Joy

Общи условия

Активация на акаунт