Отговори
# 570
  • София
Емииии не пак, а отново. Едни и същи са си провокаторите.

# 571
Позабавиха се в развитието на историята на Христо. Така, както е поставена темата  можеше да бъде интересна, как се развива, да вкарат съдебни дела за разнообразие. Но темата е много рискова и не искат да се забъркват в това, въпреки адвоката по медицинско право, който е  консултант.
При рекламата на сезона имах чувството, че това ще е основната история и около нея ще градат другите, но явно са се отказали и се чудят, как да продължат. Сега оставам с чуството, че темата Кая е основна, заедно с пропадането на Банков.

# 572
Да бе, че е така- така е. Ама вярно има двоен аршин в темата. Ако някой набеди леко Зорница или Марио му се иска обяснение защо така мисли всеки път. Не ми се мисли ако във всеки коментар го повтарям какво ще е. 🙃

Взаимствано от друга тема - м@йната им на тези, които не харесват Банков, да пишат каквото искат 😂

# 573
Емииии не пак, а отново. Едни и същи са си провокаторите.

Не е вярно! Кога съм писала нещо обсъждайки други постове и съм правила забележка?? Не обобщавй и бъди коректна в обобщенията си!

# 574
  • София
Кой пък говори за теб и твоя пост? 🤔 Достатъчно съм конкретна мисля, как реши, че обобщавам? А по повод на твоя пост иначе и на мен би ми било по-интересно ако сезона се въртеше между Христо и Кая, а с Банков просто да ги бяха направили добри приятели и да завъртят нещата около делото. В момента сякаш върви пълнеж.. случват се някакви неща, ама не и това дето чакаме всички.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 17:57 от Десислава``

# 575
Мисля, че дори и делото не би било особено интересно да го разтягат щом вече знаем какво се е случило. Просто трябваше да мине, да са му върнали вече правата, Цонев да му се извини и да го назначи за лекар за да можем да го видим както като професионалист така и с личния си живот в перипетиите по спечелването и опитомяването на Кая.

# 576
Нали сега води дело за оневиняване Христо?

# 577
Да, води дело, но така и този петък 13-ти по пълнолуние на високосна година още не е дошъл.

# 578
Ели така вижда героя, така го описва. Всеки пише това, което чувства и забележки и намеци за това са неуместни. Въобще смятам, че няма нужда от забележки за това, кой как пише, за кого и защо смята така.

Мелани, прочети си пак думите и ако обичаш не коментирай колко непонятно ти е защо харесвам Захариев.  И аз не мога да разбера всички, които харесват Виолета - една жена, която продава бебета, която остави друга да умре на пътя, която отвлече бебе, участваше в далавери и т.н., ама не съм седнала да набивам канчето на никой, който я харесва.

# 579
Айде, сега сме и провокатори...ооохххх....

Относно Христо - най-лесно ще бъде в инфарктна ситуация той да е единственият, който да може да извърши операция или квото се сетите. Тъпо, но върши работа.

Другия вариант - в болницата постъпва негов пациент, на когото е спасил живота преди време, разпознава го и се разприказва.
За половин епизод ще се разкрие всичко.

За пореден път - страшно пропиляване на иначе интересна история

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 18:21 от Анонимен

# 580
Аз също симпатизирам на Захариев, но си признавам, че това идва от факта, че харесвам Емил Марков (изключвам цвета на косата 😂) и мисля, че добре се справя с ролята си.

Може би ако образът беше игран от някой по-неприятен, щях да имам по-негативно мнение.

# 581
За мен също е непонятно историята на Кая да е централна и тези на Банков и Христо едва ли не са й придатък последните не знам колко серии. За мен актрисата не е достатъчно убедителна, а и образът й е малко недостоверен. Може би й й липсва опит, но като са взели толкова звезди, да ги показват повече

# 582
Именно, уж щеше да е една от водещите истории, а го дават само да раздава акъл и мъдрости, изниква като гъбка, ама развитие по неговия случай няма. Въртят го около Банков и Кая, и тук-там около Цонев.

# 583
Стела, моят цитат в поста ти не се отнася за теб!
Цитирала съм те и съм отговорила на твой пост. Мои разсъждения. Не държа на никого сметка, защо и как. Това е "риторичен въпрос" т. е. не желая отговор.
Моля, не се сопвай  и харесвай, когото пожелаеш.
Понякога имам чувството, че водя беседа с малки деца.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 18:43 от *Melanie*

# 584
И Зорница и Марио щяха да се женят на 12-ти. Кой 12-ти обаче и коя година не се знае Grinning

Общи условия

Активация на акаунт