Отговори
# 555
абсолютно. Ето някой от героите снощи каза ,че са минали 2 месеца от смъртта на Ева, а тя беше още в болница в Германия, когато Цонев предаде доклада... голямо мотане. а за Христо времето май не върви.
Ама както знаем времето в сериала е относително понятие Grinning

# 556
Разговорът на Захариев с Албена вчера за любовниците ми беше малко като лекцията на Тасев миналия сезон за това, че само здравите деца са готини. Тъпо.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 17:29 от Доц. Димитрова

# 557
....
Ама както знаем времето в сериала е относително понятие Grinning
Май сценаристите много са чели "Алиса в страната на чудесата" .
Погледнах ,че е минал еп. 24 , крайно време е да не дават доцента с бутилката , а да започне раздвижване по историята на санитаря .

# 558
И аз се чудя за Христо. Толкова серии, ретроспекции за неговата история и продължава да мете човека, да раздава мъдрости и знания Толкова е неловко, като го тапосат по никое време окола пациент или в опрационна или пък в залата на първи ред да слуша проникновенното слово на директора.Някак ми се струва забутан, не се развива нищо около него. Ще чакаме.

# 559
  • София
Той сезона бе преполовен, а наистина около Христо нищо. Ще видите, че отново всичко най-интересно ще набутат в последните 2 епизода и ще форсират всичко без кой знае каква подготовка.
До тук това е най-слабия сезон от сериала, а започна обещаващо...

# 560
Захванали са многобройни нови истории. Имаше и много стари за продължение, а изглежда са нямали достатъчно време да обмислят строен сценарий с приемлив баланс между всичките тези сюжетни линии. Резултата е досадно разнищване с излишни еднообразни детайли на едни истории за сметка на други почти забравени. А когато наближи финала ще се чудят коя сюжетна линия как да приключат в малкото останало време и ще изглежда нереално нагласено.

# 561
И вчера го казах - историята на Христо се върти около тази на Кая в момента, а не обратното, както се очакваше.
Ще видим дали до края на месеца ще стане отново лекар, че той дoкaто стане свършил сезона Grinning

# 562
  • София
Ели-Фен, ако няма в коментара ти споменат доцента с бутилката няма да спя спокойно 😂😂😂 каквото и да напишеш като коментар той все присъства. Май накрая ще се окаже, че го харесваш повече, отколкото предполагаш.

# 563
......Май накрая ще се окаже, че го харесваш повече, отколкото предполагаш.
В този живот не бих харесала алкохолик . Ако някой от по-младите вижда в това някакъв чар , проблемът си е негов .

# 564
Историята с Мазови за мен е излишна този сезон. Какво ли не им се случи на тези герои и мисля, че трябваше да бъдат оставени на спокойствие и да ни ги показват как се джафкат отвреме навреме, за да ни забавляват. Вкарват нови герои, а не развиват историята им изобщо, за да въртят на шиш стари.

# 565
И вчера го казах - историята на Христо се върти около тази на Кая в момента, а не обратното, както се очакваше.
Ще видим дали до края на месеца ще стане отново лекар, че той дoкaто стане свършил сезона Grinning
С един скок във времето и кратка ретроспекция могат да го закърпят това и в последния момент, но за мен Карамазов така остава с много слаб сценарий за ролята си и няма поле да разгърне таланта си.

# 566
Ели така вижда героя, така го описва. Всеки пише това, което чувства и забележки и намеци за това са неуместни. Въобще смятам, че няма нужда от забележки за това, кой как пише, за кого и защо смята така.

# 567
  • София
Трябва нещо кардинално да променят в историята на Христо. Защото, както каза Майчето, неговата се върти около тази на Кая. Дори и скок във времето няма да оправи нещата, ако не вкарат нещо различно около него, иначе и да стане лекар, единствената разлика ще е, че вместо да върти парцала, ще върти скалпела.

# 568
  • София
Да бе, че е така- така е. Ама вярно има двоен аршин в темата. Ако някой набеди леко Зорница или Марио му се иска обяснение защо така мисли всеки път. Не ми се мисли ако във всеки коментар го повтарям какво ще е. 🙃

# 569
  • София
Ох, айде пак

Общи условия

Активация на акаунт