Отговори
# 675
Как може да ангажираш две от най - големите звезди на българското кино и театър и да не ги използваш смислено? Единият 25 серии пие, другият влачи парцала по коридорите. Направо бяс ме хваща, толкова пък нищо да не става в тоя сезон. И аз взех да гледам сериите със заспалия поглед  на Вергов с бутилката и на Карамазов, подпрян на метлата.
За съжаление е точно така . Това отношение към аудиторията е много непочтено и е нож с две остриета -така се губи рейтинг и падането е от високо .

# 676
# 677
  • София
Страшен анонс Joy
Преразказ на промото.

# 678
Ала бала е анонса. Зорница няма да умре, това е ясно.

# 679
Ей го, поне е трудолюбиво момчето 😆

# 680
Много е хубав,ама и той е една кифла като Наум.И в кофата ще влезе,само и само да се снима Joy

# 681
  • София
Миналата седмица баща ми се е срещнал служебно с Карамазов. Завидях му много, доста са си поговорили. Викам му, защо не е питал нещо за сериала, ама той не знае май изобщо за съществуването на ОЖ.

# 682
Ей го, поне е трудолюбиво момчето 😆

Владо, къде си се заврял бе, човек Joy

# 683
Миналата седмица баща ми се е срещнал служебно с Карамазов. Завидях му много, доста са си поговорили. Викам му, защо не е питал нещо за сериала, ама той не знае май изобщо за съществуването на ОЖ.

еее, разкажи повече, ще е интересно на всички

# 684
  • София
Много е хубав,ама и той е една кифла като Наум.И в кофата ще влезе,само и само да се снима Joy
Искаш "да си размешеме капите" Joy
Хич и не го сравнявай с Наум, ама хич.

# 685
При Наум липсва таланта и харизмата на Карамазов .

# 686
  • София
При Наум липсва таланта и харизмата на Карамазов .
Ама изобщо и сравнение не може да става.
Плюс това конкретната снимка на Владо е абсолютна самоирония с ролята му.
Кой разбрал, разбрал.

# 687
  • Пловдив
Актьорът Алек Алексиев получи шанса да се снима  рамо до рамо с Орландо Блум  Grinning
https://life.dir.bg/zvezdi/aleksandar-aleksiev-se-snima-vav-film-s-orlando-blum

# 688
Искаш "да си размешеме капите" Joy
Хич и не го сравнявай с Наум, ама хич.
Еее нали сме от един отбор JoyМного го харесвам,но ти гледала ли си му лайфове и снимките,ами кроасанчо си е Simple Smile
А за таланта не говоря,там няма база за сравнение,просто са малко нарциси и двамата.

# 689
Без да искам да влизам спор с никого, за мен Вергов е много по-голямата кифла от двамата с Карамазов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт