Отговори
# 75
Че това в почти всеки филм го правят 😀
Само на врата съм виждала да мерят със показален и среден пръст.

# 76
Все едно е с какво ще мерят пулса, стига да го напипат. По принцип с показалец и средеб пръст се мери по-добре, защото са по-чувствителни, но не е беда с палеца Simple Smile

# 77
В анкетата не съм гласувала, защото нямам кой знае какво предположение и ми е все тая ского ще легне шипката.

Обаче като чета това си мисля, дали няма да е Владов и Лора да му бъде душеприказчик в отношенията с Албена?

“Доктор Хинова ще потърси конкретни отговори от доктор Владов, който ще трябва да изясни чувствата си и възможността да се впусне в нова връзка. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в авантюра с друг доктор от болницата. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а последствията от изневярата ще докоснат други хора от обкръжението им.“

Обаче не виждам как ще докоснат други хора, освен ако не е някой обвързан, т.е. Мазов?
Ама той в точно този момент не ми се вярва да се бута между шамарите (за баланс) 😀

Накрая сигурно ще излезе, че този, който е писал пак не е бил в час и ни подвежда Wink

# 78

Мисля, че още е рано Ковачев да скъсява толкова дистанцията с доцента. И Банков му намекна същото в операционната. Иначе да, готина постъпка, но на Банков не му е до него.
Банков беше преуморен и на няколко пъти му пролича. Марио не е искал да си хортуват като приятели, прояви загриженост, че е изтощен и може да направи грешка в умората си. Съвсем колегиално му говори и му предложи да му помогне. Банков се раздразни, но точно в следващата секунда стана ясно, че наистина не внимава и не знае къде са му инструментите. Така че думите на Ковачев му помогнаха да се концентрира. На Банков напоследък не му е до никого и намирам за абсолютно безотговорно да пие до малките часове в баровете и след това да извършва операции на другия ден. И е въпрос на време да сгреши.
Ей, с парцалите ме изядохте направо.

# 79
Все едно е с какво ще мерят пулса, стига да го напипат. По принцип с показалец и средеб пръст се мери по-добре, защото са по-чувствителни, но не е беда с палеца Simple Smile

Аз и с 5 пръста не мога да си го нацеля Joy

# 80
Аааа, Ванилия, как да не е важно. Ми ако примерно е Марио, те сценаристите са достатъчно луди Joy

# 81
Еее, чак толкова няма да изтрещят.

# 82
Е чак до него съм съгласна няма да стигнат, но за пример, че винаги е важно щом е от болницата Joy

# 83
То пък, това да им беше само гафа, напипването на пулса. Такива чудовищни гафове има, че пулса тотално се губи Grinning

# 84
  • София
И аз не съм гласувала в анкетата. Не ме интересува с кой си ляга Албена.
Но ме интересува до кога ще протакат историята на Христо и ще го гледам в ролята на санитар Sad

# 85
То пък, това да им беше само гафа, напипването на пулса. Такива чудовищни гафове има, че пулса тотално се губи Grinning

Абе идеята беше да се посмеем сутрешно, не са го умуваме много много....

# 86
Ако мериш с палец пулс, ще усетиш дори да е мъртъв човекът. Animal Joy Cat Защото ще си си нацелил собствения пулс Animal Joy Cat

# 87
Но ме интересува до кога ще протакат историята на Христо и ще го гледам в ролята на санитар Sad

Докато не дойде петък 13-ти 😉

# 88
Ако мериш с палец пулс, ще усетиш дори да е мъртъв човекът. Animal Joy Cat Защото ще си си нацелил собствения пулс Animal Joy Cat

Ето, медицинското лице да се изкаже Wink
Мерси за подкрепата аххахаха

# 89
На доктора Захариев косата все по-черна става и все повече ме дразни, аз ли си въобразявам или е така наистина?

Общи условия

Активация на акаунт