Отговори
# 60
Сигурно някой ще чуе Кая и Банков да се разправят в болницата за бара и танците и "тайната" ще се разкрие Grinning
Няма какво да се разправят, щом и Пенев е там ясно е откъде ще научи цялата болница за танците.

# 61
Пенев гръмко ще го разгласи в цялата болница, всички ще му чуят хулиганския смях. Grinning

# 62
Цитат на: Little Pearl link=topic=1069336.
А всеки може да я види случайно в бара да танцува и да се раздрънка - например Пенев отива да удари 1-2 след работа някоя вечер и я вижда и...сещате се Simple Smile
Ахаха, сигурно днес хапчетата за познаване са ми подействали Joy

# 63
  • София
Луканка в ДГ. И три учителки, които са я откраднали! Пълна простотия! От серията ми хареса разговорът между Ковачев и Банков, и играта на психаря.

# 64
Мелани, кой е Василев? Да нямаш предвид Владов? Thinking

Естествено Владов.

От серията останах впечатлена от черния цвят на касата на Пешко. Този застаряващ чичак премина през всички нюанси на русото, но заложи на черното. Колко млад изглежда!

# 65
Поетът беше  добре докаран - абсолютен психар !
Според мен между Кая и Банков няма да се случи  перфорацията , тя нещо много нервно  крещеше като ревнива съпруга и ще го секне .
Марио беше благороден в операционната .

# 66
Оооо, сигурна съм, че Кая няма да си легне с Банков. Особено ако Бенито се опраши с него, а явно цялата болница ще разбере за случилото се.
Споко, ще ни залеят с романтика за първият път на Кая с Христо Grinning

# 67
Серията не ми хареса. Някак много сладникава ми дойде. Повече ми харесва задявката на Кая с Банков. Има електричество между тях.

П.С. Благодаря за темата.

# 68
  • Пловдив
Нищо кой знае какво не се случи и този път.
Шегичките на Кая и Христо бяха захаросани.
Владов загина с неговата Хинова. Мазов направи добро включване.

# 69
  • София
Мина промото - Пенев и Банков са в клуба, където танцува Кая. Банков явно си е платил за отделен танц, според мен, за да я предпази  от Пенев, но тя го разбира грешни

И аз съм на същото мнение. Като видях Пенев как се разкрещя "Доценте, доценте, и вие ли дойдохте да видите сестричката...", те в целия бар сигурно го чуха, какво остава като се раздрънка в болницата. Мисля си, че Банков умишлено ще си плати за персонален танц, само за да я разкара от сцената, да не я гледат Пенев и останалите му приятели примерно. Дано се изяснят де, че като видях как го е яхнала... Rolling Eyes
Все си мисля, че интимни отношения между Банков и Кая няма да има. Евентуално може да ги обедини болката и мъката, тъй като и на двамата животите им в момента не са никак розови. Супер тъжно ми стана за Банков днес - как чакаше бебето да изплаче, после как гледаше момиченцата. Дано има шанс да се влюби отново и да има деца, заслужава и той да е щастлив след всичко.
Пенев може да е страшен тъпанар, ама много ме кефи колко естествено играе Никола Мутафов, сякаш не е роля, ами самият той. Laughing

В анкетата гласувах за Банков, въпреки че изобщооооо не ми се иска да е той. Една изцепка с Чокова стига. Вярно е, че е свободен и може да прави каквото си иска, не знам дали е стигнала до него информацията, че Албена е дъщеря на Захариев, изобщо не познава Тони и сигурно няма идея, че с Албена са заедно.... И все пак ще е супер тъпо, та се надявам да не е той човекът.
Кая и Христо - супер готини, надявам се най-накрая да започнат да се развиват нещата между тях.

# 70

Мисля, че още е рано Ковачев да скъсява толкова дистанцията с доцента. И Банков му намекна същото в операционната. Иначе да, готина постъпка, но на Банков не му е до него.
Банков беше преуморен и на няколко пъти му пролича. Марио не е искал да си хортуват като приятели, прояви загриженост, че е изтощен и може да направи грешка в умората си. Съвсем колегиално му говори и му предложи да му помогне. Банков се раздразни, но точно в следващата секунда стана ясно, че наистина не внимава и не знае къде са му инструментите. Така че думите на Ковачев му помогнаха да се концентрира. На Банков напоследък не му е до никого и намирам за абсолютно безотговорно да пие до малките часове в баровете и след това да извършва операции на другия ден. И е въпрос на време да сгреши.

# 71
Е, как ги кара Банков по домова книга? Освен с Чокова, бил ли е с друга? Или аз съм проспала нещо?

# 72
Е, как ги кара Банков по домова книга? Освен с Чокова, бил ли е с друга? Или аз съм проспала нещо?
Пошегувах се, спокойно, засега е моногамен и само с Чокова е бил.

# 73

Не виждаш ли, че налита да ги опрашва всички наред? 😀
На някои даже железни гащи ще им слагат, че да ги опазят от него 🤪

# 74
Идвам с един смешен гаф (открит  от феновете във фейсбук) - мерене на пулс с палец Joy

Общи условия

Активация на акаунт