Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Владов беше много готин накрая.

Да правят каквото искат Албена и Банков. Възрастни хора са. Ако тя и Тони са се разделили - ок. Иначе няма да е много готино. Банков също трябва да има някаква спирачка - ще спи с гаджето на брата на негов колега и дъщеря на друг негов колега. Все тая. Двама нещастници, които се опитват да си удавят мъката.

# 181
  • София
Това че не ни дават всичко не значи, че Банков не знае кой е Тони. Ще видим утре, може и това да е подвеждащо промо. Банков мисля, че приключи със случайните забивки.

# 182
  • София
Анна, навързвам седмичния анонс с промото, където казват, че Албена ще изневери.
Надявам се няма да стигнат до нещо по интимно. Иначе историята много прилича на тази с Мазов и Мишева, когато се напиха на тавана и после стана гафа.

Още не мога да разбера на къде ни водят сценаристите с Банков, Кая и Христо. И най вече ми е трудно да отгатна отношението на Банков към Кая, дали е само бащинска защита или е привлечен от нея.

# 183
  • Кърджали
Според мен Банков си е баш привлечен. В момента се опитва да стои далеч от нея, защото знае че ще е разрушително, основно за нея. То от него в момента нищо не е останало. Може би по-нататък като усети че и Христо е привлечен от нея, ще се отръпне /или пък Кая ще си обърне вниманието към Христо/, все пак Христо в момента му е единствения приятел /не че и преди, както разбрахме, не е отнемал гаджето на приятел./ Не знам... Някак си мисля че Христо ще е с Кая, но Банков какви ще ги свърши не мога да си представя.

# 184
Интересно ми е, кои са тези 3-ма, които според анкетата мислят, че Албена ще спи с Марио?

# 185
Предполагам след днешния епизод клуба на почитателките на Пенев рязко се опразни. Очаквано е като "отмъщение" от негова страна да раздуха новината из цялата болница.

Вече за не знам кой път ще ни пробутат все същия изтъркан номер. Напили се и съгрешили иначе това никога нямало да се случи. Все едно очакват да ги оправдаваме за това, че го правят пияни и не знаят какво вършат.

# 186
  • София
Аз не съм сигурен, че Банков знае за Тони и Албена и изобщо този Тони не знам дали го знае изобщо. Срещали ли са се? Честно, не си спомням, мога и да бъркам.

Когато бяха двамата пред реанимацията където лежеше Ева, Марио му каза, че брат му е трансплантиран. Банков знае за Тони от там.

10х, Мдам звучи логично, просто не си спомних веднага. Еми кофти тогава ако Банков допусне да се възползва от нея пияна, а и знае, че е гадже на бивш колега. Албена ще е много по-виновната в случая де, това е ясно, но и Банков ще има вина. Дано не се стигне до секс. Може и да е подвеждащо промото, ще видим. Simple Smile

# 187
Мари мар пусна ли предишната сееия, че не я откривам?

# 188
А защо приемаме, че Банков се възползва от Албена, вместо тя от него?

# 189
  • София
Аз изобщо не смятам,че Банков знае, че Тони е въпросния трансплантиран брат на Марио и гадже на Албена. Всъщност Банков изобщо не е виждал Тони. Днес в операционната защити просто едно непознато момче, мъжка солидарност. Отделно - не съм сигурна, че знае за роднинската връзка на Албена и Захариев. Това доста ме дразни- ние знаем фактите, ама героите знаят ли ги, не става ясно.  Общо взето според това, коеро сме видели до момента, Банков е виждал Албена най-много два-три пъти, нито я зная коя  е, с кого ходи, кой е баща и. Просто е на грешното място в точния момент обаче - той е пиян и му е все тая коя ще изтряска, а очевидно и тя- решила ли е да кръшне, с кого точно ще го направи, няма особено значение. Прави ми впечатление обаче, че Банков  „ употребява“ само жени, за които не му пука и не познава особено добре, като Чокова и Албена. Не е посегнал нито на Зорница, нито на Кая. 

# 190
Ванилия, аз не смятам, че някой от някого се възползва или кара другия насила. За мен е въпрос на ценностна система Албена да не си решава проблемите със случаен секс. И въпрос на ценностна система Банков да си каже „Е тя живее с колега/брат на колега, тъпо е сега, аре ще ходя да оправя някоя друга.
Не е като да му е на живот и смърт да спи с нея, нали?
За Албена е ясно, заслужава да изметат пода с нея после.
А пък като почнат да пробутват алкохола като оправдание ме влудяват.

# 191
  • София
А защо приемаме, че Банков се възползва от Албена, вместо тя от него?

Е, защото Банков по презумпция е виновен, че Земята се върти. Laughing Той е най-черният в този сериал.

Според мен, както и в случая с Чокова, това са големи хора, които решават сами какво да направят. Не оправдавам Банков, но в крайна сметка той не дължи обяснение на никого в момента. Албена при най-малкия проблем с половинаката, отива да се напива и да се изтряска с непознат....чудесно!  Тя е обвързаната и смятам, че е по-виновна в случая.

# 192
И двамата ще са виновни.
Албена повече. Но и Банков не е ангелче.

# 193
Като почнете с тоя глупости как Банков е най-черният на света...
Гледаме постъпките и коментираме. Тази вечер му казахме евала за отношението към Кая.
И изобщо не става дума за вина, направо ме е яд, че се мъча да пиша, като не го четете. Албена си е виновна пред Тони. Банков няма никаква вина. Ама един човек на място ще се спре. Е така, ще му стане тъпо да го направи. Как не разбирате разликата, не мога да си обясня.

# 194
  • София
Никой не е мерил кой е по-виновен, защо изопачавате. Коментира се че и двамата са виновни, единият, че при най-малкия проблем ходи да се напива и да спи с колега, а другият, че не си слага спирачки и спи с дъщеря на колега и жена, за която знае, че има приятел.
А коментара, че било Банков и за това се коментира по този начин, ще го подмина. Мнението ми щеше да е същото, който и да беше в тази ситуация , защото е въпрос на морал и ценностна система.
Да припомня, че Само преди няколко епизода разпъвахме Владов, че се вре където не му е работата. Там ситуацията не е много по - различна.

Общи условия

Активация на акаунт