Отговори
# 360
"Пътят на срама" на Кая по коридора пред погледа на всички ми напомни за филма/книгата Алената буква.

Отношенията Кая-Банков, така както ги развиват, пък ми напомнят за Джейн Еър. Тя е неопитна с мъжете, млада, рицарското му отношение я кара малко по малко да се влюби до полуда в него, без да го показва. Той е с трагично минало, със странен, но рицарски характер, и също сдържано и тайно я обича. Няма да се учудя, ако накрая малко го осакатят и тя признае любовта си и останат заедно завинаги  Two Hearts

Но пък и Христо е готин. Та не знам на кой да я дам... Simple Smile

# 361
Joy Ако я дадем на Банков , ще стане излишно присъствието на  Христо , който вече над 20 епизода само върти парцала . Точно  когато се очаква да изгрее и неговата звезда , едва ли ще му отмъкнат момичето .

# 362
  • Ню Йорк
Лора и Владов щели да се чудят дали да продължат връзката си???

Кой напушеняк ти пише тия работи? 😳

Че те кога пък са имали връзка?  newsm78

Отношенията Кая-Банков, така както ги развиват, пък ми напомнят за Джейн Еър... Няма да се учудя, ако накрая малко го осакатят и тя признае любовта си и останат заедно завинаги  Two Hearts

Но пък и Христо е готин. Та не знам на кой да я дам... Simple Smile

И двамата са много готини, а тя никак не пасва на нито един от тях.

# 363
Стигнахме почти средата на сезона, а още Христо чисти коридорите, кога ще оперира тоз човек?!?!?!

Банков го мяткат насам-натам - тъжене за съпругата, сваляне на сестрите в болницата(с Ася удари на камък, а с Бенито беше неочаквано Grinning), пиене(в последния не го видяхме да пие, браво Grinning), почна и той да върви след Кая като пъдар. Та кога и той ще се вземе в ръце?!?!?

За Кая това да танцува е срамно, а това че и цялата болница е разбрала нищо чудно, че ще го преживява толкова. Трябва да е по-дебелокожа и да не и пука. И без това скоро ще гръмне другата бомба за секса в подпокривното, която ще заслепи нейната Joy

# 364
  • София
Всяко чудо за три дни, сега наистина Банков и Войнова ще са злободневната тема. И татенцето Захариев с пристъпите си.

# 365
  • София
Хах и сега ще изкарат Банков виновен, а то шипката буквално си го изнасили.  Laughing

# 366
Хах и сега ще изкарат Банков виновен, а то шипката буквално си го изнасили.  Laughing

Това ще е велика глупост. И Захариев да му се кара, че е спал с щерката, която има глава на раменете и да, директно си го възседна. И която почти преспа с баща си Joy

# 367
Забележете, че в сцената от промото, където Албена пуши, може би пред Спешното, е с дългата коса.
Във всички останали сцени е вече подстригана, с късата коса.

# 368
Вера, аз се чудех това дали е поредната ретроспекция или гаф

# 369
  • Разпиляна във въображението
Не знам за какво изнасилване говорите. Тя го възседна, но оттам нататък си беше по взаимно съгласие.

# 370
Не знам за какво изнасилване говорите. Тя го възседна, но оттам нататък си беше по взаимно съгласие.

Така е, инициативата си беше нейна, както и очаквахме още преди да се случи.
Но според анонса, Захариев ще обвини Банков, че се е възползвал от невинното девойче...

# 371
Има известна разлика с предишния път с Чокова. Този път Банков очевидно не изглеждаше пиян и можеше да се спре, но не го направи. Ясно е, че заформят още драми, но се чудех как когато беше пиян не си позволи да докосне Кая у тях, а сега изглеждаше трезвен, а се възползва и то точно от пияна жена. Изглежда и той има някакво специално отношение към Кая и макар да заяви на Христо, че няма нищо между тях то продължението вече ясно се очертава.

# 372
  • София

Ако следваме хронологията Банков преди да се качи на тавана абсолютно целенасочено си търсеше някоя за секс.
Ама попадна на Крилова Simple Smile))
Така, че това му  дойде добре дошло. Без да го е поискал.

# 373
  • София
Оправданието на Банков пред Христо, че Кая не е негов тип, защото не си падал по емоционално обременени жени, не се връзва със секса с Албена. Защото тя е точно такава.

# 374
  • София
Оправданието на Банков пред Христо, че Кая не е негов тип, защото не си падал по емоционално обременени жени, не се връзва със секса с Албена. Защото тя е точно такава.
Банков каза "нищо лично" точно и ясно. Един секс и кой от къде е. Не си спада по нея.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 15:37 от Shatzi

Общи условия

Активация на акаунт