Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тише, ама те децата я поглъщат околоплодната течност. Това е съвсем нормално, доктора ли ти каза, че не е добре? Изненадва ме, че са ти предизвикали раждане заради такова нещо, знаем, че в мерките винаги има разминавания. Ще споделиш ли колко го измериха младежа и колко се роди?

Знам,че си пият околоплодните,но при нас бяха останали доста малко и аз реших да раждам, че така или иначе не ми се чакаше до последно до термина на 2.11.Вчера сутринта на ехографа го даваше 2917 гр, а той се роди 2970 гр.

# 166
Честито, Tishe, да ви е жив и здрав малкия Димитър! Избрали сте много хубаво име! ☺

# 167
  • София
Тише, благодаря за разказа.
Извинявай за въпроса, но имаш ли много разкъсвания?

# 168
  • Пловдив
Тише, благодаря за разказа.
Извинявай за въпроса, но имаш ли много разкъсвания?

Еуфория 16,
По време на раждането се наложи да ме срежат малко, за да не се получат гадни разкъсвания и несъразмерни. Шевовете са вътрешни.

# 169
На мен ми махнаха серклажа Simple Smile нищо не усетих. Вече мога спокойно да си чакам.

# 170
  • Варна
Тише, честито!Жив и здрав да ви е малкият Димитър!

# 171
  • Варна
aleksandrastoycheva кураж! Помни, че има Бог на небето и макар понякога да ни се струва жесток, всичко си има причина на този свят. Каквото трябва да стане, ще стане, така че го приеми колкото можеш по-спокойно (колкото и да е трудно). Понякога нещата не зависят от нас. Дори и при най-неприятния, меко казано, развой на събитията, трябва да бъдеш силна заради другите си две деца. От сърце ти желая всичко това да са безпочвени притеснения и всичко да се подреди по най-добрия за теб начин, лекарите да са сбъркали или пък да могат да помогнат на детенцето ти и всичко да се оправи! Бог да е с теб!

# 172
С малко закъснение на 17.10.2018г. се роди малкия Самуил,всичко мина добре не беше чак толкова страшно както си мислех,сега се възстановявам и утре ни изписват.Нямам много време за телефона,че бебчо по цял ден е при мен от 2-я ден и се гледкаме.Успех на всички мамчета които чакат тяхните бебчета.😚😚😚

# 173
  • София
Честито, Деси! Да е ви е жив и здрав юнака! Много да радва теб и цялото семейство 🍀
Бързо възстановяване 👍

# 174
Деси, честито!🤗 Да ви е много здрав Самуил и много да ви радва 🍀🍀🍀 А на мама бързо възстановяване 🤗

# 175
Честито бебче Simple Smile

# 176
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит юнак! Много здраве и усмивки. Бързо възстановяване. Kissing Heart

# 177
  • София
Честито Деси, да ви е жив и здрав Самуил,а на теб бързо възстановяване!

# 178
  • Варна
Честито, Деси!Жив и здрав да ви е Самуил!

# 179
  • София
Честито Деси! Да ти е жив и здрав малкия бебок и бързо да се възстановиш!

Общи условия

Активация на акаунт