Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Мария, честита ви Белослава!Жива и здрава да бъде!Чудесно тегло за тези седмици, хич не е мъничка Simple Smile Дъщеря ми  се роди с вашето тегло в 38г.с..Сега ще растете и наддавате Simple Smile

Аз пък съм утре на, мисля, последна ЖК.Ще видим колко сме пораснали и дали ще си изкараме до датата на секциото.Още съм със схващане на тазовата става.Явно така ще е докато родя.Бебока само се разтяга, аз имам вечер контракции, ама не са такива като за раждане и си пия но-шпа и магнезий и лежа предимно.

Чакам и аз Джорджия да пише с новини!

# 256
Тантум Верде форте няма ибупрофен и изрично пише, че е ок при бременност, "под лекарски контрол", аз не бих се тревожила за него. Пръсках преди около месец. На мен много помогна и гаргара с вода с морска сол (вари се водата със солта). Открай време ме спасява това.
Аз утре влизам в 35 г.с и съм нон стоп гладна 😐 Уж към края намалявал апетитът, пък не знам...
Пънче, аз в реанимация грам не можах да спя първия път, хем от вълнение, хем от дискомфорт. Иначе подкрепям напълно - и аз мисля да си пазя силите за като се върна, че то тогава ще е зорът.

# 257
  • В сърцето на любимия човек
В Надежда черпят вечерта в реанимация с леко успокоително Wink Не знам в другите болници как е, но тук са подредени 10 легла пред медицинския пункт и има денонощно някой дежурен, който вижда пациентите и мониторите Аз заради упойките проспах почти целия престой там. Болка не помня да съм имала, поне не по-силна от усещането при силна мускулна треска. Повече сякаш ме боля втората вечер, помня, че не можех да се завъртя в леглото и ми беше трудно да ставам.

# 258
Не знам, тук в Италия тантум Верде форте е с едно червено етикетче и има ибупрофен. Ако е само бензидамидов хидрохлорид няма проблем. Аз бях ползвала в началото на бременността този с ибопрофена без да искам, тогава ми казаха, че не е ок. Попринцип също локалните капки и спрейове не са толкова страшни, но все пак е добре да се избягват някои съставки.

# 259
  • София
Ами да ви кажа пропуснах първата среща. Таткото е дал на кучето да го подуши по дупето и отначало не е реагирал никак. На мен ми се радва, направо откачи. Гонихме се, гушкахме се, галихме се и така. Обаче после, като се окупити и ходи при него да го ближе. Не му даваме, и го държим в друга стая. Днес идва педиатъра и каза, чак след месец е хубаво да ги съберем, преди това не. Само го гледа и е се облизва.. не знам защо, дано не иска да го хапне 😂 иначе спи при сестрата в хола и няма проблеми. Обаче ако чуе бебето че нещо мърмори тича пред вратата и реве и той. Голяма симфония са.

# 260
Ето ме и мен.днес се роди шушулчица Йоана,2400гр. Не помна точни см 48 май. Сега съм в реанимация и утре ще пиша повече

# 261
за хремата аз ползвах това по препоръка на една фармацевтка.. може да се каже че има ефект.

Също подходящи за изотоничните разтвори, мисля, че и Низита може. Моята формула е чести промивки с изотоничен разтвор и след това Еуфорбиум+ много лимон с вода и мед и фреш портокал и джинджифил и много ме вдигат

# 262
Maria Georgea честити дъщери Simple Smile Simple Smile Simple Smile Да са ви живи и здрави  Simple Smile Леле колко бебоци започнаха да се появяват Simple Smile
ми_д на мен тези капки първата бременност грам не ми действаха , дано при теб имат ефект.
Аз след сряда - за последна седмица отивам до Хасково и от 36 г.с мисля да си седя вече в София - че да не тръгна да раждам по магистталите или да пътуване със 180 до София. Simple Smile Така че , Ева още 10 дни трябва да изкара в мен. А след 36 г.с мисля да се разхождам активно - да се ражда компактна - казала съм и 3200 мах Simple Smile Ще видим дали ще ме послуша : )Макар че като Ви чета - май най-добре да отида на един вагинален преглед за по-бързо раждане , отколкото да обикалям по цял ден парковете.

# 263
Georgea, честита ви Йоана! 🤗
Да е много,много здрава и да ви радва много 🍀🍀🍀
Аз тези дни доста стягания имам и съм с постоянни леки менструални болки, ама май така ще си изкарам още време. Хем вече ми се иска да излиза, хем ми се иска да изчака ноември. А и се забавихме с фотосесията и ще я правим другата седмица 😁 С мъжа ми и фотографа се шегуваме, че дотогава може и направо на изписването да дойде 😂а ми се иска да имаме някоя снимка с корема 😊

# 264
  • Bарна, морето, сините вълни
Georgea, честито и на теб. Много здраве желая. Kissing Heart
Всеки ден бебенцааа, хем искам да идва момента, хем все още не съм напълно готова психически.

# 265
Ух,мамчета изпуснала съм Ви малко. Честити рожбички на всички.
Да сте здравички,и бързо да се възстановявате  🤗

# 266
  • Стара Загора
Georgea, честито и от мен! Да ти е жива и здрава!
Аз съм доволна, че толкова бързо се развиха нещата при мен, макар и доста по-рано. Не ми трябва нагласа, че от гласене накрая тръц.... добре че съм в частна болница и почти нищо не ми трябваше като багаж. Изобщо не бях събрала нищоооо, сега мъжа ми ще пере и ще чисти у нас 5 дни, та нали се гласяхме за ноември... Утре ще ме раздвижват и ще ме местят вече в стая. Бебка е много кротка и постоянно се плези нещо.

# 267
  • София
Честито Georgea! Да сте живи и здрави и много бързо възстановяване на теб!

# 268
  • София
Джорджия, честита рожба! Много здраве на теб и бебката ти 🤗
Бързо възстановяване! 🍀🤞

# 269
  • София

Maria, Georgea, честити принцеси! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт