Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Добре дошли на Белла, Дамян и двете Виктории! Дано не пропускам някого. На мамчетата - честити рожби! И да не сте помислили на изписването да нямате плочки 😄 (това по повод всичките безумия, за които прочетох току-що, направо паднах).

# 646
  • София
Скъпи майки, честити ви новородени бебенца! Да са живи и здрави и да растат щастливи и обичани! Страхотни имена сте избрали всички! Наздраве на татковците Flowers Hibiscus

# 647
  • Варна
Здравейте! Днес се роди и нашето мъниче Виктор, в 8.48ч сутринта с планово секцио и спинална анестезия.С мерки 2990гр. и 48см..Прекрасен е, засука добре. Аз имах малко усложнение след секциото, но вече съм по - добре. Раздвижиха ме даже.

Честито на всички родили мами! Живи и здрави да са бебоците!
Ние с Ми_д бяхме заедно в реанимация.😊

# 648
  • София
Море, честито и на теб! Да е жив и здрав Виктор, да расте голям и силен. Бързо възстановяване!

# 649
  • Bарна, морето, сините вълни
Ихаа, не мога да смогна да честитя на всички. Много бебчовци се родиха днес. Да са ви живи и здрави! Честито на всички. Heart Eyes

# 650
Честито на всички мами Simple Smile Да са ви живи и здрави бебоците Simple Smile)))
Днес бях на преглед и в 36 г.с и 2 дни - измериха беба 3300 - което е много , надявам се да се е объркал апарата - защото тя е дълга ( но и ние с баща ми сме високи) и се надявам да не е дебела - заради пропуските в диетата ми , малко ми е по-висока кръвната захар след хранене - ако ям сладко ( което уж се стараех да не ям). И ми казаха , че след 2 седмици - ще ми направят по-усезаем вагинален преглед - за да и напомнят да се ражда. И ми казаха да ходя много. На мен коремът ми е много високо още. Знаете ли някакви упражнения - с които да и напомня , че може да се ражда скоро. Защото ще съм нормално раждане и трябва да съм без никакви упойки и ми се иска да не е слонче - а по-компактна девойка. Даже и говорих , че ако е 3 кг е идеално за мама Simple Smile

# 651
Море, честито бебче 🤗 Да е жив и здрав Виктор и много да ви радва 🍀 Бързо възстановяване!
yyoana, на приятелки, които преносиха им бяха казали да изкачват стълби. Но не знам доколко им помогна това.
Днес много хелуинчета, много хубаво 😍
Още няколко часа има до края на октомври, ако някое бебче иска да е октомврийче 😁😁 Аз така като гледам ще съм ноемврийка 😀
evita, как си ти?

# 652
  • София
Честито на всички мами, цели 5 бебока (засега) !! Да са ви живи и здрави, и бързо възстановяване!!

# 653
Честито на новите майчета! Живи и здрави бебочета, да ви подминат колики и всякакви тревоги Simple Smile

# 654
Честито на всички щастливи мами!!! Добре дошли на бебетата на бял свят!!!
Да сте живи и здрави! Да хапвате добре и да спите доволно!
Иска ми се да можехме да гледаме снимки. Ако някой не се притеснява и не е суеверен, да заповяда със снимка. Heart Eyes Кога беше като си снимахме коремите Heart

И на мен днес ми казаха, че бебето е високо, та обикалях града. Какво ли не правя, вдигам, мъкна, търкам, ходя, правя упражнения уж за разширяване на таза, мм прави и той упражнения, ама за сега на наш'та станка не и се мърда. Днес сестрата каза, че може да е толкова тесен таза, че да не може да влезе в него... Чак ме замисли Grinning Grinning Grinning

# 655
Мили мами, включвам се и аз в края на деня с новината, че днес, 31.10. с планово секцио и спинална упойка се роди и нашата принцеса 52 см., 3 300 гр.
Постоянно ви чета, но все нямах възможност да пиша заради много служебни ангажименти.
Честито на новите мами, които родиха днес! Честито на всички ноемврийски мами, родили през октомври! И нека ноемвийския бебевалеж да стартира от утре със здрави бебоци и щастливи родители! Стискам палци!

# 656
  • Bарна, морето, сините вълни
Amaretti, честита принцеса! Heart
На всички бебчовци желая много здраве, както и и на техните родители.

# 657
Море, Amaretti,да са живи и здрави бебчетата ви. Честито!

# 658
  • София
Честито на новите мамчета! Да са ви живи и здрави бебоците и да растат много щастливи! HeartHeartHeart

# 659
Amaretti, честито! Да е много здрава беба и много да ви радва и бързо възстановяване за мама🍀🍀🍀Изпращаме месеца с много бебоци 😊

Общи условия

Активация на акаунт