Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Деси,супер си!Благодаря ти ,че сподели всичко това с нас.Много ни е полезно.Аз пък нямам никакви дрехи 50-ти размер,ама и една нямам.56-ти имам едно боди и ВСЕ си мисля,че всичко ще му е малко и с триста зора сега се навих да поръчам 3 гащеризона 56-ти.

# 361
Sunny, сега поне спокойно да си чакаш датата и да не я мислиш повече тази лекарка.
Деси, благодаря за инфото!
Аз днес бях на тонове и попаднах на една не много дружелюбна акушерка 😏 и за съжаление си припомних,че това е действителността 😐 Само се моля като трябва да ме приемат, да попадна на някоя в добро настроение, не искам раждането да ми почва с нерви.

# 362
Ели,благодаря ти!

# 363
  • София
И последно, с риск да досадя, нали питахте за кучето. Ето две снимки от втората среща. И от тогава вече са разделени и го вижда само като го нося на ръце. И така ще е още месец.
Скрит текст:

# 364
  • София
Деси, благодаря за инфото.
Аз бях забравила да сложа в списъка силиконовите зърна, сега ще допълня!

Сигурно е страхотно да си с твоя мъник вкъщи 😍 Снимките са мн милички. Кучето и то е голям сладур, ще станат после най-добри приятели, само малко да порасне бебчето 👍

# 365
Морело, виж "Чичи почистване" - идва за 7-10 мин едно момче да огледа мястото и ти дава цена на място. Тристаен апартамент (75 кв.), прозорци, щори, хладилник, фурна (безобразно мръсна, 11 години не е чистена), кухненски мебели отвътре, всички останали мебели отвън, под, ключове, контакти, врати, баня, тоалетна - 280 лв. Блести всичко! Даже бонус - отмили са от флумастри и лепенки дървената кухня на каката Grinning
Може да се плати по банков път или кеш на ръка. Три пъти съм ги викала - два пъти в новия апартамент - след основен ремонт и след монтаж на мебелите и третия път - да изчистят апартамента, който напуснахме.

# 366
  • Bарна, морето, сините вълни
Хехехе, душици. Heart Eyes
Как гледка към бебчето. Много ще се обичат, сигурна съм.
Нямам търпение да дойде и у дома този момент. Чудя се на нашия какви ще са реакциите все пак, той самият още е малък, само на ръст голям.
Ние ще му позволяваме да ходи про бебето, голям ревнивец е и не обича да се чувства изолиран. Аз самата съм спяла от съвсем малко бебе с котки в кошарата.

# 367
More,
пиеш ли магнезии?
Питам,че и аз искам да си дочакам датата за секцио и все съм в паранои,а и като гледам как масово всички подраниха 🤨

Нещо не казаха ли да пиеш или и аз не знам,то почти не остана до датата ти.

Имам усещане,че корема ми не е пораснал особено,ям извара,пия протеин,ядки и т.н и вече се чудя.
Параноясвам имам ли води и т.н.
Иначе днес ходих на тонове,всичко е Ок,нямам контракции,хубав запис и така.

# 368
  • Варна
Диди, пия магнезий от средата на 8ми месец 3х1 на ден, напоследък вечер се случва и по два пъти, ако има повече контракции.Ще го спирам чак май на 29-ти, тогава съм на изследвания и тест за упойките.Пия все още и витамини с омега, а и Биозин мама, даже тези дни по две, че каката ни е нещо хремава и аз уж да се вардя.

Аз се чудех с тая остаряла плацента дали да не взема и аз протеин да пия.Но забравих да питам лекаря ми какво мисли.
Моя корем вече не расте, не съм качила нищо последните две седмици, аз и като цяло няма и 2 кг. да съм качила.Казвала съм ви, че забременях с повече килограми и затова е така.За мен това е добре.Аз и с каката качвах до 8ми месец, после нищо.Но с нея бях +12кг..Е, бях по-слаба и доста млада тогава.На 20 е едно , на 30 вече друго.

Оправих си багажа, ама има още неща за добавяне.Пера на бебко нещата днес, да са свежи.И аз имам доста 56ти размер.50 имам две или 3 неща.Ако има нужда ще пратя мама да му купи нещо.И козметика не съм взела и консумативи.Това е задача на таткото като родя.

# 369
  • В сърцето на любимия човек
Аз купих 2 бодита 50ти размер тези дни, да имам за всеки случай. Ако трябва после ще взема още. Козметика взех от Ремедиум, имат намаление на Мустела до края на месеца. Купих само измивния гел и крема за тяло от серията Стелатопия. Дори и случайно да не и понесе на бебка, ще ги изразходя с баткото. Взехме и скринче и кошарка, матрачето - като се роди. Тогава ММ ще сглоби и кошарата. Не съм купила и пеленка за завиване, поръчала съм на майка ми да купи за изписването.
Всъщност сме взели много малко неща:
Скрит текст:
- 2 бодита 50 р-р и 4бр 56 р-р (H&M) + 4бр р-р 50-56 (Лидл).
- 4бр клинчета р-р 50-56 (Лидл)
- 6бр чорапки (Лидл)
- 2бр памучни шапки (HM)
- плюшено комплектче ританки + горнище с качулка 56р-р за изписването (НМ)
-1 комплект чаршафи от Икеа + 1 плик и калъфка от Вивре
- 1бр хавлийка от Джордж
- измивен гел и крем за тяло на Мустела
- скрин
- кошарка
Но аз имам много от нещата от баткото (количка, помпа, стерилизатор, корито, термометри, шезлонг, слингове) и всъщност сега взимаме само личните неща. Каквото ми потрябва ще купим в движение.

И аз бях на тонове днес, записа е добър. Много се надявам бебка да си дочака датата, за да натрупа колкото може грамчета.

Деси - по възможност предлагай основно гърда, от шише им е лесно на мъниците и може после да ти отказва гърдата. Зорът е първия месец, после заякват.

# 370
Аз пия Магнерот 3х2 и моят лекар каза,че може до 4х2,до последно да пия.

Аз на своя глава пия втора седмица протеин.
Говорих с АГ-то което ще ми прави секциото и тя ми каза да пия съдоразширителни 10 дни като твърди ,че бебето било голямо,ама колкото по-голямо по-добре,ама й нямам много вяра,че техниката й е от войната и говори малко наизуст.
Твърдеше,че синът ми ще е над 3кг,излезе 2200гр.,аз и затова все съм в паранои,че ми е малък корема,като съм качила почти 12кг,в петък почвам 36г.с.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 16:23 от dydito

# 371
dydito, според мен хич не ти е малък коремът Simple Smile
Иначе за първи път чувам съдоразширяващо при иначе голямо бебе и колкото по-голямо, по-добре. Говорят си какви ли не неща вече лекарите.

Море, аз се тъпча с протеин отдавна и според моя лекар при остаряла плацента вече няма да има смисъл от него. Един вид колкото и хранителни вещества да приема майката, те просто не стигат до бебето. Но виж какво ще кажат при теб, може да е на друго мнение.
Аз понамалих моя, скапаха ми се някои показатели на бъбреците, просто не смогваха да преработват толкова.

И аз не качвам кг, за един месец - 1кг. Очаквам да видя ще се появи ли проблем с плацентата в тези седмици, моята не е първа хубост от самото начало, та като нищо

# 372
JT,
успокоих се!

То съдоразширителните са уж за по-добро кръвоснабдяване,ама истината е някъде там.
И преди съм пила и нямаше ефект.

И това го има,да не си прецака човек бъбреците,то не е едно!

# 373
  • Варна
Здравейте, мацки!

На мамите, честито! На останалите-успех!
Бях на лекар вчера, на тонове. Всичко е наред, но надеждите ми, че дамата се кани да излиза не се оправдаха. Добре си и е вътре. Лекарят каза, че няма да е до края на тая седмица, а ако не се яви и до края на другата вече ще видим дали няма да се стимулираме да излизаме, защото не е добре да се преносва, макар че плацентата и водите ми са добре. А мен вече всичко ме боли, тежи ми, изобщо не мога да спя. Реших, че може и да иска да излиза, защото вечер се натиска жестоко надолу, а и корема ми бая е слязъл, но не ... Grinning ще си стои до последно.

# 374
dydito, изобщо не ти е толкова малък корема, не си вкарвай излишни притеснения на финала.
Аз пия протеин от 5ти месец, бях и на АП от 16г.с. до 32 г.с. и въпреки това плацентата ми започна да старее от 30г.с. Накрая АГ каза,че най-вероятно самата плацента си е такава.
Аз от обяд пак имам доста стягания, някои и леко болезнени,но не съм почнала да ги засичам още,защото имам чувството,че корема като ме стегне и заболи и стои така 10 мин 🙄 Дано да е решила да излиза тези дни, защото не ми се кара така до 17.11 и да тръпна постоянно какво става.

Общи условия

Активация на акаунт