Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Честито, dalivali, бъдете здрави! Супер разказ! Heart Heart Heart Heart

# 526
dalivali, честито бебче 🤗 Да ви е много здрава и много да ви радва 🍀🍀

# 527
  • София
dalivali Честито! С пожелания за здраве и много детски смях!

# 528
  • Варна
dalivali, честита ви радост!Много хубаво звучи твоето раждане, радвам се за вас!

Мамчета, ние днес бяхме на тонове и изследвания.На дежурния в приемния кабинет не му харесаха тоновете, та ме връщаха след 3 часа пак да правим запис.Втория беше добре и така, чакам си датата все още.

# 529
Море, а какво става с хремата ти, АГ ще те приеме ли за секцио в това състояние?

# 530
Искам да се оплача. Търся и съвет - толкова ли съм неадекватна и задлужавам ли наистина нападки, заради това, че съм бременна. Аз имам малко куче и живея на центъра в русе. Има една фирма Тералингва на центъра. Там хората в офиса си имат куче, което също е женско като моето.  То е голямо и си седи с нагръдника, но никога не е вързано и заради това, че е пред офиса им, е станало териториално и като мина всеки път ме напада - зъби се и лае по моето(което е 5кг). Днес, след като ме нападна за пореден път се реших на контакт с неговите собственици и след като жената видя отвътре, че седя до вратата се подаде. На въпроса ми "ваше ли е кучето" ми беше отговорено "разбира се". След това тя извика и мъжа си. И с насмешка и голямо учудване ми се заобяснява, че то няма как да ме е нападнало след като е лабрадор... Било си играело. Жената каза също, че и тя е била бременна и знае за хормоните ми и чр аз се държа неадекватно. А думите на мъжа не са за коментар изобщо.
Така, разбирам, че е неадекватно от моя страна да казвам на хората, че грамадното им куче ме напада поне за десети път (глупаво от моя страна при положение, че те  отвътре ме виждат) но нормално ли е непознати да ми казват, че съм бременна и да се опитват да ме засрамват с това? Случва ми се за втори път вече.
Имате ли съвет какво да направя? Чудех се дали да не снимам с камера как кучето се хвърля и да се обадя на 112. Какво би станало? Или трябва да подам жалба в общината (не знам имената на хората)?
Съжалявам, знам че поста ми не е много уместен за тази тема.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 00:42 от Day

# 531
  • София
Day, в такава ситуация според мен е по-важно да излезеш спокойната, а не правата. Хора има всякакви, нито ще ги превъзпиташ, нито ще ги накажеш. Не се занимавай, а си пази нервите.

# 532
Day какви са тия хора?
Именно те трябва да се съобразят с това,че си бременна. Изобщо не се чувствай виновна.
И аз имам куче,но куче нападнели ме света на собствениците ще им се стори тесен..
Както аз нося отговорност за моето,така и всеки един собственик трябва да го прави.. а не да излиза с номера хормоните ти не са в ред...
Защото ако си като мен,аз съм по-спокойна бременна отколкото преди това.

# 533
Day, според наредбите (в София е така, предполгам и в Русе), куче се води на повод. А, ако агресира-на повод с намордник. На твое място изобщо нямаше да се разправям с неадекватни стопани. Обаждам се на 112 или в общината и подавам сигнал.

# 534
Добро утро, момичета. Багажа ми е приготвен, днес ме приемат в болница и утре съм в очакване на мойто хелоинско бебе. Тази нощ изобщо не спах спокойно. Стискайте ми палци утре!

# 535
Успех, Сънихоби! Heart
Подкрепям Янна, преди години писаха акт на стопанина на кучето, което ударихме с кола (куче е добре Simple Smile ), защото беше без повод.

# 536
  • София
DAY изобщо не се занимавай с тези селяци. 112 и да си връзват кучето другия път. И да, има агресивни лабрадори.
Sunnyhoby стискам палци всичко да мине чудесно!

# 537
Sunnyhobi, успех 🤗🤗🤗 Утре ще гушкаш малкото човече 🍀🍀🍀
Day, опитай се да се успокоиш сега, това е най-важното в ситуацията 🤗

# 538
  • София
Dalivali, честита радост! Да ви е живо и здраво малкото чудо и да ви носи много щастие и усмивки!

Day, не са прави тези хора, но недей се напряга сега. Важното е ти и бебчо да сте спокойни. Такива ситуации за съжаление винаги ще има, простия човек не може да бъде променен.

Sunnyhobi, утре ще е един прекрасен ден! Успех!

JT, как си? Кога ти е секциото, нали писа, че вече си в Токуда?

Море, притеснили са те малко с тези тонове, но важното е, че повторните са били ОК.

И за да не спамя всички с бебешката тема:
Скрит текст:
Тази нощ успяхме да сложим младежа да си спи в неговото легло, буди се само 2 пъти за ядене. Успяхме и с таткото да поспим прилично. Няколко неща променихме, не знам кое помогна. Сложихме една нощна лампа под креватчето, която свети цяла нощ. Постелихме поларено одеалце отдолу, защото чаршафа на допир седи студен. Увихме го като пашкул с друго недебело одеалце, още е много мъничък за чувалчето. Сложихме от двете страни по една възглавница от ИКЕА, дълги и тънки, за да му е тясно и да не може да мърда много, естествено под нивото на главичката. Реших, че нощем се изнервя и не суче достатъчно количество и остава гладен, затова след последното хранене преди сън изцедих и приготвих шишето. Като де събуди дадох от шишето, с после и малко от гърдата, защото от нея се успива. Пак изцедих за следващото нощно хранене и процедирах по същия начин.
И така спахме от 22ч. до 8ч. с хранене в 00:30 и 02:00. Написах го подробно, защото за някоя мама може да и е от полза, ако се сблъска с нещо подобно като нас.

# 539
Здравейте, имам спомен, че някоя от мамите тук си беше взела видео бебефон на Cangaroo CANGAROO Дигитален видеофон WIFI I-CARE BM-269 - този , който е само камера. Може ли да споделите мнение , ако разбира се вече сте го ползвали? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт