Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Dalivali,честито!Бъдете здрави и щастливи!
Мене ме мъчи гаден запек!От няколко дни не съм  ходила до тоалетната.Вчера и снощи какво ли не ядох и пих:круши,чаши топла вода,самата от марули,днес- голяма чаша топло мляко,отново круши и киви.Тази нощ спах лошо-едно,че имах контракции/безболезнени като цяло/и тежест в корема за ради запека.Бях се притеснила,че ако тръгна да раждам и както не съм ходила няколко дни по голяма нужда и ако не ми направят клизма/първия път нямах клизма/ще откача,понеже нали се сещате какво може да стане при напъните.Sad

# 541
За пореден път, благодаря за подкрепата! Да, хора, които разсъждават така не могат да бъдат променени, но и аз не смятам, че трябва да си мълча и да не минавам през някой район, защото някой се мисли за велик. За съжаление, ММ нещо не може да ми се постави на мястото.
Няма смисъл да ди помрачавам последните дни по този начин.

Успех на всички мами Hug
Аз си чакам тихо тук, но при мен нищо не се случва, освен че усещам бебето много по-малко и по слабо от преди и от време на време се притеснявам, но утре съм на преглед и ще го видим.

# 542
Day, и при мен от няколко дни малката е по-кротка. Явно наистина вече й е по-тясно. Усещам я вътре като се мести, но не е така буйна като преди. И аз утре съм на тонове.

# 543
 И аз усещам на бебка всяко движение.
И утре съм на тонове.. колко са нормалните тонове в 39г.с. ? Преди 3 дена ги измериха 139. И утре като отида пак ще видим и ще ме гледат на ехограф.. гледаха ме и за разкритие,но нищо не ми казаха.. Мен вече ме обхваща паниката,и отделно от 3дена ми е толкова отпаднало,че мога само да лежо по цял ден и да поспивам. Sad

# 544
  • София
Здравейте, имам спомен, че някоя от мамите тук си беше взела видео бебефон на Cangaroo CANGAROO Дигитален видеофон WIFI I-CARE BM-269 - този , който е само камера. Може ли да споделите мнение , ако разбира се вече сте го ползвали? Благодаря предварително!
Да, аз съм с такъв бебефон. Ами плюсовете са, че има хубава и ясна картина, има зуум, има сензор за движение и звук /въпреки, че не го ползваме/, могат да гледат 4 човека едновременно,  нощния режим е супер ясен също. Като минус бих казала връзката през wi-fi. Много често губи връзка и трябва да рефрешнеш камерата или има лаг с разлика 10-30 секунти, но мъжа ми каза, че всички, които са през wi-fi са така.. Като гледам през мобилния и използвам датата си определено е по-добре връзката. Не съм имала друг бебефон, че да сравня, но определено сме доволни. За тази цена е супер.

# 545
  • Варна
Fossy, аз се оправям вече, макар че чат-пат имам секрет.Никой не се впечатли много от това.Изписаха ми само Стодал и толкова.

Утре сутринта е и моето секцио, момичета стискайте ни палци и на нас с моя бебок, всичко да мине добре!И ние ще си имаме хелоуинче Grinning Утре ставам 39г.с..

Sunnyhobi, успех и на теб утре!Голям ден ни чака Heart

# 546
Море, успех и на теб утре🤗 И ти ще гушкаш своето момченце 😍😊

# 547
  • София
Dalivali, честита радост! Да е жива и здрава 😍 а ти все така бързо да се възстановяваш

Море,Сънихоби, успех на вас момичета всичко да мине добре. Чакаме нови!

# 548
  • София
Успех и от мен утре, мамчета! Чакаме хубави новини!

# 549
Успех на Море и Съни!!!

# 550
Утре сутринта е и моето секцио, момичета стискайте ни палци и на нас с моя бебок, всичко да мине добре!И ние ще си имаме хелоуинче Grinning Утре ставам 39г.с..

И ние ще сме хелоуинчета...

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 13:46 от ми_д

# 551
  • Bарна, морето, сините вълни
Успех, мами! Heart

# 552
Ми_д,стискаме ти палци и на теб,успех!

# 553
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Имам питане към вече родилите момичета и тези които им предстои второ бебче. Бебчетата ви как спът, в смисъл на една страна ли ги слагате или по гръб? Като цяло може ли новороденото да го оставяме по гръб да спи? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 554
  • Варна
Благодаря ви момичета Simple Smile Да ви се връща Simple Smile
По гръб слагам аз.

Успех утре на всички. Ние тука май от ноемврийска, се превърнахме в октомврийски група Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт