Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
ми_д, успех и на теб утре 🤗
Еха, ще си имаме няколко хелуинчета 😁
🍀
dalivali, аз май ще си държа фронта за ноември 😁 Всеки ден съм си с подготвителни контракции, но на госпожицата си й харесва в корема 😁

# 556
  • София
Нашия спеше по гръб с малка възглавница под матрака в болницата. На 6-тия ден вече започна да си върти главата наляво-надясно и бях по-спокойна. В къщи сложихме също такава възглавница под матрака му, обаче го намирах свлечен перпендикулярно на кревата, под възглавницата и я махнах накрая. А като цяло от 6-тия ден до ден днешен спи с нас на спалнята и няма никакъв наклон. Вече се завърта и сам настрани, има и колики и го оставям както му е удобно да спи.. Днес ще питам педиатърката по корем от кога може да спи, защото като е върху някой по корем му е много удобно, но не знам колко е ок, все пак е на две седмици само.
Ми_д успех и на теб!

# 557
  • София
Момичета, успех утре! Пожелавам ви незабравими срещи с малчуганите! Стискам палци и ви чакаме с разкази Simple Smile

# 558
По корем може чак когато започнат да се обръщат сами.
Тук бебетата спят само по гръб.

Успех утре момичета!
Аз вече имам доста подготвителни болезнени контракции, вече 3 дни съм така.

# 559
  • София
При нас в болницата спяха под наклон и ги слагаха на една страна. Аз дори и да го сложа по гръб, той пак се извърта настрани. Затова редувам страните. По коремче заспива след кърмене, върху мен, след като съм се опитала да го оригна. Така се гушкаме малко и после го местя.
Днес за първи път се разхълца, дълго време не можа да спре.

Ми_д, успех утре!

Yakamoz, май ще те чакаме с новини съвсем скоро Simple Smile

# 560
И аз се надявам да е скоро, но знам, че може и няколко седмици да продължат тези контракции. С първата бременност обаче май нямах такива, не мога да си спомня изобщо как съм била, а са минали само 2 години.

Днес ми дойде якето за бебеносене. Може и на гърба да се носи, а има и приставка за бременни само, така че още днес ще го пробвам.

# 561
  • гр.Божурище
Мамчетаа днес сутринта отидох на тоновеее и ти да видиш кръвното ми високо тоновете на бебка над 170,180 и ме насочиха да ме приемат и какво що с 4,5 см разкритие с много малко води явно сутринта докато си вземах душ са изтекли половината хаха  без болки без контракции и сега малко ще съм под наблюдение и туко виж утре може да имам една пикла малка хаха

# 562
Успех на всички утре! Чакаме добри новини!

# 563
И аз всеки ден, особено нощес, имам болезнени контракции, но не са такива, че да звъня на АГ. Вчера тоновете показаха абсолютно права линия на контракциите, тоновете добри, а разкритие - никакво. Все си казвам "Ей ся тръгнах да раждам, будя мъжО", ама не... Да си призная, мислех, че няма да устискам до толкова близо до термин (39 + 1 г.с. съм вече). Все си мислех, че този път (за разлика от предишния) ще родя рано-рано. Вече почват да ме дразнят масовката наоколо. Днес три пъти получих съобщение: "Наближава..." и като не отговоря след 20 мин. следва "РОДИ ЛИ????". Отговарям: "Не съм" и насреща: "Оф, понеже 20 мин.не си активна и реших, че си отишла в болницата" ...... Rage

# 564
  • София
Fossy, втрещена съм! Много несъобразително...

obichammama, стискам палци!

# 565
Fossy, разбирам те напълно, хем аз имам около 2 седмици до термин. Или ми звънят или ми пишат. Ако случайно съм в банята и не съм вдигнала, следва "Ехо раждаш ли, роди ли, какво стана, да няма новини?" Направо вече искам да си изключа телефона и на никой да не отговарям, но тогава ще побъркат мъжа ми. Онзи ден една позната 3 пъти ми звъня, докато говорих с майка. Накрая й звъня и получавам отсреща "Какво стана, много говориш, да не раждаш?" WTF? 😂 само ще бъбря по телефона ако раждам....
obichammama, успех 🍀🍀🍀

# 566
  • София
Успех на всички мами утре!! Датата да ви е на късмет и чакаме разкази Simple Smile

Аз съм с термин 19-ти, но така ми се е смъкнал коремът, и бебо не е супер активен, наближава...Седналата поза ми е все по-трудна. Имам запек и аз, вчера ми помогна кафе, АГ ми предписа свещички, но още ги отлагам, нещо не ми харесва мисълта...Sad

# 567
Госпожа Лаленце, за жалост си е така, абсолютно нулева съобразителност Sad Чудо голямо, ако родя... ще се обърне светът!
KikiMoon, да! Бях в банята днес, не вдигнах телефона и после ММ ми звъни и вика: "Кумата се обади, пита дали си добре, не вдигаш". Какво ги бърка хората? Каката я родих на термин и бяха такива мъчителни дни до последно - всеки звъни, тропа, "аре, чакаме го"... но тогава се хвалех наред с бременността, снимки във Фейсбук, ходих с гордо изпъчен корем - радост голяма. Реших, че целия свят и узнал и живо се интересува дали съм родила и как съм. Беше адски дразнещо. Този път не съм оповестявала публично бременността, ако някой ме види - види, ако е разбрал - разбрал е. Но явно клюките се предават мълниеносно и отново, дни преди термин (05.11) се почва...

# 568
  • София
Много бебчета ще имаме утре, много хубаво. Така се надявах и нашия да устиска до 31ви, ама не- везни искаше да е. Simple Smile Баща ми е рожденник утре, много харесвам тази дата! На късмет ще ви е.
Мале тези обаждания и писания по телефона са ужасни, ако съм сигурно ще им тегля една. Аз им се скарах, че всички се изредиха да ми звънят като родих, а не се съобразяват, че бях в реанимация и ми се спеше. Хич не им спестявам като прекалят.
Аз да помрънкам, ходихме на педиатър и за 8 дни е качил само 120грама. Направо съм ужасена, уж ядем по 8-9 пъти на ден, пълним по 4 памперса ама яко ги пълним и накрая само толкова малко.. Разбрахме се да давам едната гърда и след това да изцеждам другата и да давам с шише. Сега пробвах тоя номер, еми изяде всичко.. някъде около 80-100грама :о не знам къде го побра, ама явно така ще правим и вторник сме пак на контролно теглене. Каза, че може и да има разлика в кантарите им -нейния и на болницата, все пак говорим за грамове, ама много тъпо ми стана. Все едно не му давам да яде достатъчно. Изписаха ни и Пробиен за коликите. Каза, че може да си лежи по корем без проблеми.

# 569
Fossy, и аз не съм се показвала бременна във ФБ, но с кой къде сме се видяли или на кой съм казала, но тези проверки са супер досадни. Вече като звъннат и като питат "Какво правиш?", отговярам "Още сме 2 в 1" и дотам. И другото редовно е " И да се похвалиш като родиш" 😀😀 Направо вече се чудя като се случи събитието и да пиша във ФБ "Родих, не ме търсете поне 2 седмици" 😂

Общи условия

Активация на акаунт