Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Bарна, морето, сините вълни
Скрит текст:
Оф... И аз се дразня на несъобразителността.
Пресен случай, питат ме в коя седмица съм, отговарям и следва
-до една-две седмици си го "изсрала" Neutral Face......
Ами беше отвратително, честно. Първо мразя някакви такива пророкувания и второ аз няма да си "изсера" бебето, а ще го родя.
Аз толкова положително се нагласям, че ще дочака термин, че ще родя нормално, спокойна съм. И такива изказвания наистина ми идват в повече.
О, сетих се за още една малоумна случка. Мъжа ми си купува цигари редовно от едно магазинче и старите продавачки го познават, обаче има една нова, която нито него познава, нито мен. И решил да си купи билетче и тая му казала за какво ще си даваш парите за билети, бременна жена имаш. Наистина съм втрещена, егати клюките и чудото. Какъв мерак имат хората да си врат носовете в чуждите животи, наистина не знам.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 17:58 от despicable

# 571
Деси, везните са супер зодия Simple Smile А утре също е хубава дата. Аз да си призная, че много искам октомври да се роди Беба, защото това е любимият ми месец. Толкова е красив! Така че утре ми е последен шанс Grinning
KikiMoon, о да - "и да не забравиш да кажеш" ми е любимото. Поглеждам из под една вежда и следва продължение: "и да забравиш ще звънна на мъжа ти".... Около мен толкова много приятелки, познати, роднини, колежки са родили - за нито една не съм се осмелявала да попитам/поискам такова нещо, за нито една. Интересувала съм се как са, но е било при лична среща, при тел. разговор, породен от друг повод и подобни.
despicable, твоето минава всякакви граници!!! Това сериозно ли???

Измрънкотих си... мерси за изслушването! Heart

# 572
  • Bарна, морето, сините вълни
О, съвсем сериозно... И думичка не преувеличавам
Скрит текст:

Или пък имам една позната, не сме се виждали повече от две години, но много държи като родя да се видим, да се радвала на бебето, ама как ли пък не. Grinning

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 18:00 от despicable

# 573
despicable, това наистина е гадно 😏
Fossy, значи до термина ми ще е още по-зле, да се приготвя психически 😁
Аз също никога не съм си позволявала да тормозя някого, дори и най-близките ми приятелки като родиха, само им писах да честитя и че като се чувстват ок и имат време ще се чуем. Разбирам родителите като ме проверят, макар че и там понякога е досадно, но при някои си личи, че е чисто любопитство.

# 574
despicable, ужас! Отврат! На това не бих си затраяла, честно! Sad
KikiMoon, дано при теб не е така, наистина ти го пожелавам. Но при мен и двата пъти си е факт. И мен майка ми ме проверява, бабата също. Баба веднъж се обажда в 23 и нещо да ме види как съм и не ми вярва, че съм си у дома, защото съм говорела тихо. Накрая й казах, леко троснато, че дори и да съм в болница какво ще стане? Тя е във Варна (аз в София), на 90 години - ще дойде да ме изроди ли? И баба се обиди... още не ми се е обадила от тогава (беше преди 10на дни).

# 575
Да са ни живи и здрави и да се радват на правнуците, моята е на 84г и точно днес питала майка къде ще гледаме бебето 😂😂 майка й казала "Е как къде, в тях си, ти да не искаш да те пращаме за детегледачка?" 😁😁
Пък твоята баба едва ли ще изтрае още дълго да не ти звънне, особено и като наближава датата 😁
Моите менструални болки са вече целодневни, но поне последните вечери спа много добре.

# 576
  • Варна
Ми_д, значи май ще се видим утре в Майчин дом?Аз съм първо секцио Simple Smile

# 577

Най-вероятно, аз съм за 13часа и май няма да съм ВИП стая, защото няма
Свободни. А пък днес го решихме, че ще е секцио

# 578
  • Варна

Вчера си говорих с една мама, също за утре.Бяхме заедно пред приемния кабинет.Тя спомена, че ще е с придружител.Ама за колко часа беше, не помня.
Ще се познаем Heart Дано всичко мине леко и най-вече успешно!

# 579
  • русе
Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички утре, здрави и пухкави бебоци.
Аз да ви кажа миналата събота бях на изпит в университета (изпита е в две части писмен и устен) та влизам да ме изпитат устно и доцента директно ме пита: ти няма ли да снасяш вече? При,което аз очудена питам: аз на кокошка ли приличам,че да снасям? Отделно днес излязох до кварталния магазин и там един от продавачите на зеленчуковия щанд ме попита кога ще раждам,че доста съм се била издула. Отговор- скоро. Да не говорим,че всеки ден някой ми звъни да ме провери. И аз взех да се дразня,но гледам да не обръщам внимание. Поне съседите ми не са ми звънели на проверка. Помня, че на някоя майка я бяха проверявали защото от няколко дни нямало пране на балкона.

# 580

Вчера си говорих с една мама, също за утре.Бяхме заедно пред приемния кабинет.Тя спомена, че ще е с придружител.Ама за колко часа беше, не помня.
Ще се познаем Heart Дано всичко мине леко и най-вече успешно!

Дано да е леко!
Определено ще стане отбор на ноемврийки-октомврийки в Мд

Успех на всички утре !

# 581
Успех и от мен на всички утре! Heart Палчетата са стиснати!
П.С. Това със съседите го "играх" с каката, живяхме на друго място тогава и ни познаваха и съседи и в района. Сега сме пресни, пресни, няма и три седмици, в новото жилище (и квартал) и само вчера един младеж от входа ме попита кога е терминът, аз казах, че вече дойде и той ни се обърна, ни нищо, продължи да си слиза по стълбите... Та съседското остана на заден план този път Grinning

# 582
Момичета,просто информативно искам да ви питам,тези от вас които ще раждат в държавни болници и примерно ще си раждате при вашия си лекар или си избирате вие лекар,плащате ли затова или нищо не се плаща?Това ли се води избор на екип?

# 583
Аз съм с прането и лудата съседка, която звъня на пожар да пита "Айде, бе какво стана?"

И понеже родих на рождения ми ден, можете да си представите колко пропуснати повиквания имах и всяко от тях с продължение във вайбър "да не раждаш!?" последвано от " говорих с мъжа ти, честитоооооо" и някое уау пожелание и мъдра мисъл, на която се чудякак да отговоря.

Деси, не помня по колко трябваше да качва на ден новороденото, но ми се върти нещо като 30гр. И пак между 500 и 1000 е нормално. Не се вталявай с мерки, храни на поискване и следи памперсите да тежат от пиш, акото може и по-рядко да се случва и бебето да е спокойно. Ще си наддаде.

Успех утре на всички, които ще раждат. Малки вещички и вещерчета на хоризонта. Най- дългогодишната ми приятелка още от гимназията е родена утре, готина дата. Simple Smile

# 584
Момичета,просто информативно искам да ви питам,тези от вас които ще раждат в държавни болници и примерно ще си раждате при вашия си лекар или си избирате вие лекар,плащате ли затова или нищо не се плаща?Това ли се води избор на екип?
Аз ще раждам в държавна болница с избор на моята лекарка и тази услуга е 400 лв. Избора на екип е 600 лв.

Общи условия

Активация на акаунт