Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Уф... и аз много се дразня.. всеки ден поне по 5-6 човека ми пишат или звънят "айде ти не родили вече" или "ам говори му на това бебе да излиза,много си алчна да го държиш в себе си" ей хващат ме нервите честно.
Не знам Вие как се справяте,но аз и фейсбук и всичко искам да си махна вече.

# 586
"Много си алчна" 😂😂😂 а че бебето може само да си реши кога да излезе не ги вълнува.
Това може да го възприемаме като подготовка, защато после сигурно като се почне с "исканите" съвети и ще е по-зле 🤤

# 587
  • София
Оф, това е много досадно, постоянно някой да те пита 'кога ще раждаш'. Ми... ако не е планово от къде да заем. Божа работа е.. Мнгоооого нетактични хора има...

# 588
  • Стара Загора
Нека ви кажа нещо нетактично от моята свекърва. Родих миналия понеделник и днес ме пита дали съм отслабнала вече Simple Smile, да не излизам вечер, да не оставям прането на простора вечер и мъжът ми да не влизал първо в спалнята, защото съм лехуса!!!! Как ще се справя с тия бабини деветини не знам.?!

# 589
  • София
Бабата на моя като ме видя на изписването вместо да ми честити за бебето ми каза "ама ти още имаш корем" Grinning

# 590
Оле като чета какви истории сте насъбрали и падам!
Добре че не ме знаят много хора,и до скоро успявах даже да го скрия,но то вече няма накъде,но супер много ме дразни това навиране.
Аз имам една досадна приятелка,която в първата бременност се съсипа да ми звъни и досажда,да ме залива с тъпи въпроси,в болницата ми звънеше по 100 пъти,ужас.
Стана тя да ражда -изчезна! Мълчание!
Сега не смее да ми звънне даже,че знае че ще се сблъска с “Божественият ми гняв” Wink

Много мразя,някой да си вре носа,в такива неща,особено като знам,че никога не си позволявам да питам и да досаждам.

Сега някой,ако ме пита-казвам “скоро” и затварям темата.
Или пък супер далечни хора”Измислихте ли име”?!
Да!
Стои се в очакване да кажа,аз нищо.

Успех утре на всички!
Чакаме хубави новини! ❤🍀🎉

# 591
Maria, дано да не живеете заедно, че това е много натоварващо с тези дивотии  😏
Деси, тя плочки ли очаква да имаш? 😁
dydito, оо и това с името 😀😀 наистина срещам някой познат и разговора минава така " Ооо имаме новина, в кой месец си, какво е , измислихте ли име, на кой ще е кръстено?" И това от хора, които не съм виждала с години. Родителите ни не знаят името, на тях ли да кажа 😂 Не знаех, че бременните създаваме такъв интерес в хората 😂

# 592
Мале,мале хаха
Поне не само около мен има такива изцепки хаха

# 593
  • В сърцето на любимия човек
Това за корема е много чест въпрос, защото преди години не се е раждало толкова често оперативно и задължително на родилките са слагани торби с пясък, за да се прибере матката по-бързо. Майка ми и двата пъти е излизала без корем от болницата, т.е. с много малък. И тя беше учудена и притеснена защо имам корем на изписването, после видяла и другите родилки и ми каза, че преди 30 години не е било така.
За нетактичността на хората ще си замълча, въпрос на възпитание е.

Стискам палци на всички планирани за утре!

# 594
Боооожееееее...
Леле-е-е-е-е-е-е-е.... (да знаете колко пъти се изплясках по челото) ................................................................................
Чета и не вярвам на ушите си, момичета!
А после ние (бременните, хормонално нестабилните) сме били кукувици...

# 595
Аз пък да ви кажа, че където живея е съвсем нормално разни непознати хора да се интересуват от това кога е терминът, какъв пол е бебето и подобни неща. Например днес си пътувам в автобуса и една жена ми казва, че сигурно чакам момче и като и потвърдих ме пита колко остава до термин и такива неща. В началото ми беше много странно, че някакви напълно непознати се интересуват от мен, но вече свикнах и просто се заговарям с хората.
Доста от нещата, които пишете обаче са ужасно невъзпитани и мен биха ме подразнили много.
Ние още не сме измислили име на бебето.

# 596
Yakamoz,
Сигурна съм,че при теб хората са добронамерени,за разлика от тук!
Тук само злобеят и се чудят как да ти създадат дискомфорт и напрежение.

# 597
  • София
Ама аз нямам корем почти Grinning даже си влизам в дънките от преди да забременея, дето не ги нося от третия месец. И всички хора ми казват леле колко бързо махна корема, все едно не си раждала. Ама тя явно очакваше плочки Grinning Grinning Grinning Тя просто е такава, опитва се винаги да те засегне, та съвсем умишлено го каза. Може и от преди да ме види да си го е измислила Grinning Да, после нашите хормони бушуват и ние сме кукувиците.....

Пънче, на мен в Шейново ми държаха също торба с нещо си.. не знам какво беше ама си беше доста тежичка, докато бях в реанимацията за няколко часа. След това опипаха матката до къде е стигнала и я махнаха.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 22:39 от Десислава``

# 598
Освен на всички да им се репчим и да се оправдаваме с хормоните 😁😁😁
Мен не ме дразнят толкова самите въпроси, а тона, с който се задават и едва  ли не съм длъжна да отговоря на всичко. Както някой тук беше казал, някои от хората просто питат, за да кажат нещо, аз също 100% съм го правила без да се усещам, но вече ще си имам не едно, ами много наум в такива ситуации.
Но наистина при случките с някои от вас, хората са доста нетактични.

# 599
  • София
На мен част от въпросите ми се струват логични. И аз като разбера, че някоя дори само позната е бременна я питам редовните неща - кога е термина, как се чувства, знаят ли пола... То според мен е съвсем в реда на нещата да проявиш доза интерес, иначе би било странно и невъзпитано.
- Бременна съм.
- Добре.

Simple Smile

Но има изказвания, които наистина чупят рекорди по тъпотия и нетактичност.

Общи условия

Активация на акаунт