Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 954
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 005
Hug подхванали сте яденето
Аз уж вкъщи, но грипа ни тръшна и нещо не стигам до готвене
Обърквам на кой да угодя един месар един не
Големия постно та постно  малкия месно та месно
😆
А малката температура бори държи една никаква около 37
Накрая набора реши да прояде месо. Сега иска само кюфтета бял сос сутрин и на обяд и вечер.
Ох да се стопля вече Stuck Out Tongue Winking Eye
Живи и здрави рожденички Flowers Hibiscus

# 1 006
Марулета, честита да си!
При нас официален успех без забележки:). Ако трябва да съм честна тази година го постигна без напън, за разлика от миналата, като той от малък си е все в Бузема.
Като най важното , напредва и се справя супер добре с НЕ и още две състезателни инициативи по всички фронтове на математиката и информатиката, умерено по физика и малко тенис.
Обаче как върти очите, а пък е и надерен с доста големи очи, за да е по-изразително... и офффф го преглъщам, ама като ме погледне все едно съм от миналия век и каже ама аз съм на 14... се чудя дали да не му прегризя вратлето... на мама пилето златно Simple Smile

# 1 007
  • София
Значи, в тийн фолклора, 14 е някаква преломна възраст! Joy
Онази вечер говорим нещо и му казвам, че понякога може да е досаден, като китайска капка. Той ме поглежда, ококорва се и възклицава: Ама ти знаеш какво е "китайска капка"! От къде?!?! Joy
Тя, майка му в колиба е расла, книги не е чела и филмите още не са били измислени... Rage

# 1 008
  • София
Слънчева, а с перо писала ли си?
Аз съм получавала и такъв въпрос Joy

# 1 009
  • София
Марулета, ЧРД на патерици! Бъди жива, здрава и не се променяй! Много ми хареса номерът с багажчето. Тийновете често ни пробват, докъде ще им позволим да стигнат. Тогава, прилагаме третият закон на Нютон и всичко си идва по местата.😉😂
В „готвенето” имаме напредък. Вече сам си прави сандвичите, научи що е то готварска печка и как работи. Може да си стопли яденето, даже и да си отсервира. Ура! Малко късно, но все пак крачка в правилата посока.
Бележките за срока не са нанесени в бележника, а поради липса на електронен, все още не съм сигурна на 100% за крайните оценки.

# 1 010
   Благодаря ви,момичета!Официален успех 5.64/ако правилно съм запомнила/.Много ни е важно,че взема стипендия,щото мама ги удвоява.За чичо ви Скрудж е мнооого важно.Каза,че със следващата стипендия ще си купи оребрен тиган,днес ме пита колко стрували.
  Готви си,човекът,здравословно - пил.филе,задушени зеленчуци,зелена салата с киноа.Дядо ми му гледа бройлери-за кака му и братчеда останалото от пилето.Вчера прахосмукачка пуска на втория етаж,прах,това-онова.МАЙКИ НА ДЕВОЙКИ,ЧЕТЕТЕ ЛИ МЕ?!
    Аз съм гоУем цербер,ама зъл.Цапаш-чистиш,ходиш до тоалетна-миеш поне веднъж в седмицата.Заради парното с ММ спим в спалнята на първия етаж,младежът си е на втория,сам.Мислеше,че животът му ще е купон-няма да чисти,чехлите ще са из целия коридор,столът ще е отрупан с дрехи,леглото няма да се оправя.Познайте!Само дето сметката за ток не му връчих.Снощи пита баща  си ,може ли и той да слезе на първия етаж,да му разпънем дивана.

# 1 011
  • София
   Благодаря ви,момичета!Официален успех 5.64/ако правилно съм запомнила/.Много ни е важно,че взема стипендия,щото мама ги удвоява.За чичо ви Скрудж е мнооого важно.Каза,че със следващата стипендия ще си купи оребрен тиган,днес ме пита колко стрували.
  Готви си,човекът,здравословно - пил.филе,задушени зеленчуци,зелена салата с киноа.Дядо ми му гледа бройлери-за кака му и братчеда останалото от пилето.Вчера прахосмукачка пуска на втория етаж,прах,това-онова.МАЙКИ НА ДЕВОЙКИ,ЧЕТЕТЕ ЛИ МЕ?!
    Аз съм гоУем цербер,ама зъл.Цапаш-чистиш,ходиш до тоалетна-миеш поне веднъж в седмицата.Заради парното с ММ спим в спалнята на първия етаж,младежът си е на втория,сам.Мислеше,че животът му ще е купон-няма да чисти,чехлите ще са из целия коридор,столът ще е отрупан с дрехи,леглото няма да се оправя.Познайте!Само дето сметката за ток не му връчих.Снощи пита баща  си ,може ли и той да слезе на първия етаж,да му разпънем дивана.

Четем, четем ! Давай го ! При нас ще има и избор ! JoyJoyJoy

# 1 012
Ааа,добре.Да не идат хвалбите ми зян!:sweat_smile:

# 1 013
  • София
Аз ще се включа в надпреварата за юнака на марулета с танцьорка. Много си харесва ансамбъла, танцува от сърце. Почти професионална туристка. Отдавна ѝ дишам праха по баирите. А и не минава лято без Ком и Тодорини кукли. Ще води юнака по планини и върхове. Вчера установи как иска да се върне да живее в България. Не, че е тръгнала на някъде, се

Къде е Русалката да ни изтипоса..

# 1 014
Аааа ще се появи Русалка с едно дъъълго стихоплетство.Липсват ми творенията й.
  Яна,възхищавам се на всички,които покоряват планини.Имам познати,от тях знам,че един път обикнеш ли планината,завинаги е.И искаш още и още.Като ученици ходехме всяко лято на две екскурзионни летувания-с раничките и по пътеките.Сега ги разтоварваме ,мамините,ако може пред класната стая.До миналата година ставах  в 6.00 да закарам набора,че тъмно,че студено,че рано,сакън да не му "уроним цветеца",както казва баща ми.
   Тази година не ставам,не се будя,оправя се,но предполагам,че се събират голяма тумба от класа и ходят заедно.Аз продължавам обаче да питам всяка вечер,иска ли принца каляска.Само си навличам подигравките на баща му.

# 1 015
  • София
Марулета, завидОх, неблагородно! Цял ден се жалвам на познати, че от понеделник чакам моето да изпълни поръчението за почистването на апартамента. Ама и днес няма да е, пак е хванал пътищата! Rage
Сядам да му мисля достойнства, че шъ хартиса! Joy

# 1 016
  • София
Скрит текст:

Четем, четем ! Давай го ! При нас ще има и избор ! JoyJoyJoy

Ееее, Биби, бее! 'Що ме изпревари? И аз го искам! И оребрен тиган ще му купя, даже няколко. Joy

Слънчева, то навреме се мисли. Виж, аз отрано прецених, че малкият с чистене и готвене няма да може да се конкурира и го записах на хип-хоп, та да впечатлява девойките с танци. Joy

# 1 017
  • София
В наш'та гимназия са стисни! Стипендия само за над 5.75. Младежът се разминава за 4 стотни, ако оценките са такива, каквито ги смятаме, но без да сме сигурни, още няма официални данни. Здраве да е! Да се понапъне повечко!

# 1 018
  • В светлината на слънцето
Дорде се включа и опашка за младежа на Марулета се оформила. Grinning По здравословното хранене с моята идЯлно ще си паснат. Тя и да готви може, и тиган си има даже. Че и на немски ще могат да си хортуват. Обаче моето е серт. Като яхне метлата, да не си му насреща.Joy

# 1 019
Напълнихте ми душата Confused
Марулета фен съм ти!!!

Общи условия

Активация на акаунт