Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 901
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 155
  • В светлината на слънцето
Русалке, не може да ощетиш музите и да ни лишиш от екземпляр. Искамееееее!

# 1 156
  • София
Русалчице, ти само я издай стихосбирката и чакай опашката.

# 1 157
    Санака,на патерица,но много от сърце, желая всички най-прекрасни емоции на твоето момиче!Да се радва на живота,да сбъдва мечтите си,да бъде много щастлива,обичана,подкрепяна,вдъхновяваща!
 Шарлот,честит празник и на теб!Много здраве,хармония,усмивки ти желая!
   РУСАЛКЕ,моля те,и аз искам книга!Бравос на детето!
   Аз съм бясна на наборът,но първо ще хапна,че да се успокоя!!!

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:02 от марулета

# 1 158
Честити да са водолейките, на патеричка!!! Много здраве, вдъхновяващи преживявания и обич от околните!

Вие уикенда не бяхте ли навън,  такова хубаво време, а вие 67 поста тук? И тъкмо да реша, че и мъжете си  сте почнали да разменяте и пазарите, стана ми мега забавно, и хоп-минахте на поетична вълна.Щеше да  разбиете всички класации за либерална женска тема в бг-мама. То хората се плюят и ругаят по другите, а вие тук споделяте всичко мило.Simple Smile)
 Русалка знае, че има верни фенки тук и ще се погрижи, пък ако не успее, аз имам завиден запас от нейните творби, ще си ги препрочитам за успокоение!

Марулетка, и какво сега??? Какви ги върши момъка в София-та?

# 1 159
Оф,чакай малко да ми мине,че ще го разкостя само с мисъл!

Абе може ли да не намери 1 час време да се обади на леля си,живеят на 200 метра от сестра му?!Ние сме много ,много близки със сестра ми,племенникът е моето трето дете,умират един за друг с моите,и тоя моя пикльо да не намери време ?!Нааачиииии,честно,щях да го разглобя от шамари.
   Снощи в яда си,му казах,че днес няма да иде на РД.Аз гледам да ги науча,когато имат мнение да го отстояват.Карам ги да спорят с мен,но аргументирано,да имат позиция и да я защитят.Вбесява ме,когато ми кажат "Аз знаех,че няма да позволиш".
     И тоя пишлигар днес идва от гарата направо при мен.Такава аргументирана реч ми дръпна-как разбрал,че е сгрешил,но/видите ли/ удоволствието от зрялото общуване със сестра му ,е замъглила преценката за време.И не осъзнал,че почти не останало време да се обади на братовчед си.Колко е важно за него да иде на този РД,колко е важно да се впише в малкото общество на класа/той наистина няма много приятели там/,как иска да има приятели.И колко не е правилно аз да го накажа,с цел да страда тихо у дома.Правилният подход би бил да го пусна на РД,за да знае при следваща издънка какво ще изпусне.И т.н.
   Ей,опасни хлапета,ще те купят и ще те продадат.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 17:11 от марулета

# 1 160
  • Варна
Момичета, може ли да ми помогнете с малко инфо - каква е разликата между С++ и С# и с кое по-добре да се започне ако си начинаещ?

# 1 161
  • София
Manzhelka,
"C# е по-лесно. Съвсем различни програмни езици."
"Приятел" така каза.
“ ... въпреки, че едно време се почваше със С++

# 1 162
  • Варна
Desem, благодаря. На мен и двата нищо не ми говорят, но тази вечер синът ми (приятно) ме изненада с новината, че в училището му организират групи по интереси и като ми показа един дълъг списък, най-неочаквано за мене заби в групата на програмиране за начинаещи - освен тези с С-то, имаше java и някакви хардуерни мрежи. Каза, че отдавна искал да опита нещо с програмиране , обаче не знаел откъде да започне. Значи за да не откаже тамън преди да е почнал да го агитирам за С# 🤣.

# 1 163
  • София
В телерик, дори децата 4-7 клас започват със С++, освен игрите, те са на Java, май...
В НПМГ също бутат отначалото С++, говоря за софтуерни и хардуерни науки. Може би, за по-общи занимания, без задълбаване С#, ако има сериозни планове С++. Аз си го представям, като british english и american english Wink

# 1 164
От мен глас за Java.

# 1 165
  • Варна
Дидева, ти съвсем ме хвърли в тъча с тази Java. 

Благодаря за съветите на всички!

# 1 166
# 1 167
  • София
Леко на патерици, но няма как да пропусна да честитя отминалите празници!
На Санака-младша от сърце ѝ пожелавам много здраве, щури преживявания и позитивни трепети, да е все така организирана, разумна и чаровна и да е зобиколена от добри приятели!
Шарлот - на теб много спокойна, успешна и удовлетворителна в родителски план година, да се похвалиш юни/юли с прием в желаното училище!
Том 1 от "Избрани съчинения по родителски вълнения" и за мен, моля! Тиражът хич да не го предвиждате малък - за презентацията на книгата ще има силно форумско присъствие! Специално ще се наредя за автограф от автора (пишеш под псевдоним).
Нашите 2 срок са на училище от 14:00 Thinking Има някакви дни с нулев и "минус-първи" час, които са от 12:25. Но програма са пуснали само за четните седмици. Още не знам дали ще има сблъсък с английския - за четните седмици няма, но за нечетните не се знае. Винаги ме е изумявало защо се налага това информационно затъмнение относно програмата, и дали наистина всяка година се прави в последния момент! АЕ е до 12:10 - ще тича към училище - трябват му 10 мин да стигне от едната сграда до другата, и стига да не трябва да се преоблича и за ФВС, е постижимо да стигне навреме. Обяд - след втория модул. Може пък да е по-добре така, иначе му се отваря "дупка" от 12:10 до 14:00. Няма пълно щастие...

# 1 168
  • Варна
Мандаринке, много ви е странна програмата. И аз не мога да го разбера това. В това отношение мога само да похваля училището му - изпратиха програмата за втория срок на децата докато бяха в импровизираната грипна ваканция. Нищо различно, групирали са само часовете - 4 дни по 7 часа и 1 един - 5. Но тъй като часовете при тях са по 45 мин, 7та часа свършват в 13.55 ч. Хубавото е, че са сами в училище и винаги са само първа смяна. Естествено, почват в 7.30ч.

# 1 169
  • Sofiа
Manzhelka,
Един глас за Java и от мен.
Моят син покрай писането на игри на Java в Телерик се запали по програмирането.

Общи условия

Активация на акаунт