Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 889
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 150
  • София
bibi, то и моето, както и повечето деца, е като перпетуум мобиле, но има деца, които са свикнали на друг режим.
Наше съседче, наборче, не може да седне да учи и подготвя уроци, ако не поспи следобеден сън. На 14 години, спи си момчето като бебе. Прибира се в 3-4 и поне 2 часа си дремва. Говорили сме си с майка му на тази тема, жената споделяше, че примерно, когато пътуват за море, го правят само нощем, защото като му се разбие режима, 2 дни е като болен...
Моето един ден има 9 часа, 8 и 9 са ФУЧ. На две седмици има втори ден с 9 часа ( въпросния модул).

# 151
  • София
И моят не е от най-енергичните. Не би издържал по 8-9 часа, после учене вкъщи, плюс спорт, еле па два...Той е тип "мечо" - дай му бурканчето с меда, едно одеялце и не го търси Joy

# 152
  • София
Аз много се кефя, че нашия модул ФВС отпадна и ги водят на походи вместо това. В събота едната беше на Витоша от 9.30 до 15.30 - 18 км. преход. Дойде си скапана, но много доволна. Другата, тоя път отърва, щото "не се чувстваше добре" вечерта преди похода, а то пусти Радини вълнения, ама другия път ще съм по-твърда. Две точилки имам - и за близък, и за далечен, а и както съм заякнала от гири, ластици, рингове и планкове, само бързината може да ги спаси. Sunglasses

# 153
  • В светлината на слънцето
биби, все едно аз съм писала това. Същата неуморимост и у нас.Joy

# 154
  • В реалния живот
Благодаря за отговора Лулу. Ще пробвам с някой курс.

И моето е от по-ленивите, но вече си познаваме децата, така че всичко е ОК. Всеки обед завивката и сън Simple Smile Никакъв спорт не ще, езици - учи 3 в момента, единя нов и много древен, така че с допълнителен език не искам да я натоварвам. Та извънкласни форми - някакви да поседнат и да си поговорят...

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 16:00 от TanyaMG

# 155
belinda, все едно моят син си описала, та затова сега му е доста нанагорно и резултатите не са никак впечатляващи. От един от най-добрите до 7-ми клас, сега е на опашката в новия. Точно уикенда това си говорихме и го питах как се чувства на опашката. Не му е много ОК, та не е ставал от учебниците събота и неделя.
 А за боя, вече е глава над мен, ще трябва да го издебвам в гръб или когато спи, иначе не мога да му надвия.

# 156
  • София
Децата трябва да са заети, за да не мислят за глупости Joy
Както се шегуваме с една роднина (с вече  изкласило дете) "не са случили на родители тези деца".
Навремето тя бе "сменила" училището на детето си от МГ на ЕГ, та той я тормозил да помага в началото, "защото ЕГто бил неин проект"Joy не, че сега съжалява младежът.
Скрит текст:
по мое време сами се записахме по разни кръжоци, но сега са малко училищата, които ги предлагат"... поедно време така бях прекалила с тях, че родителското тяло ме попита "остана ли нещо, което не си се записала"- 4 кръжока (математика, география, история, химия)  + 2 хора

Таня, ходила съм на такива курсове. Мога  да препоръчам Мария Михайлова

Скрит текст:
Ако и напишеш името в Гугъл излиза едно интервю по бтв, но до колкото имам спомени не работи вече в МВР, а е самостоятелно. Организирано сме ходили, при нея, мисля темата бе: Лична ефективност, не си спомням дали към този курс бе и Емоционалната интелигентност)... Имах координатите й, както и на още една психоложка, която пак водеше курсове по тематиката. Ще се разровя и ако открия нещо ще ти ги пусна на ЛС.

И наборът е от поспаливите. Само игрите вечер могат да го задържат буден Joy
Сестра му спря следобедния сън преди него. Навремето това ни спря от ПГ за Шилер/Послушковци, ако не беше спал следобяд в 19:30 ставаше кисел.

# 157
"защото ЕГто бил неин проект"
Joy

# 158
  • В светлината на слънцето
Тъй. Ние ще имаме втора рс след малко, да видим какво ще кажат учителите.

# 159
  • София, Младост
Кръжоци? Кой спомена? 1 АЕГ изобилства. Моята гимназистка се записа на Дебати. Одобрявам. Скоро ще дебатират на АЕ...

# 160
  • София
Viliandar, аз, но мислите са ми още в среден курс Blush (в старото училище много рядко имаше нещо и то обикновенно се избираше между едно).
Скрит текст:
един от най-хубавите ми спомени е кръжока по химия, за разлика от часовете където само гледахме тук можеше да пипнем)

Признавам, сега за набора има (даже са обсъждали дали може да има школата по латински)

# 161
  • София
Наборът имал 6 по публично говорене Open Mouth Защитавал тезата колко полезни всъщност са видеоигрите и как несправедливо сме ги отписвали ние, възрастните. Децата говорили за цигари, наркотици, за бъдещето  - нашият, пак конзолата му в главата Satisfied

# 162
  • София, Младост
Браво! Имал е теза и я е защитил. Да видим пред тебе дали ще мине номера 😏

# 163
  • София
Мина! Разкиснах се от шестицата и му пуснах един час гювеч...Ех, размеквам се с годините, преди какъв Хитлер бях...

# 164
  • София
Хора, вашите набори разсеяни ли са? Напоследък е страшна работа при нас.
В понеделник, докато се разхождам на Капри, ми звъни да съм я прибирала от МОЛ-а (!?). Flushed Викам, ти, сериозно ли? "Е, защо?" 'Ми, викам, ние от 3 дни сме в Италия! - "Оооу..." Считайте колко ни забелязва - има ли ни, няма ли ни, живи ли сме...
Събудила се тази нощ, видяла, че е 6:40, решила, че не е чула алармата. Скочила, измила се, облякла се, оправила се /че и спирала сложила - уморени й изглеждали очите/ и тръгнала да ходи на училище. Добре, че сестра й я засякла в коридора, та да я пита накъде е тръгнала в 11:55 вечерта! Scream Цяло чудо е, че не се губи на път за вкъщи. И как ги върти тези шестици, като не знае на кой свят се намира!? Гинко билоба ли да давам, точилка ли да купувам... Anguished

Общи условия

Активация на акаунт